До речі, в мене кабель до Сенхів - 3 пучки літцентрату різної товщини, пучки відокремлені. Не преший раз зучтрічаю кастоми на літсу. Кажуть, паяті люто. Літц старий, совковий. Там людина то десь моножилу Western Electric використовує, то ось таке.
10 см — то дуже мало. Чим довше кабель, тим більше проблем. Порівнявали мій Neotech 1020 1 м проти 1,5 — 1 м переміг. Грубо кажучи, характер той же, але чистіше. Взагалі, там якась магія, бо вплив такий же, як на аналоговому з цими дротами, характер змін той же. То у Ніколо Тесла б спитати, але вже не доля
Завжди намагаюся порівнявати відкритим звуком. Мені так одразу зрозуміло: навушники мене плутають, особливо бас та сцену. От Неотек проти Ояйд, там все зрозуміло, Ояід — більш сухий звук, більш півкреслені верхи, попсов-рокешний такий кабель. Неотек — жирний, аналоговий, ставиш на ньому блюза, і він одразу грає, як треба.
Звісно, залежить від тракту. Комусь суховатий звук Ояйд, навпаки, буде норм. Мутноватий цап та аналогова комутація якимось професійним Cordial, ще й якись симфометал, або "Дискотека Аварія"

, а от мені на Дженелах Шаде або Patricia Barber буде не дуже. От цей Неотек одразу заграв так, як мені треба. Більше у сторону USB-кабелів я не дивлюсь. До речі, потім ще зустрічав людей, що на цьому Неотеку теж зупинилися. От немає бажання щось там ще колупати.