Продажі Resident Evil Requiem вже перевищили п’ять мільйонів копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Filabatya
Member

Повідомлення

варто просто відстати на рік два і знижки підуть самі собою :gigi:
Soulwatcher
Member

Повідомлення

MqM: 05.03.2026 04:42 Крадуть платіжні дані, віддалений доступ до пк з ймовірністю шифрування всіх даних)
У меня нету криптокошелька. Разве что в телефоне есть какой-то там телеграмм wallet.
Я прочитал новость и вижу, что воруют какой-то мусор.
На примере банковских карт - когда я открывал две карты, то сразу попросил заблокировать доступ снятия средств с терминала и расчёт в магазинах. С этих карт деньги можно снять только в кассе. А для оплаты в магазине у меня есть третья карта от другого банка, на которую я кладу пару копеек. И даже если с неё что-то украдут, то это будет ~1т грн. И я сразу об этом узнаю через смс и заблокирую карту.

Честно, все эти вирусы на таких как я не рассчитаны вот вообще. Куки/кеши своруют - это просто смех.
Я когда увидел эту игру на трекере и перешёл на скачивание таблетки - антивирус заблокировал вход. На этом мой вопрос закрыт. Подожду нормальную.
С другой стороны - я пока буду так сказать "ждать", уже и забуду про эту игру. Мне есть чем заняться и без них.
Да и в целом - существует песочница, и для тех, кто боится за свои куки/кеши может спокойно установить песочницу, в ней установить игру и играть в ней. А махинации с биосом - это уже не таблетка, а конкретный такой бред
kairo
Member

Повідомлення

nutman: 05.03.2026 14:39Я же говорю в общем, не надо прикидываться, что это не понятно.
Зараз із Геймпасом, регіональними цінами, розпродажами та безкоштовними роздачами можна грати в ігри за копійки. Все інше, відмазки.
VladimirV
Member

Повідомлення

Якщо проходити не тільки сюжетні коридори на 20+- годин
то виходить так, що ігри, особливо всякі рпг з відкритими, або напіввідкритими? (таке є?), або з різними варіантами проходжень одного сюжету, або навіть у різних стилях різними прокачками, то гра може виявитись і на 100 і на 200 годин.
От взяти той же сталкер. Просто цікаво, чи багато таких, що купили і все там пройшли, до того як гру закинули? Чи побігли за новим хайповим релізом?
Бо куди не глянь, всі під тиском реклами і хайпу від стрімерів/контентмейкерів нову гру завжди возносять як шедевр взагалі всім шедеврам, бо він же тільки вийшов і в нього грають усі, а ти як лох :lol: треба бігти за всіми, волосся назад якто кажуть бо хайпові пацики з інтернету поважати не будуть.
Якщо граєш не в сюжетні коридори, не дай бог, то виходить так, що ти просто не встигаєш за цими новими релізами, - якщо закриваєш ігри по типу ККД1/2, балдурс гейти, сталкери, хогвардси, якщо не дай бог зачепився за Асасінів, або ще якусь гру з повністю відкритим світом або з великою реіграбельністю і "необмеженістю" в діях.
Поки що рекорд по швидкості для гри у мене був у грі Hellblade Senua Sacrifice - 7,8 години :D Повністю всі тупі ачівки в стімі на 100% 14/14, причому я дуже повільно граю. Я думаю гравці, яких я називаю "шевелюрою назад - бо за хайпом не вастигнеш", години за 4 її пробігали...
Реквієм як на мене для гри року занадто "маленька". Її великий плюс візуал, незнаю що ще....
MqM
Member

Повідомлення

Soulwatcher
Банківської картки теж немає, нічого немає - хоч співчувай :D
Пс практично на всі таблетки реагує антивірус, бо кряки так працюють!
Тобто це завжди питання довіри до релізера)
Якщо реагувати на всі попередження антивіруса, то як ви грали ігри? Хіба репаки :D

Отправлено спустя 3 минуты 59 секунд:
kairo: 05.03.2026 14:02
nutman: 05.03.2026 12:33Ну, ситуация уж давным-давно такая, что покупать игры за деньги может только сумасшедший
Я, який купив РЕ Вілледж за 300 грн :lol: Людина мабуть таких грошей в житті не бачила))
Мені здається можливо навіть дешевше якось була :D
Nekros
Member

Повідомлення

Soulwatcher: 05.03.2026 14:59 На примере банковских карт - когда я открывал две карты, то сразу попросил заблокировать доступ снятия средств с терминала и расчёт в магазинах. С этих карт деньги можно снять только в кассе. А для оплаты в магазине у меня есть третья карта от другого банка, на которую я кладу пару копеек. И даже если с неё что-то украдут, то это будет ~1т грн. И я сразу об этом узнаю через смс и заблокирую карту.
Ви хоч шапочку з фольги перед сном знімаєте? :gigi:
MqM
Member

Повідомлення

nutman: 05.03.2026 14:39
Я, який купив РЕ Вілледж за 300 грн :lol: Людина мабуть таких грошей в житті не бачила))
Я себе тоже купил ведьмака за 250 грн, это как исключение. Я же говорю в общем, не надо прикидываться, что это не понятно. Вон я с точки зрения гения чуть выше должен сначала идти и создавать моды бесплатно (которые и есть бесплатные), или вообще свою жизнь посвящать волонтёрству. Просто посмотри, что он пишет и что у него в голове происходит, это же твой однодумець. Тут тебе и коммунизм, совок, коммуналка, 90-е и приватизация - это беда с головой :laugh:
В мене все норм в голові. Цікаво, що в голові людей, які думають, що люди безкоштовно мають на нбого працювати, щоб він розважався!
Draqoon
Member

Повідомлення

Nekros: 05.03.2026 18:22
Soulwatcher: 05.03.2026 14:59 На примере банковских карт - когда я открывал две карты, то сразу попросил заблокировать доступ снятия средств с терминала и расчёт в магазинах. С этих карт деньги можно снять только в кассе. А для оплаты в магазине у меня есть третья карта от другого банка, на которую я кладу пару копеек. И даже если с неё что-то украдут, то это будет ~1т грн. И я сразу об этом узнаю через смс и заблокирую карту.
Ви хоч шапочку з фольги перед сном знімаєте? :gigi:
Шапочка не зовні, а всередині :rotate:
MqM
Member

Повідомлення

nutman: 05.03.2026 14:39
Я себе тоже купил ведьмака за 250 грн, это как исключение. Я же говорю в общем, не надо прикидываться, что это не понятно. Вон я с точки зрения гения чуть выше должен сначала идти и создавать моды бесплатно (которые и есть бесплатные), или вообще свою жизнь посвящать волонтёрству. Просто посмотри, что он пишет и что у него в голове происходит, это же твой однодумець. Тут тебе и коммунизм, совок, коммуналка, 90-е и приватизация - это беда с головой :laugh:
Людина яка пише, що купляти ігри це прогрів гоїв і йому скрізь мерещаться євреї має пройти примусове лікування психлікарні :weep:
Моди безкоштовні тому, що такі ліцензійні умови розробника та видавця. Навіть причину від наслідку відрізнити не можеш :facepalm:
Я тобі пишу про те, що люди на ентузіазмі створюють для спільноти.
От що сам зробив безкоштовно в житті для когось? Чому тобі винні надавати безкоштовні послуги?
Тобто ти хлчеш лише споживати, а по такому ж принципу не хочеш попрацювати? Це саме те, що ти пропонуєш розробникам

Пс в Чехії на 8 років посадили за розповсюдження піратських фвльмів)
Це майбутнє усіх любителів зеленого магазину. Думаєте вимоги ЄС оминуть Україну? :laugh:
http://artviko.com.ua/news/zhitelyu-che ... -piratstvo
Місцевих дикунів інакше не цивілізувати
Vpupkin
Member

Повідомлення

MqM: 04.03.2026 20:05При тому ви не назвете кращі за цю ігри цього жанру) Де ще й дійсно є нові цікаві механіки
А нашо мені шукати кращу гру у цьому жанрі?
Мені резіки не заходять як і більшість японоабсурду, я неперетравлюю таке, але ж це тільки моя проблема.
Геральт
Member

Повідомлення

MqM: 05.03.2026 19:19 Пс в Чехії на 8 років посадили за розповсюдження піратських фвльмів)
Це майбутнє усіх любителів зеленого магазину. Думаєте вимоги ЄС оминуть Україну? :laugh:
http://artviko.com.ua/news/zhitelyu-che ... -piratstvo
Місцевих дикунів інакше не цивілізувати
Непогана спроба, корпорати )

Жителю Чехии грозит 8 лет тюрьмы за интернет-пиратство
По версии следствия, за последние три года он незаконно выложил в сеть 1408 фильмов, нанеся правообладателям суммарный ущерб в 59 млн крон.

Піратська затока вже давно закрита, бо всіх пересадили і виділені сервери не існують, так :popcorn:
MqM: 05.03.2026 18:23 Цікаво, що в голові людей, які думають, що люди безкоштовно мають на нбого працювати, щоб він розважався!
Про яке "безкоштовно" мова? Вам скільки рочків? Кантора платить розробникам/тестерам до релізу, місяць в місяць. Якщо гра норм, витрати відіб'ються і кантора отримає прибуток. Якщо не норм, отримає збитки. Але останнє малоймовірно через велику базу геймерів.
зі. Розробники безкоштовних он-лайн др@чилень мабуть жебрають. Їм же не платять )
Dremjke
Member

Повідомлення

Как уже писали в теме - хорошей игре хорошие продажи :super:
Одна из немногих игр, которую ждал и купил не по скидке спустя время или активашку, а фул-прайс в Steam B-) Ибо большой поклонник резиков еще со времён PSOne.
Відповісти