Новини
Останні статті і огляди
Ентузіасти розпочали експерименти із 800- й 1000-ватними прошивками від MSI GeForce RTX 5090 Lightning
-
waryag
Member
Пропоную обговорити Ентузіасти розпочали експерименти із 800- й 1000-ватними прошивками від MSI GeForce RTX 5090 Lightning
А чого ні? На стенді не буде проблем з вигином кабелю, та й обдув можна поставити.
А чого ні? На стенді не буде проблем з вигином кабелю, та й обдув можна поставити.
-
Toster
Junior
-
S0N1C
Member
це ж просто мрія виробників карт - юзверь залив лівий біос на карту яка потім поплаве той роз"єм і можна буде відмовити у гарантії 
Відправлено через 58 секунд:
ну і то добре якщо тільки роз"єм поплаве
ну і то добре якщо тільки роз"єм поплаве
-
erkins007
Member
Даже у нас есть люди у которых проблем со светом нет, а новость вообще глобальная. К чему тут ваше нытье?Toster: ↑ 08.02.2026 13:24світла 4-6 годин на добу, СЕС насмоктує кіловата 2...в пріоритеті перехід на ноутбук...Ця важлива новина
![]()
-
Enjthesilence
Member
Багато років вже заливають чужі вбіоси у карти, особливо з «ос» версій, наче всім зрозуміло, що це історія для ентузіастів «на свій страх»S0N1C: ↑ 08.02.2026 13:28 це ж просто мрія виробників карт - юзверь залив лівий біос на карту яка потім поплаве той роз"єм і можна буде відмовити у гарантії
ну і то добре якщо тільки роз"єм поплаве![]()
-
S0N1C
Member
ну на одного ентузіаста знайдеться п"ять "ентузіастів", які потім будуть дивуватися а чому так сталося
зараз ще пару ютубчиків з інструкціями зроблять - і вперед
зараз ще пару ютубчиків з інструкціями зроблять - і вперед
-
Toster
Junior
Те, що я роблю маленький крок в бік дипрессії кожен раз коли читаю новину про 5090, чи інші недосяжні комплектуючі, не новина. І те що я отримаю дизів від нашого токсичного ком'юніті зухвалих скуфів в кризі середнього віку, теж не новина. Що, хлопчики, емпатія зовсім зламана ? Тому від вас, об'юзерів і пішла жінка
З кожним новим роком відчуваю себе людиною що захоплюється спорткарами, а не доступним хоббі з залізяками для компів...
Жодного ниття, тільки зла іронія. Навколо повно людей, що страждають, а в мене все чудово
З кожним новим роком відчуваю себе людиною що захоплюється спорткарами, а не доступним хоббі з залізяками для компів...
Жодного ниття, тільки зла іронія. Навколо повно людей, що страждають, а в мене все чудово
-
Enjthesilence
Member
так а шо, взяв собі вже спортивного корча, похизуйсяToster: ↑ 08.02.2026 14:18 Те, що я роблю маленький крок в бік дипрессії кожен раз коли читаю новину про 5090, чи інші недосяжні комплектуючі, не новина. І те що я отримаю дизів від нашого токсичного ком'юніті зухвалих скуфів в кризі середнього віку, теж не новина. Що, хлопчики, емпатія зовсім зламана ? Тому від вас, об'юзерів і пішла жінка![]()
Жодного ниття, тільки зла іронія. Навколо повно людей, що страждають, а в мене все чудово![]()
-
MqM
Member
*депресія* в усіх хто в Україні, навіщо акцентувати лише на собі. Мені поки 5090 теж недосяжна, але гріє думка назбирати:)Toster: ↑ 08.02.2026 14:18 Те, що я роблю маленький крок в бік дипрессії кожен раз коли читаю новину про 5090, чи інші недосяжні комплектуючі, не новина. І те що я отримаю дизів від нашого токсичного ком'юніті зухвалих скуфів в кризі середнього віку, теж не новина. Що, хлопчики, емпатія зовсім зламана ? Тому від вас, об'юзерів і пішла жінка![]()
Жодного ниття, тільки зла іронія. Навколо повно людей, що страждають, а в мене все чудово![]()
А, що робити автофанатам під кожною новиною про суперкари писати, як вони їздять на своїх сімейних авто та нити?)
До чого тут скуфи не знаю, стало модно це словечко писати скрізь:)
А кризи бувають і в підлітковому і юному дорослому віці))) Якщо взяти зумерів то весь ютуб там у самодіагностиці
Є емпатія, прийшов за співчуттям? І як тобі допоможе?
У нас завжди є кому страждати і схоже, що масовість страждань нікуди не зникне завдяки безліччі факторів.
Можу тобі плюсів накинути, якщо це так тебе зачепило
-
Afit
Member
Ну куда на тот дохлый разъём накидать столько сверху? Для него и так завышенные 600ватт?
Тем более не уйдёт ли в защиту блок питания?
Или для того чтобы он не уходил в защиту придумают переходник с 2 12V-2x6 на один такой же в видеокарту?
Сделали бы 2 входа в такого рода версию видеокарты и вопросов бы небыло.
Сделали бы 2 входа в такого рода версию видеокарты и вопросов бы небыло.
-
Барбарис
Member
Так сам скуф з 5070ті. Це теж недосяжні комплектуючіToster: ↑ 08.02.2026 14:18 новину про 5090, чи інші недосяжні комплектуючі, не новина. І те що я отримаю дизів від нашого токсичного ком'юніті зухвалих скуфів в кризі середнього віку, теж не новина.
-
Kullerok
Member
Генератор на газу запустил. И плевать мне на ваш светerkins007: ↑ 08.02.2026 13:42Даже у нас есть люди у которых проблем со светом нет, а новость вообще глобальная. К чему тут ваше нытье?Toster: ↑ 08.02.2026 13:24світла 4-6 годин на добу, СЕС насмоктує кіловата 2...в пріоритеті перехід на ноутбук...Ця важлива новина
![]()
-
MetalistForever
Member
Тут огромное количество людей за границей ( в основном США , Польша и др. ) , которые моментально покупают дорогие игрушки ( еще в начале запуска ,как это было с ryzen 9850x3d или RTX 5090 ) . И не чувствует всех проблем тех, кто остался в Украине ( отсутствие света ,обстрелы москалей , разрушенное жилье , ТЦК + Люди в черном , адские налоги на бизнес )Toster: ↑ 08.02.2026 14:18 Те, що я роблю маленький крок в бік дипрессії кожен раз коли читаю новину про 5090, чи інші недосяжні комплектуючі, не новина. І те що я отримаю дизів від нашого токсичного ком'юніті зухвалих скуфів в кризі середнього віку, теж не новина. Що, хлопчики, емпатія зовсім зламана ? Тому від вас, об'юзерів і пішла жінка![]()
P.S. На оверклокерах теперь своя атмосфера ( теперь даже ,наверное элитарная ) , далеко оторванная от реальности... физических и экономических процессов
-
leif
Member
ну прямо таки)) є певна кількість, звісно, але не вони тут задають вайб спілкуванню, імхо.MetalistForever: ↑ 08.02.2026 16:53огромное количество людей за границей
просто люди йдуть сюди не обговорювати всі свої проблеми, які абсолютна більшість з нас відчуває і переживає (достатньо зазирнути в топіки, в яких обговорюється електрохарчування, а допоки адміни толерували обговорення війни, то і в них), а ідуть поговорити про залізо і інші приємні речі, щоб відволіктись від цих проблем. от і створюється у вас таке хибне враження.MetalistForever: ↑ 08.02.2026 16:53На оверклокерах теперь своя атмосфера
-
Барбарис
Member
На жаль, адміни внє палітікі
-
LordTornado
Member
Да даже если бы не было проблем со светом... Киловатт летом возле тебя даже при наличии кондиционера - это для мазохистов...
-
S0N1C
Member
навіть 600 Вт то вже трохи не оптимально для 5090, скільки % додадуть + 400 Вт - навіть складно уявити, але думаю шо небагато
Тож це буде режим прогнати 3дмарки тільки, навряд хтось буде грати на 800 чи 1000 Вт
Тож це буде режим прогнати 3дмарки тільки, навряд хтось буде грати на 800 чи 1000 Вт
-
Аціо
Member
Моя жінка яка не пішла, просила вам передати що ви як ота Анна К. що бігла за нами 50км. щоб сповістити нам - як байдужі ми вам...Toster: ↑ 08.02.2026 14:18 Те, що я роблю маленький крок в бік дипрессії кожен раз коли читаю новину про 5090, чи інші недосяжні комплектуючі, не новина. І те що я отримаю дизів від нашого токсичного ком'юніті зухвалих скуфів в кризі середнього віку, теж не новина. Що, хлопчики, емпатія зовсім зламана ? Тому від вас, об'юзерів і пішла жінка![]()
Ото вас депресія рубанула нескуфа, що аж гай загудів та труби заспівали, приймайте вчасно пігулочки.
-
kairo
Member
Дивує цей негатив стосовно форумчан, які мають потужні комплектуючі. Овери, це ресурс для ентузіастів технологій, логічно, що тут буде багато людей, які реалізували свої дитячі мрії і зібрали топовий ПК(навіть якщо в них не вистачає часу на ньому пограти
). Тим більше, дивно читати про "недосяжні комплектуючі". Потужний ПК ще пів року назад можна було зібрати за $1500-3000. Це ж не БМВ М5, чи десятиметрова яхта. Та більшість людей навіть в Україні може собі таке дозволити, питання лише в пріорітетах.
-
erkins007
Member
Вы путаете сайт overclocker с цензоромБарбарис: ↑ 08.02.2026 18:51На жаль, адміни внє палітікі
Отправлено спустя 34 секунды:
Никаких проблем при наличии кондера нетLordTornado: ↑ 08.02.2026 19:25Киловатт летом возле тебя даже при наличии кондиционера - это для мазохистов...