ну то добре. Хоча виникає питання - навіщо? Чому не відразу купити х86?denon312: ↑ 07.03.2026 01:17Але насправді на PS4 можна встановити лінукс, і на PS5 розробка лінукса вже йде повним ходом
навіть не знаю що таке BC-250 (пс: і не цікавить)denon312: ↑ 07.03.2026 01:17адже на BC-250 лінукс працює ідеально
цікава думка - я не памятаю але ніби щось видаляв. Чомусь не виникало такого питання - може тому що воно мені не заважалоdenon312: ↑ 07.03.2026 01:17 але мак на якому не можна видалити нічого з прошивки тобі норма?
в той же час на Віндовс 11 - воно є і заважає. І OneDrive - який всюди лізе і знову ставиться навіть коли я його явно видаляю, і Edge - який є і процеси msedgewebview2.exe автоматично запускаються і висять в оперативці. І постійні вікна щоб імпортнути історію і перейти на Edge. І тд.
Невже ви цього всього не бачите?
але ви не праві і навіть подумати не можете - MacOS & iOS - це абсолютно інакші ОС.denon312: ↑ 07.03.2026 01:17Тобто смарт від епл на тому самому проці що й новий макбук - це фу, але макбук на тому самому проці з практично такою ж самою ос, це топчик?
на МакОС - я можу встановити будь який софт, як і написати і скомпілювати свій. Ніяким чином ОС мене не обмежує. Ви знаєте про це? Якщо так - то чому продовжуєте нести маячню? Якщо - ні - то ви постараєтесь дізнатись більше?
ССД поміняти в Мак міні можна і можна підключити зовнішні. ОС - я би поставив Лінукс, але як є мені підходить. Максимально близька до Лінукс.denon312: ↑ 07.03.2026 01:17Макміні/Mакбук в якому ні ОС ні навіть ССД не замінити - це топчик
ви ж знаєте що все більше ноутів память розпаяна. Проц ви теж не поміняєте. Поки можна поміняти ССДdenon312: ↑ 07.03.2026 01:17а любий інший нотбук чи пк на вінді де можна змінити ВСЕ, від ОС до оперативки, процесора і ссд це - фу?
я не заперечую що я не знаю ігри, вони мене не цікавлять взагалі. Мене цікавлять прикладні програми, алгоритми, бази даних, веб. В цих задачах потрібна виключно процесорна частина. Саме тому я обрав тематичний форум про процесори. І саме в цих задачах АРМ дуже швидкий, і дуже мало споживає.denon312: ↑ 07.03.2026 01:17 Якщо ти не розумієшся на такі теми не пиши краще, ок?
Є 2 інші форуми - ігри та відео карти. Чому ви туди не лізите зі своїми іграми?