Новини
Останні статті і огляди
Ентузіасти розпочали експерименти із 800- й 1000-ватними прошивками від MSI GeForce RTX 5090 Lightning
-
Kullerok
Member
Хорошо. Пускай обкатывают. Я хочу нормальную 6090 на 1кв что бы питание не палило выходы. Рано или поздно они надеюсь придут к нормальному выходу с датчиками и распределением тока. Хотя о чем я, это же кожаный там это всё не на часи

-
waryag
Member
Kullerok: ↑ 08.02.2026 22:37Хорошо. Пускай обкатывают. Я хочу нормальную 6090 на 1кв что бы питание не палило выходы. Рано или поздно они надеюсь придут к нормальному выходу с датчиками и распределением тока. Хотя о чем я, это же кожаный там это всё не на часи![]()
![]()
- спойлер

-
kabostebeztak
Member
я п'ю пиво ніби джус бейбі каже що я скуфToster: ↑ 08.02.2026 14:18 Те, що я роблю маленький крок в бік дипрессії кожен раз коли читаю новину про 5090, чи інші недосяжні комплектуючі, не новина. І те що я отримаю дизів від нашого токсичного ком'юніті зухвалих скуфів в кризі середнього віку, теж не новина. Що, хлопчики, емпатія зовсім зламана ? Тому від вас, об'юзерів і пішла жінка![]()
З кожним новим роком відчуваю себе людиною що захоплюється спорткарами, а не доступним хоббі з залізяками для компів...
Жодного ниття, тільки зла іронія. Навколо повно людей, що страждають, а в мене все чудово![]()
- спойлер
Неіронічно вважаю що треба ось таке пхати в гпу замість того що є зараз.waryag: ↑ 09.02.2026 11:40Kullerok: ↑ 08.02.2026 22:37Хорошо. Пускай обкатывают. Я хочу нормальную 6090 на 1кв что бы питание не палило выходы. Рано или поздно они надеюсь придут к нормальному выходу с датчиками и распределением тока. Хотя о чем я, это же кожаный там это всё не на часи![]()
![]()
- спойлер
-
oversteve
Member
тим часом жарт про 5090 за $5090 став реальністю

-
demguf13
Member
Забезпечення всього пк з 5090 безперебійною роботою 24/7 коштує дешевше навіть за 5080. Л-логікаToster: ↑ 08.02.2026 13:24світла 4-6 годин на добу, СЕС насмоктує кіловата 2...в пріоритеті перехід на ноутбук...Ця важлива новина
![]()