Дженсен Хуанг заявив, що дефіцит пам’яті — це «фантастика» для компанії

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
NUN4AG
Member

Повідомлення

Рідкий випадок, коли Хуанг публічно назвав речі своїми іменами
DuckRider
Member

Повідомлення

Sanьka: 07.03.2026 14:16
Тому Дженсен каже, що любить обмеження.
Дженсен обмежся вибором серед оцих двох стільців ;)
спойлер
Зображення
З.І.Головне у нас, що: поплакати на Хуанга, обісрати АМД і піти занести за нову зелену карту хх70 з 8-12 ГБ на борту щоб знову поплакати на Хуанга і так по колу :gamer:
Ти ж розуміїш, що амд - це міні хуанг, тільки ще й імпотентне? Вони також задирають ціни. Вони також пропускають покоління, щоб не дай бог не обігнати десь куртку. Це контора гнидорасів. Доречі, інтел зі своїм арком також десь сховався і ціни щось ну не те щоб відрізняються
Plush_Dragon
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 07.03.2026 20:04
Это будет отлично, так как все будут покупать видяхи от Интела, они сделают хорошие дрова и всё станет на свои места - процессор Интел, видяха Интел :super:
Воно так не працює. Робити всі будуть туди і тому де вигідніше. Тобто і Інтел почувши запах грошей почне ліпити прискорювачі для ШІ. Про тебе будуть думати в саму останню чергу.
erkins007
Member

Повідомлення

Nikolay Yeryomenko: 07.03.2026 18:34 Це ж треба бути CEO і так мочити.
А чё ему будет то? Таким людям как Хуанг или Маск плевать на все попытки отмены потому что пока они приносят миллиарды акционеры закроют глаза на все остальное.
Polyaan
Member

Повідомлення

_clawfinger_: 07.03.2026 18:29 leif
Робиш твердження на базі власного досвіду?)₴
А мій якраз говорить що є. Ну ланцет не прилетить, але дрон таки прилетить. Не сьогодні, ні завтра… Події в Ірані сильно збільшили таку вірогідність протягом 3-5років.

А на карта мені якось начхати, якщо чесно. Пк перестав цікавитись, я ось дістав з шафи стім дек, підключив клаву й мишу та гоцаю в сталкер 2. Зображення, можна грати, тільки після останнього оновлення вильоти почастішали, та й в самій грі багів вистачає. :D
От миндича до резника, от Зепризиденте до Эпштейна, никому не прилетело.
Может дело в том, что они открыто говорили, что будут делать , пусть остальные думали, что это шутка.

Но кармы нет для богатых и наглых.

Кармы нет, для тех, кто не сомневается в своем решении, даже если идёт по трупам.

У меня куча знакомых и друзей детства мобилизировали по беспределу и почти все герои или пропали без вести.
А кулеба, Зепризиденте, резник, миндич и прочая шушера живая, их дети и внуки обеспечены.
Кармы нет, есть право сильного.

Поэтому Хуанг куртка все делает правильно.
Его семья и правнуки и даже племянница Су и их дети ни в чем не будут нуждаться.

А вообще это оффтоп этого форума, это не тот форум и сайт :shuffle:
neonglaу
Member

Повідомлення

- Тато, тато. А геї це правда, чи фантастика?!
Відповідає замріяно...
- Ммм геї?!.... Це ФАНТАСТИКА!!!
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Polyaan: 07.03.2026 21:46От миндича до резника, от Зепризиденте до Эпштейна, никому не прилетело.
Может дело в том, что они открыто говорили, что будут делать , пусть остальные думали, что это шутка
Але ж ніхто не змушував за них голосуввати, вони не захоплювали владу. Що це, як не карма, для народу? Гречка, по приколу, аж до самої ригачки, з кроа'ю. От й маємо наслідки:
Polyaan: 07.03.2026 21:46Кармы нет, для тех, кто не сомневается в своем решении, даже если идёт по трупам
Polyaan: 07.03.2026 21:46Поэтому Хуанг куртка все делает правильно.
Его семья и правнуки и даже племянница Су и их дети ни в чем не будут нуждаться.
Але ж ніхто не змушує купувати. Але ж ні, купують, а потім кидаються тут какашками кланами "пк-бояре" й "соснольщики".
Миші плакали, кололись, але продовжували жувати кактус. (с) моя улюблена народна приказка.
Й викотить чергове лайно-кактус. Яке дружно будете жерти за гроші й кидатись в усі сторони.
Люди, заручники власних звичок.
Plush_Dragon
Member

Повідомлення

_clawfinger_: 07.03.2026 22:21 Й викотить чергове лайно-кактус. Яке дружно будете жерти за гроші й кидатись в усі сторони.
Люди, заручники власних звичок.
Не існує поганих товарів. Існують лише погані ціни. А так покупець завжди і на все знайдеться.
Ну і по-друге, комусь в іграшки гратися та скиглити тут про жадібного дядю. Комусь гроші заробляти на скиглячих. А комусь у владу лізти та вершити судьби. Кожен сам собі обирає.
kyon
Member

Повідомлення

Я сейчас с ностальгией читаю на (англ)вики про их первые видеокарты, RIVA128 и TNT (моя первая видяха в 2001 была как раз Rivа TNT 8Mb я как раз тогда окончил универ и пошел работать учителем, на первые отпускные купил себе TNT), очень интересная история, они изначально делали видеокарту NV1 под совершенно другую архитектуру не поддерживаемую в Direct3D, quadratic texture mapping, но прогорели с ней, тк делали ее для Sega Dreamcast но Сега в итоге отказалась от их отсталого продукта, но все же выделила им инвестицию в 5 млн долл, НВ уволила половину из 100 сотрудников и сосредоточилась на своем новом продукте RIVA 128 и на момент релиза находилась в полной финансовой заднице, отсюда их неофициальный девиз "Our company is thirty days from going out of business"

Кстати они потом все равно пролезли на консоли, первая Xbox, там видяха NV2A на базе GeForce 3 с добавленым вторым вершинным конвеером как в GeForce 4
cspp
Member

Повідомлення

Покупаем акции хуанга, богатеем вместе так сказать ...
Zaelot
Member

Повідомлення

Ятепер не знаю чого боятись, чи то ядерку з ШІ , чи то ШІ з ядеркою.. Чи то шкіряних курток. Через нестачу пального і без ШІ воно ще буде дорожчати, я напевно побіжу купувать гречку, системний блок і туалетний папір.
Це тупо повний фарс на рівному місці :eek:
kyon
Member

Повідомлення

Zaelot: 08.03.2026 03:06 Ятепер не знаю чого боятись, чи то ядерку з ШІ , чи то ШІ з ядеркою.. Чи то шкіряних курток. Через нестачу пального і без ШІ воно ще буде дорожчати, я напевно побіжу купувать гречку, системний блок і туалетний папір.
Це тупо повний фарс на рівному місці :eek:
Не бойся, все будет хорошо, ИИ хороший (главное не смотри до конца) :gigi:
s1nedus
Member

Повідомлення

Честно сказал правду, а тут у всех пятая точка в огне...
Но все бы хотели оказаться на его месте :rotate:
STARL1GHT
Member

Повідомлення

Jensen Huang: You know what? Go ahead and set up the DRAM plant because I’m gonna use it, that goes a long way.
You might as well take that to the bank, as many of them have.
I think the fact that everything is scarce is fantastic for us.

I love constraints. I love constraints. The reason for that is because in a world of constraint, you have no choice but to choose the best.
You can’t squander your choice. If the data centers, if the land, power, and shell is constrained, you’re not gonna randomly put something in there, just to...
Монополіст заявив, що маючи дифіцит на все на ринку - це фантастика для нього, так як в умовах цих обмежень клієнт всеодно йде до нього.
Не розумію в чому новина? Заяви на рівні
Вітер - дме, вогонь - горить, вода - тече, а сонце - світить.
Більше цікавить де всі ті антимонопольні органи? Чи ето другоє?.. :gigi:
Mozdev
Member

Повідомлення

STARL1GHT: 08.03.2026 06:49
Jensen Huang: You know what? Go ahead and set up the DRAM plant because I’m gonna use it, that goes a long way.
You might as well take that to the bank, as many of them have.
I think the fact that everything is scarce is fantastic for us.

I love constraints. I love constraints. The reason for that is because in a world of constraint, you have no choice but to choose the best.
You can’t squander your choice. If the data centers, if the land, power, and shell is constrained, you’re not gonna randomly put something in there, just to...
Монополіст заявив, що маючи дифіцит на все на ринку - це фантастика для нього, так як в умовах цих обмежень клієнт всеодно йде до нього.
Не розумію в чому новина? Заяви на рівні
Вітер - дме, вогонь - горить, вода - тече, а сонце - світить.
Більше цікавить де всі ті антимонопольні органи? Чи ето другоє?.. :gigi:
Забудь про антимонопольні органи вони просто фікція, і працють тільки якщо це вигідно державі( в якій він діє) або від дуже сильного підсрачника зі сторони суспільства через дуже сильний розголос та невдоволення ситуацією.
Інакше, вже досить давно Nvidia згідно з американським законодавством спочатку би штрафонули( на 100-500 мільярдів ), а потім якщо не дійшло після штрафу взагалі відняли ліцензію на діяльність у штатах (простіше кажучи віджали бізнес), а так як цього не сталося значить він справно заносить бабло кому потрібно.
vmsolver
Member

Повідомлення

И снова страсти про монополию, будто это нарушение закона, напоминаю, нарушение закона это злоупотребление монопольным положением. Сами по себе монополии это не плохо и не хорошо, важно поведение.

Хуанг просто не стесняясь называет вещи своими именами, собственно, а зачем серферу поймавшего волну этого стесняться? Мысль, что Хуанг должен стесняться своего положения как минимум странная. Он витрина своей компании, и больше всего своими словами обращается к бизнесу или его комментирует. Зачем там стесняться :)
daesz
Member

Повідомлення

vmsolver
так-так, ми бачимо як це "не добре і не погано", особливо в плані цін :facepalm:
IronWithin
Member

Повідомлення

MqM: 07.03.2026 14:42
erkins007: 07.03.2026 14:21
Где же он монополист есть на рынке присутствует и АМД и Интел и прочие игроки появляются. Никто не мешает условной Эпл завтра начать выпускать дискретки.

Или что вы предлагаете чтобы нвидиа была меньше монопольна заставить людей насильно карты АМД покупать?)
Є конкретні критерії при досягненні яких компанія вважається монополією! Не обовязклво бути єдиною компанією, а мати критичну частину ринку і завдяки такому становищу диктувати умови на ринку продукції :)
Ось навіть як у вікі мінімальні умови виглядають
« Монопо́льне стано́вище — панівне становище суб'єкта господарювання, яке дає йому можливість самостійно або разом з іншими суб'єктами господарювання обмежувати конкуренцію на ринку певного товару. Монопольним визнається становище суб'єкта господарювання, частка якого на ринку певного товару перевищує 35 %.»
А у Нвідії понад 90% - компанія підпадає під визначення в усвх країнах світу. По факту диктує умови ринку, що й помітно. Всі її конкуренти оглядаються на неї, АМД почала запроваджувати рейтресінг саме через наявність його у Нвідіа

Отправлено спустя 5 минут 59 секунд:
IronWithin: 07.03.2026 14:28

Ну так а ти доводило що модороб, і що ми невдовзі побачимо плід твоїх зусиль на власні очі… виходить що вони що ти - брехуни :-/
Я тобі, якщо у тебе склероз нагадаю про що мова була, щоб не перекручував. В темі про Сталкер була обіцянка випустити мод тоді коли буде готове сдк для створення локацій, якщо ти мені покажеш, як створювати саме зараз локації я одразу цим займуся. Проте мені декілька разів прийшлося доводити, що релізу сдк з повноцінним моддингом немає, але ти саме вимагав повноцінрий моддинг.

А ти доводило, що ти щось розумієшся в тих темах по графіці, але по факту навіть не знаєш, що за відповідає і як функціонує:) Проте вже в іншій темі про освоєння космосу базікав :D Судячи з тем про сдк до Сталкер 2, то добре, якщо відрізниш ракету від супутника :D
Я не винен, що ти не вмієш користуватися гуглом і не зміг нагуглити мій нік зі словами моди чи карти. Я тобі допоможу, бо ти вже півроку мучаєшся https://gamebanana.com/members/submissions/mods/1249125
Частина робіт на більш сучасні ігри в мене у воркшопі Стім, але бажання ділитися чомусь ним немає з місцевими токсиками :)
Так, що чекаю вибачень за твої слова пане експерт!
Майнкрафт... да ты профи, а не жалкий аматор, у меня племянники сделали больше чем ты, великий мастер и знаток...

"В темі про Сталкер була обіцянка випустити мод тоді коли буде готове сдк" - Ну ну, а я помню что ты это придумал после сообщения пятого примерно, изначально ты утверждал что сделаешь и никаких сдк там в сообщениях не было, потом появилось "не сделаю", потом появилось сдк, надеюсь твои родители гордятся что выростили человека который врёт направо и налево! (Я знаю что без сдк ты хрен бы чего сделал даже если бы хотел, но заявлять что сделаешь не имея даже уверенности в том что его когда-то выпустят тебе не помешало)
Частина робіт на більш сучасні ігри в мене у воркшопі Стім, але бажання ділитися чомусь ним немає з місцевими токсиками - конечно, а как могло быть иначе? Кто-то сомневался?
Позор страны, нации и человечества!
Dilfin
Member

Повідомлення

Rosberg: 07.03.2026 12:59 Всього їм мало, колись були мільйонери, тепер мільярдери, що далі??? Може б вони усі разом з Маском у*бали в космос?

Відправлено через 1 хвилину 49 секунд:
Earanak: 07.03.2026 12:19 Ну, нищуки скулят как битые псы, бояре торжествуют :super:
спойлер
я нищук :laugh:
Більше треба кланятись багатим і захоплюватись ними, можу кісточку зі столу кинуть.
Маск вже хоче бути трильйонером.
Відповісти