Приклади десктопу нвідіа та квалком? Щоб глянути що пропонується та в яку ціну.
Не ховайтеся за "самі шукайте", раз кажете що лізуть то підтверджуйте пруфами, інакше то просто слова бо ви так придумали.
Apple є на розетці, х86 різних теж валом.
Комфортний для життя будинок з голої коробки своїми руками зробив, жигуля своїми руками відреставрував до стану "вчора на вітрині ще була" в дилерській комплектаціїї для Бельгії, включно з імпортними запчастинами які на неї встановлювались (у мене з цим автомобілем особливі відносини, тут немає питання раціональності), розробив декілька конструкцій мобільного обладнання для механічної обробки негабаритних деталей в умовах виїзних робіт.може у вас є здобуток якого немає ні в кого іншого? щоб показати що ви хоча би розумні
я наприклад вчора сказав про кешування планів для запитів між різними конекшенами до постгре. такого не зробив ніхто в світі
ви хоч зрозуміли про що я?
маєте подібні здобутки?
Підійде?
Комп мені потрібен для вбивання часу в тирнеті, відкриття якогось мануалу в гаражі або майстерні, перегляду кіно, іграшок. Іноді щось докреслити вдома. Тому мені байдуже на однопотік, час роботи від акб. Але ж я не транслюю мій кейс як єдино вірний. І не доказую що ARM вінець всього.
Я констатую той факт що ARM не може запропонувати нічого звичайному користувачу за межами Apple.
A Apple не може запропонувати нічого для задоволення потреб користувачів схожих з моїм сценарієм роботи.
А є ще наприклад "рендерщики" яким треба багато "CPU/GPU" роботи на багато годин безперервного розрахунку.
Ви скажете навіщо на мобильному девайсі з М4/М5 запускати важкі завдання?
Ок, у Apple є немобільні девайси, тож на них виходить можна запустити важкий рендер/компіляцію на багато годин безперервної роботи. Справедливо? Я гадаю що так.
Але що за ЦПУ/ГПУ стоїть в немобільних девайсах Apple, нагадаєте?
Здогадуєтесь який результат буде на виході з часу роботи, нагріву, продуктивності, спожитої енергії з розетки за ВЕСЬ час роботи завдання відносно х86?
Не треба тікати на сервери амазон-гугл-нвідіа-.... Ми говоримо про пристрої які живуть у користувачів в квартирі, ви багато знаєте людей у кого вдома стоїть шкаф набитий ???U-серверами що виконують важкі розрахунки?
Тобто говоримо про альтернативу немобільному пристрою Apple.
Не всі люди парсять текст в однопотік, живуть в браузері та лазять на стаціонар через консоль.