Ціна топ
Новини
Останні статті і огляди
Вибір відеокарти
-
Ektalion
Member
-
Nouriel
Member
рт то маркетинг він навіть зараз не те шо норм працює і ще довго не будеPiter Cantrope: ↑ 23.02.2026 01:54Деякі люди платили немалі гроші за 2060, бо в неї є ray tracing. Цікаво, чи змогли ті люди нормально пограти в хоч якісь ігри з RT на тій карті?..
-
man1242
Member
Як і длсс та інші речі зроблені зеленими маркетологами, ось наприклад фср4 то річь. Навіть у режимі кваліті краще ніж той DLAA або TAA, розумні люди що вміють заощаджуаати завжди обирають продукцію AMD, холодна та продуктивна відеокарта гарант безпеки у домі що нічого не згорить як збереже ваш гаманець.Nouriel: ↑ 23.02.2026 11:51рт то маркетинг він навіть зараз не те шо норм працює і ще довго не будеPiter Cantrope: ↑ 23.02.2026 01:54Деякі люди платили немалі гроші за 2060, бо в неї є ray tracing. Цікаво, чи змогли ті люди нормально пограти в хоч якісь ігри з RT на тій карті?..
-
Filabatya
Member
Щей памяті завжди насиплять вдосталь і самої нової 
-
Piter Cantrope
Member
Обговорюємо тести карти в променях, приходить веселун і починає писати (на його думку дотепні, насправді дуже тупі) коментарі про радеони.
Кому шо, а курці просо.
Кому шо, а курці просо.
-
man1242
Member
Давайте обговоремо про працю RT а саме працю технології Path Tracing на відеокарті rx9070xt наприкладі гри Alan Wake 2. Чому саме ця гра ? бо у растрі вона видає за свідками тестів на ютубі майже однакову продуктивність рівня RTX 5080 ще є іконою репрезентативності того тейку що nvidia нікому не потрібна. Так давайте обговоремо що саме ми бачемо на даному зображенні ? Звісно у нативі, бо апскейлери нікому не потрібніPiter Cantrope: ↑ 23.02.2026 12:40 Обговорюємо тести карти в променях, приходить веселун і починає писати (на його думку дотепні, насправді дуже тупі) коментарі про радеони.![]()
Кому шо, а курці просо.
-
Piter Cantrope
Member
Що треба для повного щастя власникові 5080?
Насолоджуватись класною продуктивністю в улюблених іграх? Звичайно ж, ні. Для повного щастя треба всім повідомити, що ця карта є кращою за 9070XT
Насолоджуватись класною продуктивністю в улюблених іграх? Звичайно ж, ні. Для повного щастя треба всім повідомити, що ця карта є кращою за 9070XT
-
Striker
Member
Та не ведіться на цього троля. Всі і так знають, що 9070 XT - найкраща відеокарта. 
-
Геральт
Member
218Вт? Смали щеman1242: ↑ 23.02.2026 13:18 Давайте обговоремо про працю RT а саме працю технології Path Tracing на відеокарті rx9070xt наприкладі гри Alan Wake 2.
Букварик купи
-
Yurius
Member
фиєричний .....man1242: ↑ 23.02.2026 12:09Як і длсс та інші речі зроблені зеленими маркетологами, ось наприклад фср4 то річь. Навіть у режимі кваліті краще ніж той DLAA або TAA, розумні люди що вміють заощаджуаати завжди обирають продукцію AMD, холодна та продуктивна відеокарта гарант безпеки у домі що нічого не згорить як збереже ваш гаманець.
фразу зверху самі продовжите
-
Геральт
Member
man1242
Ну ти й клоун...і таких самих клоунів дивишся.
І це на проці не першої свіжості.
https://fex.net/uk/s/re5mok1
В чувака тупо щось з системою, ламер для ламерів, коротше )
Ну ти й клоун...і таких самих клоунів дивишся.
І це на проці не першої свіжості.
https://fex.net/uk/s/re5mok1
В чувака тупо щось з системою, ламер для ламерів, коротше )
- спойлер
-
Геральт
Member
del
-
Yurius
Member
Таке питання... по серійному номеру карт Саппфір якось можна вичленити дату виробництва,підвернулась притомна ціна на 9070 хт Пульс на розетці,але мене цікавить тільки версія на самсунзі ,якмй почали ставити с серпня.
Зараз в мене під рукою чужа 9070 Нітро (самсунг) і ось її серійник , по моїй теорії вона 25 рік ,36 тиждень , але можливо я це додумав,тому питаю
A253600004474
з.і а ось серійник 7800хт Нітро,який у мене колись був
A234300003173
Зараз в мене під рукою чужа 9070 Нітро (самсунг) і ось її серійник , по моїй теорії вона 25 рік ,36 тиждень , але можливо я це додумав,тому питаю
A253600004474
A234300003173
-
SPEC1AL1ST
Member
не знаю якось трохи дивно, що одна всього 4х-тисячна, а інша 3х-тисячна (якщо нулі не підставлені)Yurius: ↑ 24.02.2026 15:04 Таке питання... по серійному номеру карт Саппфір якось можна вичленити дату виробництва,підвернулась притомна ціна на 9070 хт Пульс на розетці,але мене цікавить тільки версія на самсунзі ,якмй почали ставити с серпня.
Зараз в мене під рукою чужа 9070 Нітро (самсунг) і ось її серійник , по моїй теорії вона 25 рік ,36 тиждень , але можливо я це додумав,тому питаю![]()
A253600004474
A234300003173
-
Yurius
Member
Не знаю,як є ,ще знайшов серійникSPEC1AL1ST: ↑ 24.02.2026 15:32не знаю якось трохи дивно, що одна всього 4х-тисячна, а інша 3х-тисячна (якщо нулі не підставлені)
Пульс 9070 теж на самсунзі : A253300014511
-
vsx
Member
Похоже на yyww дальше идет номер изделия. Думаю нейросеть тут поможет. Но скорее всего те что были на хайниксах уже раскупили и остались только самсунги.
-
Yurius
Member
в наших магазинах все що завгодно може бути ,тим паче цей Пульс 9070хт в уцінці на розетці (хтось повернув напевно) з 3 річною гарантією.vsx: ↑ 24.02.2026 15:39Похоже на yyww дальше идет номер изделия. Думаю нейросеть тут поможет. Но скорее всего те что были на хайниксах уже раскупили и остались только самсунги.
-
vsx
Member
Yurius
а, так если он распакован может у магазина спросить?
а, так если он распакован может у магазина спросить?
можно было бы предположить что это RDNA 3/4, но сильно маленькие числа. Радеонов конечно мало продается но не настолько же)SPEC1AL1ST: ↑ 24.02.2026 15:32 не знаю якось трохи дивно, що одна всього 4х-тисячна, а інша 3х-тисячна (якщо нулі не підставлені)
-
Nouriel
Member
інколи ти адекватний іноли нагадуєш того кого не пропускає цензура тутman1242: ↑ 23.02.2026 12:09Як і длсс та інші речі зроблені зеленими маркетологами, ось наприклад фср4 то річь. Навіть у режимі кваліті краще ніж той DLAA або TAA, розумні люди що вміють заощаджуаати завжди обирають продукцію AMD, холодна та продуктивна відеокарта гарант безпеки у домі що нічого не згорить як збереже ваш гаманець.
-
Yurius
Member
Запитати що? ну серійник я і так побачу у точці.
Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
все ж таки ні , бо на олх бачу Сапфір пьюр 9070 на хьюніксі і серійник стартує з 2536....або вони все ще ставлять і те , і те.vsx: ↑ 24.02.2026 15:39Похоже на yyww дальше идет номер изделия