Взагалі, літій не дуже любить зарядку занадто низьким струмом.
І зовсім не любить, коли вона ведеться під навантаженням.
Взагалі, літій не дуже любить зарядку занадто низьким струмом.
А якщо це чувак з 30-річним досвідом несіння маячні?AntonyKandaurov: ↑ 20.02.2026 08:53Чувак із тридцятирічним досвідом не може ж помилятися і нести маячню.
Точно не може.
Точно не може?
Може?
Юра наче виявляв готовність задонатити на Сили Оборони, якщо його спіймають на брехні?denon312: ↑ 19.02.2026 19:40Та в тебе нічого з ЕПЛ ніколи не було. Ось твоя цитата
yuriy_dd: ↑ 01 травня 2025 17:58
я не маю продукції Епл. Лише щойно купив мак міни М4
прогресс я бачу в АРМ процах - наприклад для смартів
декілька сторінок назад ти писав що в тебе досвід користування ейром 4 роки кожен день від батареї.
Ну й дешеві понти
yuriy_dd: ↑ 02 жовтня 2025 12:46
в мене 4.5 роки був базовий макбук ейр М1 8 / 256, цілими днями працював
Раптово забув що мав ейр 4.5 роки? Ой брехло.
Це вже мають лікарі якийсь діагноз поставитиwaryag: ↑ 20.02.2026 09:28А якщо це чувак з 30-річним досвідом несіння маячні?
100%, він думає що тут є ще досі люди які ведуться, неприємно вийшло, спочатку написав одне, а потім викручується - але ніхто не віритьAntonyKandaurov: ↑ 19.02.2026 19:46 образиться і кине в ЧС. але те що він брехло і сліпошар - чиста правда.
Свідомий вибір ніщєбродського менталітету:yuriy_dd: ↑ 19.02.2026 20:02був поко ф1 - ви знаєте історію цього смарта? ви знаєте як він змінив ринок і скільки шуму наробив - як смарт в якого дешевий пластиковий корпус, але максимально крутий флагманський проц і камера? знаєте що сенсор камери в ньому і декількох поколіннях пікселів - той самий? до речі він ще досі паше, але екран тріснутий, і батарея вже так довго не тягне
лишень недавно поміняв - зараз поко ф5 - скріни тестів його швидкодії я дав - ніхто тут не дав щоб в когось їх смарт скоріший. У всіх у темі смарти повільніші по швидкодії ніж мій. Може готові порівняти свій?
пс: він ще й перепрошитий на кастом на основі чистого андроїду - CrDroid. У мене достатньо знань щоб це зробити.
всіх місцевих уже перевірив чи знову по своєм гаманцю всіх рівняєш?yuriy_dd: ↑ 19.02.2026 20:02ключеве - що в мене він є, і я можу ним користуватись - такий точно в популярних оглядачів з Ютюб
а у вас і у місцевих - навіть такого дешевого нема
ага, кум, брат, сватyuriy_dd: ↑ 19.02.2026 20:02перше що було це макбук ейр М1 - його я купив пару місяців після анонсу за $1250
особисто переконався у революції яку здійснив цей проц, і далі ним на постійно користувалась дружина, поки не тріс екран, поміняли на макбук ейр М4
yuriy_dd: ↑ 19.02.2026 20:02 саме так - дружина користувалась кожен день, я маю доступ щоб перевіряти що мене цікавить. Так точно зараз з М4
то дружина бізнесмен, зрозуміло, в неї і айфон останній і ламборджині в гаражі певно, тільки от у тебе саме дешеве лайноyuriy_dd: ↑ 19.02.2026 20:02якраз коли я купив макбук ейр М1 - у дружини був ультрабук за $2500 на віндовс з 16 Гб
так ось самий дешевий мак бук - ну просто на порядок краще і швидше працював. Віндовс треба було перегружати бо після відео-звінка відвалювався мікрофон.
Після того як вона спробувала макбук - сказала що ніколи нізащо не вернеться на віндовс
Зараз в неї на роботі новим девам віндовс ноути навіть не пропонують, всім лише макбук про
як можна бути таким тупимyuriy_dd: ↑ 19.02.2026 20:02ну може у вас погано монітори - мої не вібрують
але я до того - що виробник все зібрав і протестував що воно ідеально підходить один до одного
а не купувати окремо пасивні колонки, підсилювач і мати інтимні стосунки щоб воно почало грати з ідеальною АЧХ
тому що він купує б/у або з дефектами, можливо так і купив ейр з тріснутим екраном в надії зробитиLVladislavchik: ↑ 19.02.2026 20:28 Знову цитата великого маніпулятора, який ще недавно казав що тут вигідніше, бо з-за кордону мито, гарантії нема, а ціни як в нас майже.
він не знає фізикиLVladislavchik: ↑ 19.02.2026 20:28Вимкнені монітори не вібрують і не споживають електроенергію, так і запишемо, увімкнені вібрують, бо саме так і працюють, грає не тільки динамік, а й весь корпус, тільки не кажіть що Ви відкрили нові закони фізики та створили самі монітори по своїм законам.
задав це питання ШІLVladislavchik: ↑ 19.02.2026 20:28Недавно це коли? Бо з дати випуску вже більше як 2.5 років пройшло. Ще й так впевнено стверджувати що у всіх в цій темі повільніші смартиЦе ± рівень мого колишнього пікселя 7а і десь в рази 2 повільніше за теперішній 1+ 13, тобто це звичайний бюджетник 2.5 річної давнини. Дивно чому Ви не купили iqos з алі з снапом 8 елайт, який тут недавно рекламували.
чувак насправді не загроза суспільству, просто форум то єдине місце де він може розказати як шиє смартфони і ганяє бенчмарки ставлячи 5 кубиків льда на свій мак міні
дасте приклад готового файлу?Барбарис: ↑ 20.02.2026 04:443. Я бачу про злиття комірок чи Linked Picture(раніше камера) брехло не чуло?Так табличку навіть не по клітинках можна вставити.Серйозно, навіть загуглити не здатне? Цьому інструменту присвячено безліч відео та статей.
мені дійсно подобається такий підхід, без понтівdenon312: ↑ 20.02.2026 16:54 - вестися на циферки в бенчі бо виробник поставив потужний SoC але зекономив на всьому іншому
а ви поцікавтесь як було зроблено охолодження в поко ф1denon312: ↑ 20.02.2026 16:54пластиковий корпус як і відсутність охолодження яке призводить до тротлінгу майже одразу, що виробник був змушений андерклокнути процесор в наступній обнові
я знаю. Але нові мають сканер пальця в екрані, а я це не сприймаю - бо для мене це дибілізмdenon312: ↑ 20.02.2026 16:54Ти хвалишся що купив смартфон недавно який вже на 3 покоління застарів, це ти б/у взя на OLX? Бо на Allo мінімум F6/F7/F8
щось помилились, я казав 30denon312: ↑ 20.02.2026 16:54Людина з 35 роками досвіду в IT — це справжній раритет
починав з програмованого калькулятора МК-52denon312: ↑ 20.02.2026 16:54Це покоління, яке починало ще на перфокартах або перших радянських ЕОМ
до речі я не женусь за всім сучасним. Приклади задач які я робив - я вже писав. Приклад - бінарні структури для пришвидшення роботи з базами даних скажімо в 1 млн раз. Я навіть давав приклад простого запиту який сучасні БД виконити швидко не можуть.denon312: ↑ 20.02.2026 16:54Технології: Чим саме він займається? Якщо він «топ», він має оперувати сучасними архітектурами, а не просто назвами брендів смартфонів
щось пропустив вашу маячню - якраз будь які батареї люблять заряджаня слабким струмомwaryag: ↑ 20.02.2026 08:48 Взагалі, літій не дуже любить зарядку занадто низьким струмом.
а яким чином літій батарея може заряджатись під навантаженням? це що - одначасно заряджатись і розряджатись?waryag: ↑ 20.02.2026 08:48 І зовсім не любить, коли вона ведеться під навантаженням.
І знову ти не вгадав.yuriy_dd: ↑ 23.02.2026 20:36щось пропустив вашу маячню - якраз будь які батареї люблять заряджаня слабким струмом
Ні, Юрчику. Я пишу саме те, що пишу.yuriy_dd: ↑ 23.02.2026 20:36а яким чином літій батарея може заряджатись під навантаженням? це що - одначасно заряджатись і розряджатись?
я думаю ви в силу браку знань - хотіли сказати що заряджати коли смарт під навантаженням
що спричиняє нагрів, а ось якраз нагрів - літій не любить, і саме нагрів найбільш шкідливий, саме тому наприклад Макіта має активне охолодження батарей
і якраз коли заряджатись високим струмом - то нагрів більший ніж коли слабким
Вже пізно. Гірше за дурня лише войовничий самовпевнений дурень з синдромом месіїкоротше - рано вам сперечатись зі мною в дуже багатьох питаннях![]()
Ось наш паціент (заявлено як одна з його минулих робіт, орфографія збережена).denon312: ↑ 20.02.2026 16:54 Або може це наш пацієнт?
Details Tools and Technologies:
● PHP 7
● Yii2 framework
● MySQL 5.7
● MongoDb
● Redis
● RabbitMQ
● Supervisord
● PHPUnit, Codeception
● Docker, Gitlab, Rancher, Jenkins, Jira, Bitbucket
Responsibilities:
● Development of parts related to product content, user
communications, api
я не маю жодного пристрою з вбудованим аком на такій хімії. Колись дуже давно мав шуруповерт, але вже давно перейшов на Li-ion, конткретно систему Макітаwaryag: ↑ 01.03.2026 15:55 Нікель з кадмієм не люблять низькі струми через алгоритм зарядки.
у вас є пристрої на літієвій батареї який в щоденій роботі 10+ років? і щоб батарея була і досі в доброму стані. У мене є і не один, і всі заряджаю слабким струмомwaryag: ↑ 01.03.2026 15:55 У літія може з'являтися невеликий ефект пам'яті.
якщо ак справний і до нього підключене зарядне з напругою більше ніж напруга ака - то він буде брати зарядwaryag: ↑ 01.03.2026 15:55Проблема починається, коли при формальному заряджанні акумулятор продовжує розряджатися
я не один раз казав що маю справу з Postgre, для вас натяк - в списку що ви дали - Postgre згадується?0F: ↑ 01.03.2026 16:34 Ось наш паціент (заявлено як одна з його минулих робіт, орфографія збережена).
Чия б корова мичалаyuriy_dd: ↑ 02.03.2026 15:07але підозрюю що у вас брак знань не лише в процах
чим я відрізнаюсь від вас - я кажу конкретні речі, і не ображаю
приклад? з доказами. Те що у вас макбук ейр живе менше ніж х86 на тих же навантаженнях на опимізованому софті - незалежні докази, хоч по одній з програмLVladislavchik: ↑ 02.03.2026 15:59Тільки не всі ці конкретні речі збігаються з реальністю
те що є проблеми і я їх визнаю - це зливання? те що місцеві можуть лише про це і говорити? може ще щось?LVladislavchik: ↑ 02.03.2026 15:59а коли аргументи закінчуються чи Ви не зовсім праві, то міняєте тему чи зливаєтеся, ну то ж не я один це помітив
шановний LVladislavchik - ви скажете щось проти цього персонажу?Барбарис: ↑ 02.03.2026 18:02таблички в екселі вже освоїв?