Так 5090 и до подорожания только сумашедшие покупали
Поэтому ничего и не изменилось
Адекватные люди не хотят кормить дармоедов
Будь-яка людина хоч в Японії, хоч в Зімбабве може перенести купівлю нового комп'ютера або апгрейд на рік-два і нічого з нею не трапиться. Це ж не ін'єкційні наркотики. Тут попит може зменшитись скрізь і ніде не додатися.Alexx-wisa: ↑ 19.02.2026 14:14 Скоріше за все попит не зник а просто перейшов на інші моделі, скоріше за все іншого виробника. Японія це не найбідніша країна де буде проблема з грошима велика. Коли десь зменшується то в іншому місці має додатися.
Мої ви лапусіки! Мені довелося її вчора за $1000 купувати (Хоча, там $100 - лише за те, що це Red Devil, у порівнянні із звичайними).Але її пікова ціна була понад 130 тисяч єн ($840).
Вот ровно то же самое! Когда цены были адекватные, менял просто потому, что захотелось/было интересно новую железку в руках покрутить, а по оверпрайсу оно на фиг не надоDevijack: ↑ 19.02.2026 14:33 Коли ціни були норм, я міняв відеомапи через одне покоління (а інколи і наступне), просто шоб не замислюватись що десь будуть просадки по фпс. Зараз мені шкода викидати гроші, буду сидіти включно до "низьких" налаштувальн графіки. Тож що з цього мають виграти виробники, не розумію. По наявним цінам ну точно через покоління абгрейду не буде. Думаю не я один хто пропускає абгрейди. Ну куплю я відеомапу за 1000$ і потім років 7 купувати не буду, в чому їм вигода? Сучасний маркетинг це очікуівання прибутку за відсутності продажів.
Конкретно в цій новині зради немає, бо переклали не з того джерела.Earanak: ↑ 19.02.2026 15:35 Тяжело Радеонщикам, ох тяжело, уже 3-4 новость за последнее время с ударом ниже пояса. В комментариях Демедж-Контроль на максималках![]()
Та судячи зі "сліпого тестування" натів теж не може побити DLSS. Откеtaras_cs: ↑ 19.02.2026 15:56А те, що FSR 4 не може побити TAA в сліпому тестуванні - то справжня зрада.
За 150$ ви ніколи б нічого нормального з відеокарт не купили б. Колись ціна середняка була від 200$, а зараз мінімум 500-600$ треба мати
Интерес к Радеона у людей убила сама АМД, после того как сначала кинула старых владельцев на новые технологии, а потом и вовсе попыталась им дрова отключить. Брать карты с такой поддержкой желающих малоzalizo_org: ↑ 19.02.2026 14:25Вихід DLSS 4.5 повністю відбив в мене будь який інтерес до 9000 лінійки Radeon
Не можу вас не потролитиerkins007: ↑ 19.02.2026 18:04Интерес к Радеона у людей убила сама АМД, после того как сначала кинула старых владельцев на новые технологии, а потом и вовсе попыталась им дрова отключить. Брать карты с такой поддержкой желающих малоzalizo_org: ↑ 19.02.2026 14:25Вихід DLSS 4.5 повністю відбив в мене будь який інтерес до 9000 лінійки Radeon

Как тот факт что 5070ти на 30% мощнее 9070хт меня может потролить?taras_cs: ↑ 19.02.2026 18:17Не можу вас не потролити