Добре, так чому Роланд, який має точний опис Клінт Іствуда з вестернів у фільмі зображений афроамериканцем? це не повістка? да таких прикладів уйма, насправді)MqM: ↑ 14.02.2026 16:45Добре, нехай з ельфами поступили не справедливо.Enjthesilence: ↑ 14.02.2026 16:40
я тобі навів приклад без історичних подій, де роблять чорного героя, тому що повістка така, але ж ти читаєш між рядків і те що зручно) не треба робити з людей расистів, тільки тому що їм не подобається сучасна повістка.
Тільки от наскільки памятаю з першоджерел міфології ельфи - були духами лісу, і акценту на кольору шкіри там не було) більше на вухах акцент був![]()
Мені жаль, що повістка комусь заважає грати ігри типу Tlou 2. Проблема в тому, що відрізнити де повістка, а де просто творче бачення творців місцеві експерти нездатні і це перетворюється на рівень дискусій наших чиновників, що таке еротика і _ – записуючи в останнє усе![]()
Пояснити в чому повістка в ТЛОУ2?
- спойлер
- Те що Еллі лесбійка - взагалі не тригерить, це не проблема. АЛЕ, в нас є Еббі, а найцікавіше - це небінарна дитина Лев з дикого плем'я, яка дівчинка при народжені, але вона "відчуває" себе хлопчиком, через що поголила голову і відмовилась від матері і це все в умовах повної відлюдності, при тому що ростили її в сурових законах, це просто ідіотизм і саме є повісткою, в такий сюжет важко повірити.