Новий трейлер Silent Hill: Townfall уперше показав головного героя та ігровий процес

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Seraphim
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Новий трейлер Silent Hill: Townfall уперше показав головного героя та ігровий процес

Трохи не встигли на бум з темнокожим головнмс героєм, та ще й від першої особи... я як фанат серії навіть прелзамовлення робоити не буду, дуже сумнівно все це, але буду також надіятись що помиляюсь і гра буде крутою
Polaroid1962
Member

Повідомлення

Ремейк другої частини: ок.
Японська школярка: декому - ок, декому - ну таке. Але хоча б не самоповторювання.
То ж подивимося, що тут вийде.
1234waltz
Member

Повідомлення

Трейлер виглядає ок. Тож позитивні надії є. Але подивимось на релізі, бо є така штука, як "технічний стан гри". У Блуберів на релізі рімейку двійки проблем вистачало, але пофіксили оперативно.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

:gigi:
Вкладення
gyps.png
Tyler
Member

Повідомлення

СХ вже давно лише назва, яку Конамі доїть до повного трупа, так шо чогось очікувати від цих пустишок не варто
MqM
Member

Повідомлення

Seraphim: 13.02.2026 15:57 Пропоную обговорити Новий трейлер Silent Hill: Townfall уперше показав головного героя та ігровий процес

Трохи не встигли на бум з темнокожим головнмс героєм, та ще й від першої особи... я як фанат серії навіть прелзамовлення робоити не буду, дуже сумнівно все це, але буду також надіятись що помиляюсь і гра буде крутою
Що расово неправильний головний герой?😅
Не скрепно? :D

Отправлено спустя 1 минуту 11 секунд:
Polaroid1962: 13.02.2026 16:01 Ремейк другої частини: ок.
Японська школярка: декому - ок, декому - ну таке. Але хоча б не самоповторювання.
Яка різниця школярка, чи взагалі дід? Колись люди в 90ті та нульові грали ігри, а не вивчали скіни персонажів :weep:
MrThree
Member

Повідомлення

MqM: 13.02.2026 19:20
Seraphim: 13.02.2026 15:57 Пропоную обговорити Новий трейлер Silent Hill: Townfall уперше показав головного героя та ігровий процес

Polaroid1962: 13.02.2026 16:01 Ремейк другої частини: ок.
Яка різниця школярка, чи взагалі дід? Колись люди в 90ті та нульові грали ігри, а не вивчали скіни персонажів :weep:
Вот только в 90х главных героев чернокожих кроме Блейда и не припомню в играх :laugh:
kairo
Member

Повідомлення

MrThree: 13.02.2026 20:34Вот только в 90х главных героев чернокожих кроме Блейда и не припомню в играх
Зображення
MqM
Member

Повідомлення

MrThree: 13.02.2026 20:34
MqM: 13.02.2026 19:20

Вот только в 90х главных героев чернокожих кроме Блейда и не припомню в играх :laugh:
Гра Shadowman ;) Ви просто погано знаєте класику
Пс от вище вам Gta: San Andreas привели

Отправлено спустя 1 минуту 21 секунду:
kairo: 13.02.2026 21:19
MrThree: 13.02.2026 20:34Вот только в 90х главных героев чернокожих кроме Блейда и не припомню в играх
Зображення
Ідеальна відповідь мемом, занесу вам плюсик)
Sanya94
Member

Повідомлення

Поки серія залишається вірною собі, сподіваюсь ця частина теж не відійде від основ
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Sanya94: 13.02.2026 22:13 Поки серія залишається вірною собі, сподіваюсь ця частина теж не відійде від основ
а чим "вірною собі" була остання "ф?" недодарксолсом зі стаміною та прокачкою, грою без самого сайлент хілу?
karokum
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 13.02.2026 23:03 а чим "вірною собі" була остання "ф?" недодарксолсом зі стаміною та прокачкою, грою без самого сайлент хілу?
+
Я навіть дропнув бо задушила кімнатами з яких не вийти всіх не перебивши
Оригінал не грав, але ремейк другої це прям те як я собі сайлент хіл і уявляв чувши чи бачивши щось про цю серію. f це дуже красиве чорт зна що
Kullerok
Member

Повідомлення

Tyler: 13.02.2026 17:10 СХ вже давно лише назва, яку Конамі доїть до повного трупа, так шо чогось очікувати від цих пустишок не варто
Ну так да не так. Ремейк вышел суперский. Про девку унылое :censoured: . Надежда на новую часть есть но вериться слабо.
MrThree
Member

Повідомлення

kairo: 13.02.2026 21:19
Зображення
Только Гта Сан Андреас не игра из 90х :D
kairo
Member

Повідомлення

MrThree: 14.02.2026 01:28Только Гта Сан Андреас не игра из 90х
Колись люди в 90ті та нульові грали ігри, а не вивчали скіни персонажів :weep:
Не знаю хто як, але я в дев'яності грав у Денді та Сегу. На ПК грав вже в кінці 90х, початку 00х, в комп'ютерних клубах.
MqM
Member

Повідомлення

MrThree: 14.02.2026 01:28
Зображення
Пс привіт місцевим расистам, які мінусять всіх незгодних.
Коли туповатим дійде, що поганою гру робить не колір шкіри головного героя.
В Прей той зо перший вийшов ми взагалі за індіанця грали, і всі мої однолітки з захопленням розповідали про геймплей в той час
Enjthesilence
Member

Повідомлення

MqM: 14.02.2026 06:03
MrThree: 14.02.2026 01:28
Зображення
В Прей той зо перший вийшов ми взагалі за індіанця грали, і всі мої однолітки з захопленням розповідали про геймплей в той час
існують круті "кольорові" персонажі - 100%, але ж існує Ясуо з ас шадоус, японці не у захваті. існує Роланд з темної вежи з прямим описом зовнішності, та існує Ідріс Ельба, поганий він актор? - ні, навіщо він грає білого персонажа? не знаю. навіщо існують "темні" ельфи у "перснях влади?", чому я бачу афроамериканця у формі вермахту у бф5? чому Надін дає тумаків Дрейку? прикладів існує багато, це сьогодні дає свій шлейф і він небезпідставний. ситуація 90х, початку нульових абсолютно інша, там тобі не пропихували таких персонажів заради повістки, діверсіті і тд.
MqM
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 14.02.2026 13:51
MqM: 14.02.2026 06:03

Зображення
існують круті "кольорові" персонажі - 100%, але ж існує Ясуо з ас шадоус, японці не у захваті. існує Роланд з темної вежи з прямим описом зовнішності, та існує Ідріс Ельба, поганий він актор? - ні, навіщо він грає білого персонажа? не знаю. навіщо існують "темні" ельфи у "перснях влади?", чому я бачу афроамериканця у формі вермахту у бф5? чому Надін дає тумаків Дрейку? прикладів існує багато, це сьогодні дає свій шлейф і він небезпідставний. ситуація 90х, початку нульових абсолютно інша, там тобі не пропихували таких персонажів заради повістки, діверсіті і тд.
Сайлент Хілл не гра про історичну достовірність. Головне аби добре прописали персонажа.
Я не приводив у приклад ігри, що перетворюють історичні події в цирк.
Це напевно крик душі? Добре я вас почув :D
Пс те, що зараз ситуація змінилася не означає, що тепер треба протестувати проти кожного чорного персонажа і тд
Кожна компанія несе власну відповідальність, як вона вписує нових персонажів.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

MqM: 14.02.2026 16:00
Enjthesilence: 14.02.2026 13:51
Сайлент Хілл не гра про історичну достовірність. Головне аби добре прописали персонажа.
Пс те, що зараз ситуація змінилася не означає, що тепер треба протестувати проти кожного чорного персонажа і тд
я тобі навів приклад без історичних подій, де роблять чорного героя, тому що повістка така, але ж ти читаєш між рядків і те що зручно) не треба робити з людей расистів, тільки тому що їм не подобається сучасна повістка. ніхто не проти блейда чи морфеуса з матриці, це круті тіпи
MqM
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 14.02.2026 16:40
MqM: 14.02.2026 16:00

я тобі навів приклад без історичних подій, де роблять чорного героя, тому що повістка така, але ж ти читаєш між рядків і те що зручно) не треба робити з людей расистів, тільки тому що їм не подобається сучасна повістка.
Добре, нехай з ельфами поступили не справедливо.
Тільки от наскільки памятаю з першоджерел міфології ельфи - були духами лісу, і акценту на кольору шкіри там не було) більше на вухах акцент був :lol:
Мені жаль, що повістка комусь заважає грати ігри типу Tlou 2. Проблема в тому, що відрізнити де повістка, а де просто творче бачення творців місцеві експерти нездатні і це перетворюється на рівень дискусій наших чиновників, що таке еротика і _ – записуючи в останнє усе :D
Відповісти