Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
QFlash
Member
Yes, it is possible.DEVES: ↑ 16.01.2026 21:01При этом пара Kali Audio LP-6 2nd Wave за 23к уделает весь этот список по качеству воспроизведения
-
Piter Cantrope
Member
Саме тому я їх і купивDEVES: ↑ 16.01.2026 21:01 При этом пара Kali Audio LP-6 2nd Wave за 23к уделает весь этот список по качеству воспроизведения![]()
Але не буду стверджувати, що вони когось там "удєливають", бо ніколи не чув вживу ні тих Edifier, ні інших з названих.
Kali зараз всі дорожчають. Я свої брав по $150 шт., але такої ціни вже більше року не було, тепер $250. Я ще дивився на їхній саб WS 6.2, то він був 22к в нас, зараз 32к. Вигладає, що солодкі ціни закінчились, і вони починають користуватись своєю завойованою репутацією. І попідіймали ціни на все.
-
Евгений King
Member
Дуже сумніваюсьDEVES: ↑ 16.01.2026 21:01 При этом пара Kali Audio LP-6 2nd Wave за 23к уделает весь этот список по качеству воспроизведения![]()
Та й в них нема і половини функцій, що хотілось би бачити.
АЛЕ цікаво, ціна дуже цікава
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
Точно v2 брали?Piter Cantrope: ↑ 16.01.2026 21:12Саме тому я їх і купивDEVES: ↑ 16.01.2026 21:01 При этом пара Kali Audio LP-6 2nd Wave за 23к уделает весь этот список по качеству воспроизведения![]()
![]()
Але не буду стверджувати, що вони когось там "удєливають", бо ніколи не чув вживу ні тих Edifier, ні інших з названих.
Kali зараз всі дорожчають. Я свої брав по $150 шт., але такої ціни вже більше року не було, тепер $250. Я ще дивився на їхній саб WS 6.2, то він був 22к в нас, зараз 32к. Вигладає, що солодкі ціни закінчились, і вони починають користуватись своєю завойованою репутацією. І попідіймали ціни на все.
-
Piter Cantrope
Member
Евгений King
Kali Audio MM-6. Вони як V2, але з більшою к-стю підключень - цифра і аналог. І з пультом) Але акустично вони однакові.
Kali типу захотіли зробити мультимедійні колонки для телевізорів і пк, але замість розробляти новий продукт, просто взяти LP-6 V2 і додали різних варіантів підключення.
Kali Audio MM-6. Вони як V2, але з більшою к-стю підключень - цифра і аналог. І з пультом) Але акустично вони однакові.
Kali типу захотіли зробити мультимедійні колонки для телевізорів і пк, але замість розробляти новий продукт, просто взяти LP-6 V2 і додали різних варіантів підключення.
-
Hotspur
Member
я тільки по аккумуляторахFilabatya: ↑ 16.01.2026 19:22 Евгений King
А що це в вас не саморобні колонки в профілі, вас розвели полюбасу
Хотспура нагадує ця логіка![]()
-
Radio Bay
Member
1. Параша, це не кустарка, а DIY, велика різніця, ко того ж ти не розумієш, як видується ціна продукту на ринку.Евгений King: ↑ 16.01.2026 19:00Ось цікавий приклад мені ютубчик сунув, коли колонки за 10к від іменитих бракоробів злили кустарним колонкам за 2к
2. Ми не почули реальний саунд тест, а бла-бла-бла. DIY дійсно гарно грають, але швудке перемикання, я не зрозумів, але те, що не зрозумів, говорить, що гарно грають.
З DYI гарна тема, але корпус ти не зробиш. В мене була така думка, але оте одоробло я у квартиру не поставлю, я не у печері живу з мамонтомЕвгений King: ↑ 16.01.2026 20:11Нашо мені самому збирати колонки?
Чуваки гарний корпус зробили на відео
Якщо задовольняє, то й не треба рипатися, 3000 дійсно не погано граюь.Евгений King: ↑ 16.01.2026 20:11Едіки цілком бюджетні і по звуку поки чогось кращого я для себе не найшов
Ширіки - відома тема. Є фанатиQFlash: ↑ 16.01.2026 20:38Я знаю що всі матюкають і кажуть дермо
І з свого досвіду, винести транс окремо, я не шуткую. Результат вауQFlash: ↑ 16.01.2026 19:50А якщо всі кабелі, типу вхід і вихід впритик транса то що робити?
-
MSiAventador
Member
100% DSP-каток сучасних активних колонок укатує на раз-два і СонусФабер Страдіварі і 800-ті Бівні.DEVES: ↑ 16.01.2026 21:01 При этом пара Kali Audio LP-6 2nd Wave за 23к уделает весь этот список по качеству воспроизведения![]()
Відправлено через 2 хвилини :
Пульт і HDMI-Arc це саме головне в активних стереопарах, все інше відпрацює DSР-каток.Piter Cantrope: ↑ 16.01.2026 22:44 Евгений King
Последний раз редактировалось MSiAventador 16.01.2026 23:34, всего редактировалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
MSiAventador: ↑ 16.01.2026 23:32100% DSP-каток сучасних активних колонок укатує на раз-два і СонусФабер Страдіварі і 800-ті Бівні.
Пульт і HDMI-Arc це саме головне в активних стереопарах, все інше відпрацює DPS-каток.
-
Filabatya
Member
Щоб зробити з тієї колонки рівнь тайенгла бюджет відразу множиться на 3( матеріали, їх час та інструменти і фінішне налаштування) успішність всієї авантюри під великим питанням, оскільки ліквідність цих колонок на б у ринку нульова. А при успішній реалізації за пів ціни ви потратили стільки років, що це вже має бути ваша основна робота а не хоббі 
Ідеальне хоббі для мебельщика
Але не помиляться тільки ті хто нічого не робить, для тих колонок треба 25м кв кімнату, або 5м від них сидіти щоб 3 полоси зійшлись
Ідеальне хоббі для мебельщика
Але не помиляться тільки ті хто нічого не робить, для тих колонок треба 25м кв кімнату, або 5м від них сидіти щоб 3 полоси зійшлись
Последний раз редактировалось Filabatya 16.01.2026 23:47, всего редактировалось 7 раз.
-
Radio Bay
Member
Хоча про DSP каток топових Genelec є суперечки. Дехто кричить "не треба", а дехто вмикає з цапуMSiAventador: ↑ 16.01.2026 23:34100% DSP-каток сучасних активних колонок укатує на раз-два і СонусФабер Страдіварі і 800-ті Бівні
-
Piter Cantrope
Member
Ще рік тому я б зовсім не зрозумів цієї фрази. Але тепер помудрішав. Я почитав сторінки тем, і бачу, що по-доброму люди приходять до пасивних колонок з підсилювачами.MSiAventador: ↑ 16.01.2026 23:34 100% DSP-каток сучасних активних колонок укатує на раз-два і СонусФабер Страдіварі і 800-ті Бівні.![]()
Але ж треба з чогось починати, правда?
Ну і певні виробники таки реалізували нормальний DSP активній акустиці, мабуть? Вони ж теж мають голову на плечах і хочуть зробити хороший продукт.
-
Radio Bay
Member
Розумно починаєш та з хорошої планки та намагаєшся в усе тицкати, а не дивитися відосіки. НормPiter Cantrope: ↑ 17.01.2026 00:09Але ж треба з чогось починати, правда?
Ні, вони хочуть зробити продукт, який продається, це бізнесPiter Cantrope: ↑ 17.01.2026 00:09Вони ж теж мають голову на плечах і хочуть зробити хороший продукт.
По-різному, але без DSP, бо розраховують на барви цапа, їм розварбовують звук. Зараз багато хто з виробників колонок почали виробляти актив. Пасив, то до великої площі, але й Genelec та R2R там чудово працюють, а гемора менше. Зараз уходять а актив, бо не треба колупатися з підсильвачем та коммутацієюPiter Cantrope: ↑ 17.01.2026 00:09Я почитав сторінки тем, і бачу, що по-доброму люди приходять до пасивних колонок з підсилювачами
Відправлено через 1 годину 42 хвилини 50 секунд:
- О, норм випадково )
-
-
MSiAventador
Member
Якби хотіли зробити нормальний продукт то робили б можливість обходу примусового DSP який робить АЦП-ЦАП на рівному місці першими ліпшими дешевими чіпами, бо всі 0 та 1 однакові, егеж ?Piter Cantrope: ↑ 17.01.2026 00:09Ще рік тому я б зовсім не зрозумів цієї фрази. Але тепер помудрішав. Я почитав сторінки тем, і бачу, що по-доброму люди приходять до пасивних колонок з підсилювачами.MSiAventador: ↑ 16.01.2026 23:34 100% DSP-каток сучасних активних колонок укатує на раз-два і СонусФабер Страдіварі і 800-ті Бівні.![]()
Але ж треба з чогось починати, правда?
Ну і певні виробники таки реалізували нормальний DSP активній акустиці, мабуть? Вони ж теж мають голову на плечах і хочуть зробити хороший продукт.
-
Hotspur
Member
жирноMSiAventador: ↑ 16.01.2026 23:34100% DSP-каток сучасних активних колонок укатує на раз-два і СонусФабер Страдіварі і 800-ті Бівні.
Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
не зовсім. є Адами і ще багато чого, зараз просто через класс Д пасив став сильно конкурентнішийPiter Cantrope: ↑ 17.01.2026 00:09Ще рік тому я б зовсім не зрозумів цієї фрази. Але тепер помудрішав. Я почитав сторінки тем, і бачу, що по-доброму люди приходять до пасивних колонок з підсилювачами.
Відправлено через 21 секунду:
100%MSiAventador: ↑ 17.01.2026 10:44Якби хотіли зробити нормальний продукт то робили б можливість обходу примусового DSP який робить АЦП-ЦАП
-
Radio Bay
Member
- 6H8C, НЭВЗ, 1979, вполне
-
-
MSiAventador
Member
Ножки цих ламп звісно не з цинку а з вібраніуму.
-
Radio Bay
Member
Ніжки, як ніжкиMSiAventador: ↑ 18.01.2026 13:59Ножки цих ламп звісно не з цинку а з вібраніуму
-
MSiAventador
Member
Свинець покритий міддю, чи мідь покрита свинцем ?Radio Bay: ↑ 18.01.2026 14:02Ніжки, як ніжкиMSiAventador: ↑ 18.01.2026 13:59Ножки цих ламп звісно не з цинку а з вібраніуму![]()
-
Radio Bay
Member
Поколупав надфілем, не побачив я там багатошаровості ніякоїMSiAventador: ↑ 18.01.2026 14:10Свинець покритий міддю, чи мідь покрита свинцем ?
-
MSiAventador
Member
Ну тобто ножки цілковито з стерлінгового срібла 925 пробиRadio Bay: ↑ 18.01.2026 14:15Поколупав надфілем, не побачив я там багатошаровості ніякоїMSiAventador: ↑ 18.01.2026 14:10Свинець покритий міддю, чи мідь покрита свинцем ?
... як ложки та вилки бабусі