yuriy_dd: ↑
09.03.2026 15:30може для них вони й літають. Ви ж теж були впевнені що ваш Еліте - швидко працює. Але він лише на рівні з значно слабшим 7 Ген 2. І все через прошивку (я так думаю). Адже ж як їй літати - якщо по розміру вона в ТРИ рази більша за прошивку на основі чистого андроїду. Це ж скільки лайна туди Самсунг запхав. Але ж ви горою проти спільноти людей які мають наглість перепрошити свій смарт.
Так мій еліт і працює швидко і не вигружає ютуби з 12гб озу без пердолінгу

на рахунок octane бенчмарку то вважаю його максимально кривим, умовно от ейр мій взяти, ребут зробив щоб нічого не заважало та без енергозбереження, відкрив сафарі з 1 вкладкою прям як в твоїй методичці і зробив 10 тестів підряд з проміжком в декілька хвилин, в однопотоці результат 120-130к коливається і в багатопотоці 520-560к, після цьому в хромі з купою вкладок декілька разів прогнав і результат 125-135к і 620-660к, велика похибка виходить, я не здивуюся якщо ти пердолився вічність міняючи прошивки з ядрами і на кожній прошивці бенч цей ганяв разів по 10 і це просто найкращий результат з тисяч прогонів бенча. На рахунок швидкості роботи самсунга то це не сяомі, де роздуття прошивки залежить від реклами, там своя екосистема як в епла з купою софту, звичайно, купа лишнього як на мене, але не більше як в епла і телефони працюють справді швидко та без фрізів. На рахунок прошивання смартів то ший собі на здоров'я, але не треба оце розказувати що все працює без пердолінгу краще як в флагманів з магазину, я сам дуже багато бавився раніше з кастомами, свої форки пробував робити і досвіду маю точно не менше за тебе в цій справі, достатньо глянути твою історію пердолінгу на 4пда щоб розвіяти оці твої вологі фантазії, а заодно впевнитися в доволі низькій компетенції.
09.03.2026 15:30А що скажете про сенсори камер у Самсунг Ультра починаючи з 23. Дуже багато прогресу Самсунг запропонував з 23 року? Вам подобається що він продає одне й теж стільки років?
А може у Самсунг хоч проци свої хороші?
За камери згідний, в флагманах там застій був, в с26 ніби реабілітувалися, це одна з причин чому я обрав 1+13, на рахунок проців то в них були нарікання на нагрів, енергоспоживання, продуктивність та модеми в різних моделях, але здається це було ще в прошлому десятилітті, я не прям сильний в їхніх процах і не буду щось стверджувати.
09.03.2026 15:30пс: ви і досі не дали результати тесту, підозрюю що діло зовсем не в енерго-ефективному режимі
пс2: а навіщо включати енерго-ефективному режим? що батарейка навіть до вечора не вивозить?
1. Не бачу змісту з такою дельтою результатів, без енергозбереження +- ті ж результати однопотоку і від тесту до тесту різниця до 10% доходить легко, в багатопотоці без енергозберігаючого в 1.2-1.5 раза більший результат.
2. Я спеціально робив в енергозберігаючому просто щоб ти не заганявся і попустився, батерейка на 4г вивозить 6-9 годин екрану і на вайфаї 8-12 і це 100-20%, енергозберігаючий автоматом з 10% вмикається, але це рідкість і тел завжди за 40хв можна зарядити 0-100, і нагадаю, це без пердолінгу
09.03.2026 15:30і скільки зусиль ви потратили якогось лайна нашукати на мене, але запустити тест, чи зробити свій - ви просто не в стані
просто вам не подобається що я кажу правду, а ви нічого сказати не можете, тому й можете це робити якісь підлі дії, які трактуються виключно як перехід на особистості
Я витратив 5хв на гпт щоб вказати йому напрямок що шукати і хвилин 10 щоб переглянути чи достовірна ця інформація, це всього третина від того скільки ти часу в день в середньому проводиш на ixbt

доцільність запуску конкретно цього тесту розписав вище, до тебе те ж питання, ти як купив ейр м1 то тестів багато сам робив і викладав, а зараз ось м4 маєш і тести десь з нету тягнеш, може ти просто балабол і не купив ейр м4? Те ж саме на рахунок мак міні м4, є велика підозра що це не твій особистий девайс, а робочий, докажи зворотнє
Мені не подобається як ти маніпулюєш та пригаєш з теми на тему, як тільки незручне питання то ігноруєш чи міняєш тему або починаєш свої давні пісні типу "так зато мій ейр може 28 годин ютубу з мінімальною яскравістю, а ваш так може?", та й якби було так все райдужно то ти б давно продав свої х86, а так досі маєш мінімум 4 девайси на х86 судячи по опитуванню на іхбт, може розкажеш нам чого досі тримаєш парк х86 динозаврів? Чи це музей може хоч відкрити для нащадків? Хоча я думаю що там причина проста, епл з купою озу та потоків дуже дорого виходить і ти зібрав в рази дешевше на райзені
Відправлено через 20 хвилин 17 секунд:
AntonyKandaurov
Та ще й донатить їм в іграх, безсоромний.
denon312
Там є ще один акаунт з нікнеймом як на 4пда, але давно вже не використовується
Відправлено через 4 хвилини 53 секунди:
pelia
Епоха нейронок не тільки тіктоки вміє генерувати