Я вибачаюся, ну за кого нас тримають?PCIe 6.0 та пристрої, оптимізовані спеціально для завдань штучного інтелекту.
Псі6 щоб що? Ніби комусь не вистачає швидкості шини
Яка така оптимізація під АІ? В них нулі і одиниці інші?
Показилися
Я вибачаюся, ну за кого нас тримають?PCIe 6.0 та пристрої, оптимізовані спеціально для завдань штучного інтелекту.
SLC или MLC кэшdead_rat: ↑ 13.03.2026 12:45Яка така оптимізація під АІ?
можливо малось на увазі контролер, прошивка якого оптимізована під ШІdead_rat: ↑ 13.03.2026 12:45Я вибачаюся, ну за кого нас тримають?PCIe 6.0 та пристрої, оптимізовані спеціально для завдань штучного інтелекту.
Псі6 щоб що? Ніби комусь не вистачає швидкості шини
Яка така оптимізація під АІ? В них нулі і одиниці інші?
Показилися
Все це є в кожному якісному ссд, що тут спеціально для АІ?AssayMAS: ↑ 13.03.2026 12:55SLC или MLC кэшdead_rat: ↑ 13.03.2026 12:45Яка така оптимізація під АІ?
DDR кэш при чём СДД так сделан что почти всегда успевает его сохранить при пропаже питания - что мониторит
продвинутый SMART - типо до поломки тревогу бьёт и почти всегда угадывает
ПО по продвинутому мониторингу
AI = дорого богато - экономить не будут
Чим? Модель крутиться у памʼяті відяхи чи на крайняк RAM. Сміття вона генерить не швидко, навіть хдд встигне його записувати, аби обʼєму вистачилоKimRomik: ↑ 13.03.2026 13:25можливо малось на увазі контролер, прошивка якого оптимізована під ШІ
Мова наче тільки про «корпоративні ссд».KimRomik: ↑ 13.03.2026 13:25 За рахунок споживчого сегменту, який по суті переплачував. Корпорати же закупають по оптовим цінам.
моделей раз два и обчёлсяdead_rat: ↑ 13.03.2026 14:52є в кожному якісному ссд,
Тут напевно навіть не 0,001% таких збоченців як ми, і практично ніхто не розуміє, що таке "золотой дождь"