Не знаю, у меня каждый заказ заведомо верный с алика, хотя я заказываю в основном вентиляторы, кастомные кабеля для бп, всякие подставки под видеокарту, хабы, радиаторы для ssd и переходники всякие, ах да и фигурки персонажей для сборок пк. Рекомендую бренд Upsiren btwOdeMix: ↑ 09.03.2026 14:41 В мене кожне друге замовлення з AliExpress так.
Який він мрійник. Забажав купити з Китаю за копійки, та продати в Європі за мульон грошей![]()
Новини
Останні статті і огляди
Це фіаско! Der8auer й Thermal Grizzly стали жертвою шахрайства під час закупівлі сировини в Китаї на 40 тисяч євро
-
XXXshadyXXX
Member
-
n+gibat[]r
Member
Азазазазза заскамили мамонта)))) 
-
Hotspur
Member
Piter Cantrope: ↑ 09.03.2026 14:53 Йому треба було через нашого Hotspur'a провести операцію. Він знає, як і де замовляти в Китаї.![]()
-
daesz
Member
З 2015 - 2 покупки не прийшли взагалі, за обидві вернули кошти в повному обсязі, і за третю також повернули кошти в повному обсязі, але сама посилка прийшла десь за декілька тижнів після того як сплив термін захисту клієнта.SERGBILL: ↑ 09.03.2026 19:21порахував свої, приблизно кожне п'яте. і з півтора десятка невдалих покупок тільки двічі не вдалося зробити рефанд, і то, один раз сам строки прогавив.OdeMix: ↑ 09.03.2026 14:41 В мене кожне друге замовлення з AliExpress так.
Тут в темі схоже такі ж дербауєри, які беруть за пів ціни від ринкової вартості, а потім нерозуміють що трапилось
-
evenmore
Member
Для заказов из Китая, если это не мелочь с али, нужен свой китаец по месту, либо лететь самому. У них своеобразный подход к бизнесу. Могут 100 заказов работать честно, на 101 таком же нагло кинуть в ноль.
-
yurius_r
Member
Цікаво, а критикани відео дивилися? Тіпа Der8auer вирішив задешево купити. Він же в відео розповідав в чому справа і чому він поліз в Китай. Проблема була в тому що в себе він не те що дорого знайшов, він взагалі не зміг купити.
P.S. Я б за нього не дуже хвилювався. У відео він казав, про те що там мінімум на 10к якщо все це як лом здати. Якщо що - продасть машину
. В нього Porsche електричний.
P.S. Я б за нього не дуже хвилювався. У відео він казав, про те що там мінімум на 10к якщо все це як лом здати. Якщо що - продасть машину
-
Scoffer
Member
Того що це повна маячня. Мідні плити навіть у нас в наявності посеред війни. На увесь євросовок теж десь знайдеться фура-інша міді.yurius_r: ↑ 09.03.2026 21:45Проблема була в тому що в себе він не те що дорого знайшов, він взагалі не зміг купити.
Не знайшов у себе - міг замовити у нас новою поштою
-
LordTornado
Member
Это как надеяться купить качественную брендовую вещь в подземном переходе...
-
MqM
Member
Так у нас половина дівчат в такому ходятьLordTornado: ↑ 09.03.2026 23:59 Это как надеяться купить качественную брендовую вещь в подземном переходе...
-
LordTornado
Member
А вообще нужно быть полным дебилом, чтобы имея точные размеры плит не проверить их вес. Удельный вес стали - 7850 кг/м3, а меди - 8930 кг/м3. Весы есть на любой точке выдачи...
-
Soulwatcher
Member
ГенийLordTornado: ↑ 10.03.2026 00:26 А вообще нужно быть полным дебилом, чтобы имея точные размеры плит не проверить их вес. Удельный вес стали - 7850 кг/м3, а меди - 8930 кг/м3. Весы есть на любой точке выдачи...
Кроме того в сталь можно добавить другие компоненты, чтобы приблизительно уровнять удельный вес.
Вывод этой новости говорит о двух вещах
1. лох не мамонт
2. в Германии народ непуганый
-
Sanьka
Member
Згоден!diversion_play: ↑ 09.03.2026 16:1840тис євро це приблизно 4.5 тонни міді. Я коли працював у відділі продажів то ми продавали мідь і алюміній машинами по 20 тон, а тут 4 тонни.
Теж дуже дивно. Так, є певний дефіцит міді, але це в промислових масштабах і відчули ті, хто споживає мідь вагонами. Тут же невелика партія (по підрахункам місцевих 2-4 т.) Взагалі не розумію чого б не зв'язатись з якимось виробником в ойропі і не замовити. Так було б дорожче китая, але маржа на його ватери просто захмарна!!! в перерахунку на вартість сировини.
Взагалі вся мідна ПК комплектуха продається з такою високою маржею, що згадувати подорожчання сировини - смішно. Це ж не провід мідний продавати.
-
Melofon
Member
Да что вы говорите, весь мир значит сумашедший? Практически всё делает Китай, но заказывать у них могут только сумашедшиеInqizitor2022: ↑ 09.03.2026 16:46 Что то покупать в Китае может только сумасшедший.
Отправлено спустя 3 минуты 15 секунд:
Ну да, могли бы и свинца накинуть немного и вот тебе удельный вес медиSoulwatcher: ↑ 10.03.2026 01:10Кроме того в сталь можно добавить другие компоненты, чтобы приблизительно уровнять удельный вес.
-
Soulwatcher
Member
В полости залить ртуть
-
SergiusTheBest
Member
А він в обхід алібаба купував. Тому тепер немає як поскаржитися і отримати кошти назад.waryag: ↑ 09.03.2026 19:24 На алібаба немає рефанду?
-
MaKCuMyC
Member
Чекаємо наступне відео про SSD 10ТБ за 45€?
-
Snikard
Member
не удивлюсь если это просто пиар такой, ну и опустить китайцев, а бараны поверили
-
Alexsandr
Member
головне щоб буда і працювала нормально, навіть якщо частоти не будет тримати.Геральт: ↑ 09.03.2026 14:50 Отака сама пам'ять буде, на яку багато хто покладає надії.
-
Сidonix
Member
Лошара
-
dead_rat
Member
Витратити 40к щоб опустити пару нонейм китайців з алібаби? А ви, пане, затєйнікSnikard: ↑ 10.03.2026 10:01 не удивлюсь если это просто пиар такой, ну и опустить китайцев, а бараны поверили