erkins007: ↑
07.03.2026 14:21
Где же он монополист есть на рынке присутствует и АМД и Интел и прочие игроки появляются. Никто не мешает условной Эпл завтра начать выпускать дискретки.
Или что вы предлагаете чтобы нвидиа была меньше монопольна заставить людей насильно карты АМД покупать?)
Є конкретні критерії при досягненні яких компанія вважається монополією! Не обовязклво бути єдиною компанією, а мати критичну частину ринку і завдяки такому становищу диктувати умови на ринку продукції
Ось навіть як у вікі мінімальні умови виглядають
« Монопо́льне стано́вище — панівне становище суб'єкта господарювання, яке дає йому можливість самостійно або разом з іншими суб'єктами господарювання обмежувати конкуренцію на ринку певного товару. Монопольним визнається становище суб'єкта господарювання, частка якого на ринку певного товару перевищує 35 %.»
А у Нвідії понад 90% - компанія підпадає під визначення в усвх країнах світу. По факту диктує умови ринку, що й помітно. Всі її конкуренти оглядаються на неї, АМД почала запроваджувати рейтресінг саме через наявність його у Нвідіа
Отправлено спустя 5 минут 59 секунд:
IronWithin: ↑
07.03.2026 14:28
Ну так а ти доводило що модороб, і що ми невдовзі побачимо плід твоїх зусиль на власні очі… виходить що вони що ти - брехуни
Я тобі, якщо у тебе склероз нагадаю про що мова була, щоб не перекручував. В темі про Сталкер була обіцянка випустити мод тоді коли буде готове сдк для створення локацій, якщо ти мені покажеш, як створювати саме зараз локації я одразу цим займуся. Проте мені декілька разів прийшлося доводити, що релізу сдк з повноцінним моддингом немає, але ти саме вимагав повноцінрий моддинг.
А ти доводило, що ти щось розумієшся в тих темах по графіці, але по факту навіть не знаєш, що за відповідає і як функціонує:) Проте вже в іншій темі про освоєння космосу базікав

Судячи з тем про сдк до Сталкер 2, то добре, якщо відрізниш ракету від супутника
Я не винен, що ти не вмієш користуватися гуглом і не зміг нагуглити мій нік зі словами моди чи карти. Я тобі допоможу, бо ти вже півроку мучаєшся
https://gamebanana.com/members/submissions/mods/1249125
Частина робіт на більш сучасні ігри в мене у воркшопі Стім, але бажання ділитися чомусь ним немає з місцевими токсиками
Так, що чекаю вибачень за твої слова пане експерт!