Ентузіасти розпочали експерименти із 800- й 1000-ватними прошивками від MSI GeForce RTX 5090 Lightning

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
waryag
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Ентузіасти розпочали експерименти із 800- й 1000-ватними прошивками від MSI GeForce RTX 5090 Lightning

А чого ні? На стенді не буде проблем з вигином кабелю, та й обдув можна поставити.
Toster
Junior

Повідомлення

:gigi: світла 4-6 годин на добу, СЕС насмоктує кіловата 2...в пріоритеті перехід на ноутбук...Ця важлива новина :lamer:
S0N1C
Member

Повідомлення

це ж просто мрія виробників карт - юзверь залив лівий біос на карту яка потім поплаве той роз"єм і можна буде відмовити у гарантії :super:

Відправлено через 58 секунд:
ну і то добре якщо тільки роз"єм поплаве :laugh:
erkins007
Member

Повідомлення

Toster: 08.02.2026 13:24 :gigi: світла 4-6 годин на добу, СЕС насмоктує кіловата 2...в пріоритеті перехід на ноутбук...Ця важлива новина :lamer:
Даже у нас есть люди у которых проблем со светом нет, а новость вообще глобальная. К чему тут ваше нытье?
Enjthesilence
Member

Повідомлення

S0N1C: 08.02.2026 13:28 це ж просто мрія виробників карт - юзверь залив лівий біос на карту яка потім поплаве той роз"єм і можна буде відмовити у гарантії :super:

Відправлено через 58 секунд:
ну і то добре якщо тільки роз"єм поплаве :laugh:
Багато років вже заливають чужі вбіоси у карти, особливо з «ос» версій, наче всім зрозуміло, що це історія для ентузіастів «на свій страх»
S0N1C
Member

Повідомлення

ну на одного ентузіаста знайдеться п"ять "ентузіастів", які потім будуть дивуватися а чому так сталося :laugh:
зараз ще пару ютубчиків з інструкціями зроблять - і вперед :gigi:
Toster
Junior

Повідомлення

Те, що я роблю маленький крок в бік дипрессії кожен раз коли читаю новину про 5090, чи інші недосяжні комплектуючі, не новина. І те що я отримаю дизів від нашого токсичного ком'юніті зухвалих скуфів в кризі середнього віку, теж не новина. Що, хлопчики, емпатія зовсім зламана ? Тому від вас, об'юзерів і пішла жінка ;)
З кожним новим роком відчуваю себе людиною що захоплюється спорткарами, а не доступним хоббі з залізяками для компів...
Жодного ниття, тільки зла іронія. Навколо повно людей, що страждають, а в мене все чудово B-)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Toster: 08.02.2026 14:18 Те, що я роблю маленький крок в бік дипрессії кожен раз коли читаю новину про 5090, чи інші недосяжні комплектуючі, не новина. І те що я отримаю дизів від нашого токсичного ком'юніті зухвалих скуфів в кризі середнього віку, теж не новина. Що, хлопчики, емпатія зовсім зламана ? Тому від вас, об'юзерів і пішла жінка ;)
З кожним новим роком відчуваю себе людиною що захоплюється спорткарами, а не доступним хоббі з залізяками для компів...
Жодного ниття, тільки зла іронія. Навколо повно людей, що страждають, а в мене все чудово B-)
так а шо, взяв собі вже спортивного корча, похизуйся
MqM
Member

Повідомлення

Toster: 08.02.2026 14:18 Те, що я роблю маленький крок в бік дипрессії кожен раз коли читаю новину про 5090, чи інші недосяжні комплектуючі, не новина. І те що я отримаю дизів від нашого токсичного ком'юніті зухвалих скуфів в кризі середнього віку, теж не новина. Що, хлопчики, емпатія зовсім зламана ? Тому від вас, об'юзерів і пішла жінка ;)
*депресія* в усіх хто в Україні, навіщо акцентувати лише на собі. Мені поки 5090 теж недосяжна, але гріє думка назбирати:)
А, що робити автофанатам під кожною новиною про суперкари писати, як вони їздять на своїх сімейних авто та нити?)
До чого тут скуфи не знаю, стало модно це словечко писати скрізь:)
А кризи бувають і в підлітковому і юному дорослому віці))) Якщо взяти зумерів то весь ютуб там у самодіагностиці :D
Є емпатія, прийшов за співчуттям? І як тобі допоможе? :weep:
У нас завжди є кому страждати і схоже, що масовість страждань нікуди не зникне завдяки безліччі факторів.
Можу тобі плюсів накинути, якщо це так тебе зачепило :)
Afit
Member

Повідомлення

Ну куда на тот дохлый разъём накидать столько сверху? Для него и так завышенные 600ватт? :dontknow: Тем более не уйдёт ли в защиту блок питания? :think: Или для того чтобы он не уходил в защиту придумают переходник с 2 12V-2x6 на один такой же в видеокарту? :laugh:
Сделали бы 2 входа в такого рода версию видеокарты и вопросов бы небыло.
Барбарис
Member

Повідомлення

Toster: 08.02.2026 14:18 новину про 5090, чи інші недосяжні комплектуючі, не новина. І те що я отримаю дизів від нашого токсичного ком'юніті зухвалих скуфів в кризі середнього віку, теж не новина.
Так сам скуф з 5070ті. Це теж недосяжні комплектуючі
Kullerok
Member

Повідомлення

erkins007: 08.02.2026 13:42
Toster: 08.02.2026 13:24 :gigi: світла 4-6 годин на добу, СЕС насмоктує кіловата 2...в пріоритеті перехід на ноутбук...Ця важлива новина :lamer:
Даже у нас есть люди у которых проблем со светом нет, а новость вообще глобальная. К чему тут ваше нытье?
Генератор на газу запустил. И плевать мне на ваш свет :gigi: :gigi: у меня все ок
MetalistForever
Member

Повідомлення

Тут огромное количество людей за границей ( в основном США , Польша и др. ) , которые моментально покупают дорогие игрушки ( еще в начале запуска ,как это было с ryzen 9850x3d или RTX 5090 ) . И не чувствует всех проблем тех, кто остался в Украине ( отсутствие света ,обстрелы москалей , разрушенное жилье , ТЦК + Люди в черном , адские налоги на бизнес )

P.S. На оверклокерах теперь своя атмосфера ( теперь даже ,наверное элитарная ) , далеко оторванная от реальности... физических и экономических процессов
leif
Member

Повідомлення

MetalistForever: 08.02.2026 16:53огромное количество людей за границей
ну прямо таки)) є певна кількість, звісно, але не вони тут задають вайб спілкуванню, імхо.
MetalistForever: 08.02.2026 16:53На оверклокерах теперь своя атмосфера
просто люди йдуть сюди не обговорювати всі свої проблеми, які абсолютна більшість з нас відчуває і переживає (достатньо зазирнути в топіки, в яких обговорюється електрохарчування, а допоки адміни толерували обговорення війни, то і в них), а ідуть поговорити про залізо і інші приємні речі, щоб відволіктись від цих проблем. от і створюється у вас таке хибне враження.
Барбарис
Member

Повідомлення

leif: 08.02.2026 17:07 допоки адміни толерували обговорення війни, то і в них)
На жаль, адміни внє палітікі
LordTornado
Member

Повідомлення

Да даже если бы не было проблем со светом... Киловатт летом возле тебя даже при наличии кондиционера - это для мазохистов...
S0N1C
Member

Повідомлення

навіть 600 Вт то вже трохи не оптимально для 5090, скільки % додадуть + 400 Вт - навіть складно уявити, але думаю шо небагато :shuffle:
Тож це буде режим прогнати 3дмарки тільки, навряд хтось буде грати на 800 чи 1000 Вт
Аціо
Member

Повідомлення

Моя жінка яка не пішла, просила вам передати що ви як ота Анна К. що бігла за нами 50км. щоб сповістити нам - як байдужі ми вам...

Ото вас депресія рубанула нескуфа, що аж гай загудів та труби заспівали, приймайте вчасно пігулочки.
:lol:
kairo
Member

Повідомлення

Дивує цей негатив стосовно форумчан, які мають потужні комплектуючі. Овери, це ресурс для ентузіастів технологій, логічно, що тут буде багато людей, які реалізували свої дитячі мрії і зібрали топовий ПК(навіть якщо в них не вистачає часу на ньому пограти :laugh: ). Тим більше, дивно читати про "недосяжні комплектуючі". Потужний ПК ще пів року назад можна було зібрати за $1500-3000. Це ж не БМВ М5, чи десятиметрова яхта. Та більшість людей навіть в Україні може собі таке дозволити, питання лише в пріорітетах.
erkins007
Member

Повідомлення

Барбарис: 08.02.2026 18:51На жаль, адміни внє палітікі
Вы путаете сайт overclocker с цензором

Отправлено спустя 34 секунды:
LordTornado: 08.02.2026 19:25Киловатт летом возле тебя даже при наличии кондиционера - это для мазохистов...
Никаких проблем при наличии кондера нет
Відповісти