Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
man1242
Member

Повідомлення

kairo: 13.02.2026 12:33 Я грав в ME Legendary Edition, то в мене негативу до кінцівки не було. Проблеми були на релізі трійки, бо ЕА тисла термінами, далі Біовари все ж таки допиляли гру. Трилогія одна із найкращих, якщо не найкраща Екшн-РПГ в жанрі Сай-Фай.

Ця пісня в мене назавжди у плейлісті
Ну перша частина найкраща, імхо хоч дуже багато не долікив у ігровому дизайні але за концепцією планка надто висока навіть на сьогодні. кожні три роки проходжу трилогію з релізу :lol: :lol:
VladimirV
Member

Повідомлення

Striker: 12.02.2026 16:37Зараз граю в Kingdom come deliverance 1. Гра просто мем і ржака в перемішку з сарказмом.
Я її добивав декілька місяців, після того як квест в Монастирі зі Святошею (і суміжні міні квести поки ти - монах в Монастирі) мене вибив з колії, почав грати в інші ігри ( ну і як завжди вибили з ритму нові мморпг, бо це мої основні ігри - з компанією людей, з якими ще в л2 10+ років тому грали), розтянулось це чудо на 3+ місяці. Але я таки "витерпів" той монастир і всі допи, але без ДЛС. Тепер з почуттям виконанної місії видалив :) Нормально гралось на 3060...
Зараз думаю що ставити Хогвартс, який роздали безкоштовно, або трилогію МЕ, яку тут вище всі хвалять.
+
Зображення
+
kairo
Member

Повідомлення

VladimirV: 15.02.2026 14:57Зараз думаю що ставити Хогвартс, який роздали безкоштовно
Гра на 6/10, видалив посередині.
waryag
Member

Повідомлення

VladimirV: 15.02.2026 14:57Я її добивав декілька місяців, після того як квест в Монастирі зі Святошею (і суміжні міні квести поки ти - монах в Монастирі) мене вибив з колії
Квест, який мало кого залишив байдужим. Комусь атмосферно, а когось задушило і пішов в гугл, як скіпнути/заспідранити :lol:
VladimirV: 15.02.2026 14:57Але я таки "витерпів" той монастир і всі допи, але без ДЛС.
Мені дуже зайшла лінійка Йоханки (ДЛС Жіноча доля). Теж атмосферно, але вже не душно.
VladimirV: 15.02.2026 14:57 Зараз думаю що ставити Хогвартс, який роздали безкоштовно, або трилогію МЕ, яку тут вище всі хвалять.
Хогвартс - непогана опенворлдна жвачка зі смаком всесвіту ГП.
МЕ1, хоч поступається геймплейно та технологічно, залишив набагато більше емоцій. (А Хогвартс легасі їх майже не залишив. В цілому, мені було пофіг на сюжет і абсолютну більшість персонажів).

Обидві проходив нещодавно.
timetron666
Member

Повідомлення

Мafia the old country, народ підкажіть, яка настройка вгрі так нагибає систему?
Yurius
Member

Повідомлення

timetron666: 15.02.2026 19:50 Мafia the old country, народ підкажіть, яка настройка вгрі так нагибає систему?
Оптимізація :D
Abracadabra
Member

Повідомлення

waryag: 15.02.2026 17:47МЕ1, хоч поступається геймплейно та технологічно, залишив набагато більше емоцій.
перша маса доволі цікава гемплейно, тип набоїв можна міняти під локацію, можна кинути на штурмовку охолодження і можна вести вогонь безперерво, або в дробовик напхати на шкоду два модуля, да один вистріл і перегрів :gigi: , коротчше мешанік багато. друга і третя знов повернулись до магазинів з набоями і щоб в другій розкрити одну зброю з нею треба пробігти всю гру :censoured: , третя ше гірше
maxn
Member

Повідомлення

No Rest for the Wicked
Очень хорошая игра, мир настолько плотный и детализированный. Наверно одна из немногих игр которую разработчики играли сами.
Очень нравится зафиксированная камера - из за этого ты видишь мир таким как его хотели передать разработчики, со всеми деталями и элементами.
waryag
Member

Повідомлення

Abracadabra: 15.02.2026 20:19перша маса доволі цікава гемплейно, тип набоїв можна міняти під локацію, можна кинути на штурмовку охолодження і можна вести вогонь безперерво, або в дробовик напхати на шкоду два модуля, да один вистріл і перегрів :gigi: , коротчше мешанік багато. друга і третя знов повернулись до магазинів з набоями і щоб в другій розкрити одну зброю з нею треба пробігти всю гру :censoured: , третя ше гірше
В першій в лорі прописали, що зброя розганяє мікрозаряди до дуже великої швидкості, тому магазин практично безкінечний. Потім змінили?
Другу тільки почав, але класи здаються більш спеціалізованими і різними геймплейно.

Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
maxn: 15.02.2026 20:25 Очень хорошая игра, мир настолько плотный и детализированный. Наверно одна из немногих игр которую разработчики играли сами.
Очень нравится зафиксированная камера - из за этого ты видишь мир таким как его хотели передать разработчики, со всеми деталями и элементами.
Пройшов обидва орі з задоволенням, і тут чекаю релізу.
TypStar
Member

Повідомлення

timetron666: 15.02.2026 19:50 Мafia the old country, народ підкажіть, яка настройка вгрі так нагибає систему?

цей чувак завжди добре розказує за налаштування.
Васильович
Member

Повідомлення

Пограв в "новий" Overwatch (2026) :gamer:

Враження двоякі. Сподобалися нові герої (котрі навіть не за "paywall"), голосування за карту перед початком матчу, нові "мультики".
Не сподобалося, що старі проблеми всі на місці - вибрав гру на всіх ролях, цілий вечір сапортом був :shuffle:
Інтерфейс меню кардинально оновили, щоб приховати явні ознаки "донатної помийки". Але далеко за цим добром ходити в меню всеодно не треба :rolleyes:
Присутня ціла купа якихось незрозумілих внутрішніх валют, скінчики за реальну валюту та подібне.
Як власник оригінальної платної гри бонусів не помітив.

Наразі, гру поки ще не видалив, але й сильної зацікавленості теж не відчув.
SERGBILL
Member

Повідомлення

Васильович: 16.02.2026 12:53 Пограв в "новий" Overwatch (2026) :gamer:
останній раз роки півтора тому мабуть заглядував. у мене так вийшло, що колись купив її двічі, а вона стала плейтуфрі)
Геральт
Member

Повідомлення

Грав з такими, ніби ок
https://fex.net/uk/s/dnrsake
Vigooo
Junior

Повідомлення

Зараз залипаю в House Flipper, крута ігруха, ненавиджу ремонти, але це весело, робив ванну кімнату, згадав як власний ремонт робив, тоді закупився на аквавіні по повній, ще й був казус з унітазом, але добре закінчилося все)
lexter77
Member

Повідомлення

Vigooo: 17.02.2026 15:03 Зараз залипаю в House Flipper, крута ігруха, ненавиджу ремонти
Я всё жду, когда эта выйдет:
https://store.steampowered.com/app/3167 ... t_Repairs/

Симулятор рукожопого ремонта ) Там видео огонь на странице игры ) в такое хочется поиграть )))
VovaII
Member

Повідомлення

lexter77
Обовʼязково проходження зніміть(і на Ютуб).
:popcorn:
man1242
Member

Повідомлення

Пограв п'я ть годин у ніндзя гайден4, ну гра прямо вах, дуже сподобалась. Гарний арт, багато механік, вороги б'ють одночасно і потрібен менеджмент проводити перед скупченням на аренах. як дум але це дмк коли ти граєш на Данте :D

Відправлено через 2 хвилини 1 секунду:

Враження двоякі. Сподобалися нові герої (котрі навіть не за "paywall"), голосування за карту перед початком матчу, нові "мультики".
Не сподобалося, що старі проблеми всі на місці - вибрав гру на всіх ролях, цілий вечір сапортом був :shuffle:
Інтерфейс меню кардинально оновили, щоб приховати явні ознаки "донатної помийки". Але далеко за цим добром ходити в меню всеодно не треба :rolleyes:
Присутня ціла купа якихось незрозумілих внутрішніх валют, скінчики за реальну валюту та подібне.

Погоняв теж годин 8 у нове оновлення, ну значно краще ніж було до цього, конкуреція у обличчі марвел арайвелс їде на користь. мойра імба :D
Draqoon
Member

Повідомлення

man1242: 20.02.2026 06:54 Пограв п'я ть годин у ніндзя гайден4, ну гра прямо вах, дуже сподобалась. Гарний арт, багато механік, вороги б'ють одночасно і потрібен менеджмент проводити перед скупченням на аренах. як дум але це дмк коли ти граєш на Данте :D

Відправлено через 2 хвилини 1 секунду:

Погоняв теж годин 8 у нове оновлення, ну значно краще ніж було до цього, конкуреція у обличчі марвел арайвелс їде на користь. мойра імба :D
В марвел арайвелс вороги тако ж можуть брати такого самого героя яким грають в іншій команді? Якщо це так як в овервочі то це :horror: :rip:
waryag
Member

Повідомлення

waryag: 15.02.2026 20:51В першій в лорі прописали, що зброя розганяє мікрозаряди до дуже великої швидкості, тому магазин практично безкінечний. Потім змінили?
Другу тільки почав, але класи здаються більш спеціалізованими і різними геймплейно.
І знову ломаючі новини про гру 15-річної давнини. (мас ефект 2).

Чим далі граєш, тим сумніше стає за нинішній стан біоваре.
спойлер
Спочатку дали обрати між знищенням міста та виживанням колонії, в наступній місії вбив 300к інопланетян, відкладаючи вторгення женців. І попереду місія зі складним вибором по генофагу
А тепер вони (інші люди під цим брендом) випускають абсолютно беззубий вейдгард, де переймаються, як би когось не образити...

Цікаво переробили зброю - після 100500 схожих варантів (і купи зайвого мікроменеджменту) - буквально по кілька дуже різних одиниць на кожний класс. Без жодних цифр, тільки опис!
І якщо свою зброю можна протестити, якусь снайпу для напарників треба обирати всліпу. :rotate:
SERGBILL
Member

Повідомлення

вже третій тиждень першу МЕ лежендарі едішн граю, все норм, я розумію, що гра 2007 року, але все ж деякі моменти трохи дратують. Властивості планет якісь абсолютно рандомні в описах, їх хімічний склад та розташування на орбітах також далекі від можливих реальних. На одній з планет в описі: ніхто ще ніколи не приземлявся, і тут же на ній знаходиться медальйон Азарі)
Відповісти