Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

l-m: 23.02.2026 02:52 тобто 35 реальних, прям топ-геймінг :rotate:
Ціна топ :gigi:
Nouriel
Member

Piter Cantrope: 23.02.2026 01:54Деякі люди платили немалі гроші за 2060, бо в неї є ray tracing. Цікаво, чи змогли ті люди нормально пограти в хоч якісь ігри з RT на тій карті?..
рт то маркетинг він навіть зараз не те шо норм працює і ще довго не буде
man1242
Member

Nouriel: 23.02.2026 11:51
Piter Cantrope: 23.02.2026 01:54Деякі люди платили немалі гроші за 2060, бо в неї є ray tracing. Цікаво, чи змогли ті люди нормально пограти в хоч якісь ігри з RT на тій карті?..
рт то маркетинг він навіть зараз не те шо норм працює і ще довго не буде
Як і длсс та інші речі зроблені зеленими маркетологами, ось наприклад фср4 то річь. Навіть у режимі кваліті краще ніж той DLAA або TAA, розумні люди що вміють заощаджуаати завжди обирають продукцію AMD, холодна та продуктивна відеокарта гарант безпеки у домі що нічого не згорить як збереже ваш гаманець.
Filabatya
Member

Щей памяті завжди насиплять вдосталь і самої нової :super:
Piter Cantrope
Member

Обговорюємо тести карти в променях, приходить веселун і починає писати (на його думку дотепні, насправді дуже тупі) коментарі про радеони. :puzzle:
Кому шо, а курці просо.
man1242
Member

Piter Cantrope: 23.02.2026 12:40 Обговорюємо тести карти в променях, приходить веселун і починає писати (на його думку дотепні, насправді дуже тупі) коментарі про радеони. :puzzle:
Кому шо, а курці просо.
Давайте обговоремо про працю RT а саме працю технології Path Tracing на відеокарті rx9070xt наприкладі гри Alan Wake 2. Чому саме ця гра ? бо у растрі вона видає за свідками тестів на ютубі майже однакову продуктивність рівня RTX 5080 ще є іконою репрезентативності того тейку що nvidia нікому не потрібна. Так давайте обговоремо що саме ми бачемо на даному зображенні ? Звісно у нативі, бо апскейлери нікому не потрібні
Вложения
Screenshot_2026-02-23-13-11-47-618_com.google.android.youtube.jpg
Piter Cantrope
Member

Що треба для повного щастя власникові 5080?
Насолоджуватись класною продуктивністю в улюблених іграх? Звичайно ж, ні. Для повного щастя треба всім повідомити, що ця карта є кращою за 9070XT :gigi:
Striker
Member

Та не ведіться на цього троля. Всі і так знають, що 9070 XT - найкраща відеокарта. :-P
Геральт
Member

man1242: 23.02.2026 13:18 Давайте обговоремо про працю RT а саме працю технології Path Tracing на відеокарті rx9070xt наприкладі гри Alan Wake 2.
218Вт? Смали ще :-/

Букварик купи
Yurius
Member

man1242: 23.02.2026 12:09Як і длсс та інші речі зроблені зеленими маркетологами, ось наприклад фср4 то річь. Навіть у режимі кваліті краще ніж той DLAA або TAA, розумні люди що вміють заощаджуаати завжди обирають продукцію AMD, холодна та продуктивна відеокарта гарант безпеки у домі що нічого не згорить як збереже ваш гаманець.
фиєричний .....

фразу зверху самі продовжите :D
Геральт
Member

man1242
Ну ти й клоун...і таких самих клоунів дивишся.

І це на проці не першої свіжості.
https://fex.net/uk/s/re5mok1

В чувака тупо щось з системою, ламер для ламерів, коротше )
спойлер
До речі, не вилітає при -110. Так що не в променях справа, SH2 мабуть таки кривенька сама по собі була.
Геральт
Member

del
Yurius
Member

Таке питання... по серійному номеру карт Саппфір якось можна вичленити дату виробництва,підвернулась притомна ціна на 9070 хт Пульс на розетці,але мене цікавить тільки версія на самсунзі ,якмй почали ставити с серпня.

Зараз в мене під рукою чужа 9070 Нітро (самсунг) і ось її серійник , по моїй теорії вона 25 рік ,36 тиждень , але можливо я це додумав,тому питаю :D

A253600004474

з.і а ось серійник 7800хт Нітро,який у мене колись був

A234300003173
SPEC1AL1ST
Member

Yurius: 24.02.2026 15:04 Таке питання... по серійному номеру карт Саппфір якось можна вичленити дату виробництва,підвернулась притомна ціна на 9070 хт Пульс на розетці,але мене цікавить тільки версія на самсунзі ,якмй почали ставити с серпня.

Зараз в мене під рукою чужа 9070 Нітро (самсунг) і ось її серійник , по моїй теорії вона 25 рік ,36 тиждень , але можливо я це додумав,тому питаю :D

A253600004474

з.і а ось серійник 7800хт Нітро,який у мене колись був

A234300003173
не знаю якось трохи дивно, що одна всього 4х-тисячна, а інша 3х-тисячна (якщо нулі не підставлені)
Yurius
Member

SPEC1AL1ST: 24.02.2026 15:32не знаю якось трохи дивно, що одна всього 4х-тисячна, а інша 3х-тисячна (якщо нулі не підставлені)
Не знаю,як є ,ще знайшов серійник
Пульс 9070 теж на самсунзі : A253300014511
vsx
Member

Похоже на yyww дальше идет номер изделия. Думаю нейросеть тут поможет. Но скорее всего те что были на хайниксах уже раскупили и остались только самсунги.
Yurius
Member

vsx: 24.02.2026 15:39Похоже на yyww дальше идет номер изделия. Думаю нейросеть тут поможет. Но скорее всего те что были на хайниксах уже раскупили и остались только самсунги.
в наших магазинах все що завгодно може бути ,тим паче цей Пульс 9070хт в уцінці на розетці (хтось повернув напевно) з 3 річною гарантією.
vsx
Member

Yurius
а, так если он распакован может у магазина спросить?
SPEC1AL1ST: 24.02.2026 15:32 не знаю якось трохи дивно, що одна всього 4х-тисячна, а інша 3х-тисячна (якщо нулі не підставлені)
можно было бы предположить что это RDNA 3/4, но сильно маленькие числа. Радеонов конечно мало продается но не настолько же)
Nouriel
Member

man1242: 23.02.2026 12:09Як і длсс та інші речі зроблені зеленими маркетологами, ось наприклад фср4 то річь. Навіть у режимі кваліті краще ніж той DLAA або TAA, розумні люди що вміють заощаджуаати завжди обирають продукцію AMD, холодна та продуктивна відеокарта гарант безпеки у домі що нічого не згорить як збереже ваш гаманець.
інколи ти адекватний іноли нагадуєш того кого не пропускає цензура тут :facepalm: :facepalm:
Yurius
Member

vsx: 24.02.2026 15:46Yurius
а, так если он распакован может у магазина спросить?
Запитати що? ну серійник я і так побачу у точці.

Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
vsx: 24.02.2026 15:39Похоже на yyww дальше идет номер изделия
все ж таки ні , бо на олх бачу Сапфір пьюр 9070 на хьюніксі і серійник стартує з 2536....або вони все ще ставлять і те , і те.
Ответить