За Імператора!ParaShoK: ↑ 30.01.2026 11:50 Гра начебто виглядає непогано, але мені особисто не подобається таке, коли в тебе є сабля і якась технлогічна пушка в стародавньому світі, де всі ходять с щитамі та доспехами, жарять м'ясо на вогнищі, роблять зілля здоров'я, стріляюсть з лука по горобцям, а поруч лежить лазерна зброя, або пушка, яка стріляє бомбами, що зносить усе село за раз... навіть, якщо ти поступово опинишся в тої локації не одразу, де будуть роботи...але, якось це дивно). Або щіти та мечі, або автомати вже та якийсь інший сеттінг для такого світу, а ось ці фарши зробити і старий світ і впіхнути технлогічну футурустичність, мене трохи лякає.
Прям вархамер 30к 40к. Тут тобі і мечі і силові кулаки і молоти і ланцюгові мечі, щити і обладунки, і лазгани з болтерами і мелтами та танками і артою, і сервітори з іншими уродцами, і кіборги, І ''зерги'' і ''ельфи'' і орки і ''демони'' із різними богами та магією варпа і ''дварфи'' з марса та темні механікум, термінатори, раби лицарі та аристократи... і тд і тп.
І якось зайшло, мільйони наярюють і несуть свої кошти, аж біжать та спотикають навипередки.