Resident Evil Requiem успішно стартувала в Steam: понад чверть мільйона одночасних гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Kullerok
Member

Повідомлення

Ektalion: 27.02.2026 17:58
NUN4AG: 27.02.2026 17:14 Скільки має коштувати клава, щоб до неї гру за 2К підганяли? :think:
Гру дають за купівлю периферії, починаючи від 3999 грн. Гра в стімі 2к грн, тому виходить 50% знижка.
Через пол года на летней распродаже можно купить за те же 50% но без хламодевайсов ануса :gigi: Но в целом те кто берут бонус приятный сейчас.
Kassatka
Member

Повідомлення

Robostyle: 27.02.2026 19:08 В предыдущих частях не было dlss.
А те кто пробовал прикрутить его в ручную знают, что у RE Engine какие-то траблы с зеленым апскейлером, даже если настраивать как разраб все ручками.

Даешь FSR4 на жифорсах!
Нічо собі. Виявляться бувають ігри, де нема DLSS, але є FSR. :eek: Не знав, що таке в принципі десь зустрічається.
Afit
Member

Повідомлення

Ektalion: 27.02.2026 18:07
Filabatya: 27.02.2026 18:00 треба щось корисне в оплату частинами придумати, щоб жаба так не давила :rolleyes:
Я от думав над купівлею мишки мясус , але щось їхня надійність бажає кращого . Також armory crate, власний досвід :horror:
А мені доволі бюджетна мишка, як для Asus TUF Gaming M3 Gen II
Снимок экрана 2026-02-28 023231.png
зайшла :up: Юзаю півтора роки і без зауважень. Вигляд не втратила, працює як годинник, відбитків не видно, бруд не накопичується сильно, тактильність приємна, пальці не потіють. Відчув покращення після 6 річної Х7. В Armory Crate заходив пару раз)) Щоб синхронізувати підсвітку і більше не відкриваю те повільне нагромадження. Ставив не тільки через мишку. Мамка теж тафка
NST1983
Member

Повідомлення

ROG__84: 27.02.2026 17:27
NUN4AG: 27.02.2026 17:14
Скільки має коштувати клава, щоб до неї гру за 2К підганяли? :think:

Да не важно сколько ;), там список солидный:переферия, матере, ноуты, ну и асусу она обойдётся явно не в 2к :D , а учитывая цены на девайсы этого производителя, то бонус приятный.

Вчора замовив роутер на розетці, а тут сьогодні дивлюсь, він в межах акції. Доречі цей код можна буде потім в стім активувати?
Ektalion
Member

Повідомлення

NST1983: 28.02.2026 08:48 Доречі цей код можна буде потім в стім активувати?
Тільки у стім.
VladimirV
Member

Повідомлення

Ну гра гарна в плані візуалу, звичайно красива, але на те є де-які причини.
Гра коридорний скриптований сюжет. Тому в обмеженому просторі без відкритого світу мені здається полегше пропрацювати всі візуальні деталі.
+
Я гру вже пройшов на "Твічі" обидві кінцівки :D
Стрімери проходять її особоливо не напружуючись, за 2-3 стріми.
Тобто гра на 2-3 дні в задрот-режимі або на тиждень в лайф режимі. Оскільки коридори і жорстко сюжетно скриптована, то не так багато тут розгуляєшся.
Комусь, як мені, не дуже подобається вся ця зомбо-тематика. Хоча ластухи якось пройшов, ну шаблони ігрострою схожі.
+
неприємно коли поруч можуть бігать малі діти, і дивляться на цю всю муть
AK_47
Member

Повідомлення

Как в это люди играю, я не понимаю...коридорное примитивное г... с механиками 10х годов. Лично мое мнение, можете наставить минусов :lol:
NST1983
Member

Повідомлення

AK_47: 28.02.2026 14:48 Как в это люди играю, я не понимаю...коридорное примитивное г... с механиками 10х годов. Лично мое мнение, можете наставить минусов :lol:
А що не коридорне примитивне г..но? Сталкер? :lol: :lol:
Давайте і мені мінуси, пофіг.

Відправлено через 1 годину 11 хвилин 33 секунди:
NST1983: 28.02.2026 16:11
AK_47: 28.02.2026 14:48 Как в это люди играю, я не понимаю...коридорное примитивное г... с механиками 10х годов. Лично мое мнение, можете наставить минусов :lol:
А що не коридорне примитивне г..но? Сталкер? :lol: :lol:
Давайте і мені мінуси, пофіг.
спойлер
Якщо шо сталкер топ, просто з такою логікою можна кожну гру назвати коридорною. За останні роки нічого унікального не видумали.
Prescott
Member

Повідомлення

Игру взял, не смог держаться, плотно сяду завтра за прохождение :super:
NST1983
Member

Повідомлення

Prescott: 28.02.2026 19:01 Игру взял, не смог держаться, плотно сяду завтра за прохождение :super:
Поздоровляю, я так мабуть скоро "візьму" якщо все пройде ок! Роутер доречі походу так собі, але то інша історія.
Untitled.jpg
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

man1242: 27.02.2026 21:34

Трасування шляху від дождя шатає як п'яного, я так розумію без dlss RR грати то буде птср :insane:
единственный адекватный вариант это Path Trace+DLAA
AK_47
Member

Повідомлення

NST1983
Ну он явно "революционней" этого консольного г...а, где даже боевка кривая, не синхронизированные удары и конечное наложение их на врагов.
kyon
Member

Повідомлення

четверть миллиона звучит конечно крутей чем 250 тыс :-P
MessiaH
Member

Повідомлення

proos: 27.02.2026 18:13ну пока спорные впечатления что касается визуалки. мыло и ничего не могу с этим поделать, даже в режиме длаа мыла очень много, в пред частях все убиралось длаа. походу нужно ждать патчей.
ну и нет регулировки скорости вращения камеры, это вобще фейл.
Мыло если включена генерация кадров, в 4к на ультрах с длаа и обычной трассировкой на максимум мыла нет, но для таких настроек нужна только 5090. Другие карты не вывезут. Обостряется проблема отсутствием возможности выключить эффект старой киноплёнки, зернистость просто бесит. В прошлых частях этого не было или оно там отрубалось. Визуально я бы не сказал что чем-то лучше прошлых частей, но оптимизация хуже в разы.

Отправлено спустя 3 минуты 22 секунды:
Shaolin_Style: 28.02.2026 23:29единственный адекватный вариант это Path Trace+DLAA
Трассировка пути отличается минимально от обычной трассировки тут, но неиграбельно без генератора даже на 5090. При этом генерация шакалит картинку

Отправлено спустя 5 минут 3 секунды:
AK_47: 28.02.2026 14:48Как в это люди играю, я не понимаю...коридорное примитивное г... с механиками 10х годов.
Игра интересная, но все части реально коридорные, движок не подходит для открытых пространств, иначе там начинается по оптимизации вот такая дупа как в MH Wilds, когда картинка самая обычная, а топ-карта еле-еле выдает приемлемый ФПС

Отправлено спустя 6 минут 16 секунд:
TypStar: 27.02.2026 19:05блін який же крутий цей рушій RE Engine можна пограти навіть на rtx 3060 в 60 fps.
В эту часть на максималках в 1080р с лучами на 3060 вряд ли проиграешь, без них возможно. Графика в этой игре практически такая как и в прошлых частях, но мне кажется они тут использовали меш шейдеры, потому что есть некое ощущение схожести текстур с АВ2. То ли это трассировка пути такой эффект даёт. Сцены из АВ2 в доме для престарелых и сцены в центре Виктора Гидеона ну очень схожи, я даже некоторое дежавю испытал
Геральт
Member

Повідомлення

Лол, вже на трекерах. І на чорта та денува?
Yurius
Member

Повідомлення

Геральт: 01.03.2026 12:48Лол, вже на трекерах. І на чорта та денува?
ти спочатку глянь яка там система обхода цього денува пропонується.
Геральт
Member

Повідомлення

Yurius
Та мені не актуально, бо "взяв" вже в іншому місці )
Але сам факт кумедний: захищали, захищали та не захистили.
зі. 140Вт при 60кадрах, чого там Месія знову ниє.. і ТАА і взагалі АА можна вирубати прямо з меню. Мабуть знову з дефолтним блуром грає :D
Ektalion
Member

Повідомлення

Геральт: 01.03.2026 13:51 Та мені не актуально, бо "взяв" вже в іншому місці )
Щось купив по акції?
Геральт
Member

Повідомлення

Ektalion
Ага, на лоху, офлайн активацію B-)
Yaroslav308
Member

Повідомлення

Якщо Capcom додасть хоч якийсь денойзер для AMD, то можна буде навіть з path tracing-ом пограти.
60 FPS на QHD‑моніторі з FSR 4.1 у режимі «якість» на 9070 XT.
спойлер
Зображення
Відповісти