Razer випускає флагманську ігрову клавіатуру Huntsman Signature Edition за $500

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

DuckRider: 20.02.2026 14:47Честно кажучи, між хатором рокфол і ханстманом я не помітив різниці в плані звуку і хитання. І це ще рокфол не сама всрата механіка, бо є хайпер х і стіл серієс
друже, у мене і було і є досить багато клавіатур різного рівня і брендів, трохи маю з чим порівняти. разер Huntsman V3 Pro TKL це найгірше з усього, що мені коли небудь траплялось. взагалі. евар.

Відправлено через 12 хвилин 50 секунд:
оу, я не додивився, що ця наліпка з торця де ЮСБ порт вона під цією магнітною панеллю. тоді взагалі ок. я одним глазом глянув, потумав що вона там не закрита :laugh:
DuckRider
Member

leif: 20.02.2026 15:05
DuckRider: 20.02.2026 14:47Честно кажучи, між хатором рокфол і ханстманом я не помітив різниці в плані звуку і хитання. І це ще рокфол не сама всрата механіка, бо є хайпер х і стіл серієс
друже, у мене і було і є досить багато клавіатур різного рівня і брендів, трохи маю з чим порівняти. разер Huntsman V3 Pro TKL це найгірше з усього, що мені коли небудь траплялось. взагалі. евар.

Відправлено через 12 хвилин 50 секунд:
оу, я не додивився, що ця наліпка з торця де ЮСБ порт вона під цією магнітною панеллю. тоді взагалі ок. я одним глазом глянув, потумав що вона там не закрита :laugh:
Мені здається ти все ж драматизуєш. Звичайна "геймінг" якість
leif
Member

DuckRider: 20.02.2026 15:11там не закрита
Мені здається ти все ж драматизуєш.
та якби :laugh:
DuckRider: 20.02.2026 15:11 Звичайна "геймінг" якість
це ти по одному хатору зробив такий висновок?

ок, марно сперечатись далі. можу лише порекомендувати спробувати таки при нагоді щось більш-менш пристойне, нехай і просто рівно за ті ж гроші, що разер продає свої хантсмени.
DuckRider
Member

leif: 20.02.2026 15:22
DuckRider: 20.02.2026 15:11там не закрита
Мені здається ти все ж драматизуєш.
та якби :laugh:
DuckRider: 20.02.2026 15:11 Звичайна "геймінг" якість
це ти по одному хатору зробив такий висновок?

ок, марно сперечатись далі. можу лише порекомендувати спробувати таки при нагоді щось більш-менш пристойне, нехай і просто рівно за ті ж гроші, що разер продає свої хантсмени.
Це я по сс 6г і хайпер х аллой висновок зробив
Sanьka
Member

500 баксів....
Изображение
stoned
Member

Kassatka
Це якби не було блоку з ф-ками. А так буде лише Fn+F6.
Dilfin
Member

Зараз Вам скажуть, що то нормально, що від Asus є і дороще. а ще є Seneca, Keycult, там взагалі страшно ціни писати.) Світ давно вже сходить з розуму і кожна фірма хоче попасти в касту елітних брендів.
Liam
Member

Ні, ну... Виглядає дорогобогато.
За такі гроші вона має сама в чатах вибачатися за мої помилки в іграх:shuffle:
Головне, щоб у комплекті йшов сертифікат який підтверджує, що власник - не "мамонт".
Oxygen2002
Junior

Тобто що б пограти в ГТА 5 ту саму треба докупляти num pad ???? Це якась ті хто удумав що без нам пад це комфорт. :spy: :spy: :spy: :spy: :idea: :idea:
Kassatka
Member

Oxygen2002: 20.02.2026 18:11 Тобто що б пограти в ГТА 5 ту саму треба докупляти num pad ???? Це якась ті хто удумав що без нам пад це комфорт. :spy: :spy: :spy: :spy: :idea: :idea:
Ну от я точно ніколи не захочу пограти в якесь ГТА, тому оце вперше почув сьогодні, що в цій грі виявляється нумпад нащось потрібен.

Узагалі нум пад корисний, щоб на одній клаві в Tank 1990 на NES-емуляторі приставки типу Dendy грати й при цьому грати одному водночас за два гравця. Більше якось і не пам'ятаю, щоб нум пад десь мені був особливо корисним.
Oxygen2002
Junior

Kassatka: 20.02.2026 18:33Ну от я точно ніколи не захочу пограти в якесь ГТА, тому оце вперше почув сьогодні, що в цій грі виявляється нумпад нащось потрібен.

Узагалі нум пад корисний, щоб на одній клаві в Tank 1990 на NES-емуляторі приставки типу Dendy грати й при цьому грати одному водночас за два гравця. Більше якось і не пам'ятаю, щоб нум пад десь мені був особливо корисним.
Так можна підвести під то, що клавіші не потрібні бо я є голосовий набір )
Kassatka
Member

Oxygen2002: 20.02.2026 19:21 Так можна підвести під то, що клавіші не потрібні бо я є голосовий набір )
Тому краще мати стандартну клавіатуру з усіма клавішами і максимальною кількістю мультимедійних/додаткових клавіш. Воно їсти не просить, а місця на столі не так вже багато займає, щоб це мало якесь значення. Можливо ці клавіші десь і знадобляться, краще з ними, ніж без них чи юзати комбінації клавіш замість однієї. От коли клава в ноуті, там уже жорсткі розміри. І я топлю за те, щоб випускали хоч якісь ноути без цифрового блоку, але зі стандартними клавішами Print Screen, Pause/Break, Ins, Del, Home, End, Pg Up, Pg Dn та стрілками на своїх стандартних місцях, щоб не змінювати звички при переході зі стандартної клави на ноутбук та назад.
Я клавішами стрілками та Ins, Del, Home, End з Ctrl та Shift жонглюю як неприкаяний в сліпому режимі при редагуванні/копіпастингу тексту й мені ламає всі рефлекси, якщо хоч одну з цих клавіш зсунути на півклавіші кудись убік.
А клавішу Pause/Break дуже активно юзаю в іграх у реальному часі, щоб віддавати накази на паузі чи хоча б отримати додатковий час для оцінки і прийняття рішень, а не зливатися проти бота саме через слабкі навички мікроконтролю.

Бляха, як я міг забути. Без нум пада теж не можна повноцінно грати в деякі ігри в реальному часі, бо клавіші мінус та плюс можуть використовуватися для зміни швидкості гри. А серед звичайних клавіш навіть клавіша + через Shift викликається, та й не знаю, чи воно в іграх працює не на нумпаді, а перепризначати клавіші не кожна гра дозволяє.
Тоді взагалі не знаю як компактну клавіатуру побудувати. :weep:
Проте блок Ins, Del, Home, End на своїх стандартних місцях для мене все одно набагато важливіше за клавіші - та + на цифровому блоці.

Відправлено через 4 хвилини 22 секунди:
Стосовно ж героїні сьогоднішнього огляду, то її зразу в смітник як окрему ігрову клаву. А от якби таке розташування клавіш було на якомусь ігровому ноутбуці, то це мало б сенс за умови, що дві додаткові клавіші перепризначити як Pause/Break та Print/Screen. Вони власне й знаходяться саме там, де ці клавіші очікуєш знайти.

Відправлено через 3 хвилини 44 секунди:
Kassatka: 20.02.2026 19:49Бляха, як я міг забути. Без нум пада теж не можна повноцінно грати в деякі ігри в реальному часі
Просто я вже надзвичайно довго, принаймні останній рік, практично не граю, а лише лазаю в інтернеті, спілкуюся на форумах та в месенджерах, а також тестую ігри на продуктивність та на наявність деяких фіч, не граючи власне в них. :dontknow:
Cirax
Member

Так ты смотри какая вещь в комплекте: "звукопоглинальний килимок під клавіатуру з веганської шкіри".

Это ж нужно было вегана ободрать на коврик :laugh:
kairo
Member

destructX: 20.02.2026 14:49в 2026 пора вже себе привчити до win+shift+s
Натискати три клавіші замість одної...
Scoffer
Member

kairo: 20.02.2026 22:17Натискати три клавіші замість одної...
сіменс щось знав про майбутнє клавіатур
Изображение
:D
destructX
Member

kairo: 20.02.2026 22:17
destructX: 20.02.2026 14:49в 2026 пора вже себе привчити до win+shift+s
Натискати три клавіші замість одної...
мати одну функцію замість декількох... :laugh:
спойлер
(та ще й незалежно від формфактору клавіатури ;) )
kairo
Member

destructX: 20.02.2026 23:30мати одну функцію замість декількох...
Вважаю, що треба терміново скоротити кількість клавіш. Чим менше, тим краще!

Моя пропозиція:
Esc - Alt + 01896
Backspace - Alt + 01897
Tab - Alt + 045058
Shift - Alt + 0153
Ctrl - Alt + 0155
Space - Alt + Ctrl + Shift + 0125885
Kassatka
Member

destructX: 20.02.2026 23:30 мати одну функцію замість декількох... :laugh:
Мені нафіг не потрібні оті ножиці, щоб обвести рамочкою довільний фрагмент екрану, а тим більше непрямокутної форми. Для таких цілей у мене графічний редактор, де я можу збільшити масштаб зображення у кілька разів і відповідно обрізати з точністю до пікселя. Я перфекціоніст стосовно якості й мене не влаштує, якщо я цими ножицями помилюся на один піксел вправо чи вліво. Тому залишається лише дві потрібні функції - скріншот всього екрану (рідше) чи скріншот поточного вікна (частіше), а це виконують клавіші Print Screen або ж Alt + Print Screen. Причому виконають миттєво, а не будуть запитувати, яку функцію з чотирьох я на даний момент хочу обрати. Також масові скріншоти таким способом я за 25 років звик робити дуже швидко всліпу на автоматі, і якщо це не на всіх клавах працює, то просто я нафіг не купуватиму нестандартні кастровані клави, де цієї кнопки нема, чи вона не на стандартному місці.
На ноуті чи десь на чужій клаві вже нехай, трохи помучаюсь.
Oxygen2002
Junior

Kassatka: 21.02.2026 07:17Мені нафіг не потрібні оті ножиці, щоб обвести рамочкою довільний фрагмент екрану, а тим більше непрямокутної форми. Для таких цілей у мене графічний редактор, де я можу збільшити масштаб зображення у кілька разів і відповідно обрізати з точністю до пікселя. Я перфекціоніст стосовно якості й мене не влаштує, якщо я цими ножицями помилюся на один піксел вправо чи вліво. Тому залишається лише дві потрібні функції - скріншот всього екрану (рідше) чи скріншот поточного вікна (частіше), а це виконують клавіші Print Screen або ж Alt + Print Screen. Причому виконають миттєво, а не будуть запитувати, яку функцію з чотирьох я на даний момент хочу обрати. Також масові скріншоти таким способом я за 25 років звик робити дуже швидко всліпу на автоматі, і якщо це не на всіх клавах працює, то просто я нафіг не купуватиму нестандартні кастровані клави, де цієї кнопки нема, чи вона не на стандартному місці.
На ноуті чи десь на чужій клаві вже нехай, трохи помучаюсь.
ВИ не праві. Ця функція дуже корисна менеджерам і не потребує додаткового софта і скорочує час.
Kosdnepr
Member

Sanьka: 20.02.2026 15:33 500 баксів....
Изображение
Це вже давно застаріло та не актуально. Зараз так:
Изображение
Ответить