0.9мОм було у добротного терміналу, такий скорше за все якщо і можна знайти, то в якихось платиново-титанових бж з цінником в 150+ баксів і в яких виробник дозволяє ті самі 100 Вт на контакт
1.7мОм було в золотому бж, який в свій час коштував під 100 баксів
є купа дешманських бж з цінником в 2 рази менше, які також мають ті самі 50Вт на жилу тримати, і що там взагалі не відомо, так що мій варіант далеко не найгірший
це висновок до любого шнура, і не тільки для відеокартиdext: ↑ 06.03.2026 14:42висновок більше до 12pin, ніж до 8pinзвідси висновок - не юзати роздовбані шнури і все буде ок
в прямій мові було написано, що був замінений перехідник 12vhpwr>4x8, якщо у вас проблеми з англійською мовою, то тут на жаль нічим не допоможуdext: ↑ 06.03.2026 14:42я ж навів пряму мову в цитуванні, де 12vhpwr був замінений на 4x8 перехідник, не чіпляйтеся до вигаданих вами деталейкажіть конкретно що саме читати, та й я все ще чекаю на приклади деградації роз'єму з обжимом![]()
dext: ↑ 06.03.2026 14:42вірю-вірю, тому масові проблеми з 8800 bga чудово знаходяться, а масові проблеми з 6/8pin - напевно хейтери 12pin повидалялитак само 6пін горіли, і народ по форумах нив і жалівся, на жаль це все зараз не знайти, бо немає нормальної індексації![]()
масової проблеми не було, було десь як зараз з 12вхпвр
от шось ви не можете ніяк виродити приклад тієї "генетичної неповноцінності", я бозна який раз прошу приклад деградації роз'єму з обжимом, але бачу тільки тупі відмазкиdext: ↑ 06.03.2026 14:42вимоги до 4/6/8pin зростали з роками - від чого зростала і кількість пінів, і якість виконання, і навантажувальна спроможність, це нормальний еволюційний процесс, на відміну від 12pin, який вже народився генетично неповноціннима треба брати до розгляду любі бж тому що відеокарту можуть підключити до любого, як якісного платинового, так і до бронзового дешмана, на якому як раз і будуть подібні піни і запас буде ті самі 20% по даташиту![]()
до того, що вони медіа-обізрівачі, які живуть з переглядів (і якщо вже на те пішло - як мінімум штовхають свій мерч), більше хайпу = більше переглядів, але разом з тим вони не катили бочку на роз'єм в тупу, вони аргументовано аналізували проблему перехідника, на відміну від вас, за що треба віддати їм належнеdext: ↑ 06.03.2026 14:42ГН потрошили і аналізували перехідник, як і Ігор, ХВАнбоксд нічого не потрошили, були тільки якісь оглядові матеріали про випадки з роздумами на тему БЗ взагалі не знаю хто це
ну і власне от від Ігоря зовсім свіже про випадки з 9070хт і про те, що сам Сапфір заявив, що проблема саме з перехідниками, а не роз'ємами, про що я вже неодноразово писав
https://www.igorslab.de/en/radeon-rx-90 ... pwr-plugs/До чого тут це? Мій аргумент що вони не ютуб-продавани, це якось доводить зворотнє?