Продажі гри Detroit: Become Human перевищили 15 мільйонів копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Vladys77: 10.01.2026 03:48

Грати на YouTube то не моє :gigi: Не розумію цей тупий прикол :lol:
Грати футбол/баскетбол по ТБ/з трибун (те саме і з боксом) то не моє і далі по тексту :D

Єдине, що я це все, разом з іграми на трубі не описував словом "грати". Але якщо людині цікаво дивитись щось, то нічого дивного в цьому не бачу
Unsecond
Member

Первый раз слышу про эту игру :shuffle:
Стоит играть вообще?
Lukash
Member

Не сподобалося що не можна швидко промотати вже проглянуту сцену. Тому пройшов лише один раз.
zalizo_org
Member

проходити гру на ютубі - це якийсь різновид куколдизму
kairo
Member

Ijachok: 10.01.2026 13:12Грати футбол/баскетбол по ТБ/з трибун (те саме і з боксом) то не моє і далі по тексту
Це все ж інше. Дивляться на змагання найкращих команд світу. Там бажання підтримати улюблену команду та спортивний азарт. Дивитись, як хтось проходить сюжетну гру, ну таке. Але кожному своє)
joe23
Member

Это божественная игра!!! берите по скидке за 75 грн , я вам гарантирую вы не пожалеете ,лучше этой игры на сегодняшний день нет!

Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
Unsecond: 10.01.2026 15:08 Первый раз слышу про эту игру :shuffle:
Стоит играть вообще?
стоит , вы не пожалеете , это великий шедевр
IronWithin
Member

VovaII: 09.01.2026 21:26 kairo
Хотіли куколдами назвати. — Це зрозуміло. Але розробники вміють такі ігри робити, що самому в них грати менш цікаво ніж дивитись проходження підходящого для цієї гри стримера. По суті дивишся як якесь кіно, а не смикаєшся туди-сюди між: «отут дивись» і «а зараз грай».
Мені здається ви знайшли собі відмазку щоб через лінощі навіть геймпад не підіймати, або у вас в житті спілкування такий дефіцит що стрімер в моніторі вам заміняє його. Ви там написали що розробники вміють ігри якось «по-особливому» робити, а ви впевнені що можете так казати не гравши ні в що?)) Може вони роблять як зазвичай, а ви деградуєте? Подумайте над цим!

Відправлено через 5 хвилин 1 секунду:
Ijachok: 10.01.2026 13:12
Vladys77: 10.01.2026 03:48

Грати на YouTube то не моє :gigi: Не розумію цей тупий прикол :lol:
Грати футбол/баскетбол по ТБ/з трибун (те саме і з боксом) то не моє і далі по тексту :D

Єдине, що я це все, разом з іграми на трубі не описував словом "грати". Але якщо людині цікаво дивитись щось, то нічого дивного в цьому не бачу
Ну просто фільми, ігри, серіали і тд, це якраз контент який створювався для перегляду з відсутністю взаємодії з ним з вашого боку, в іграх геймплей є який якраз створювався для того щоб ти взяв геймпад чи клавомишу та тицяв кнопки, точно не бачите нічого «дивного»?
xsparrow
Junior

Непогана гра, але як на мене, в Детройт аж занадто багато інтерактивності. Проходити декілька разів бажання не дуже багато, а якщо пройти її один раз, то не побачиш і половину того, що там надумав Девійд Кейдж. Плюс, при другому проходженні, для того щоб побачити різні гілки сюжету, приходиться робити вибір, який робити не хочеться. Heavy Rein топ!
kairo
Member

xsparrow: 12.01.2026 10:10Проходити декілька разів бажання не дуже багато, а якщо пройти її один раз, то не побачиш і половину того, що там надумав Девійд Кейдж.
Я наприклад взагалі забув за роки, що там та про що. Можна тепер на нову кінцівку грати))
Ijachok
Member

IronWithin: 11.01.2026 10:49 Ну просто фільми, ігри, серіали і тд, це якраз контент який створювався для перегляду з відсутністю взаємодії з ним з вашого боку, в іграх геймплей є який якраз створювався для того щоб ти взяв геймпад чи клавомишу та тицяв кнопки, точно не бачите нічого «дивного»?
Мавіки створювались не для того, щоб нищити окупантів, але кого це спиняє? Згадуючи керування деяких ігор, я влагалі не здивований, що їх комфортніше дивитися, ніж самому грати. Крім того, в часи моєї молодості це ж була типова забава - дивитись з-за спини, як однокласник із кишеньковими коштами катає Twisted Metal чи пізніше - CS. А тепер це стало зручніше. Сам проходження не дивлюсь (не бачу доданої цінності для себе, на відміну від огляду, який допоможе вибрати гру чи розбору механік, якщо цікаво, що і як там працює), але так, не бачу нічого дивного, крім того, що якісь люди намагаються нав'язати свої упередження іншим. Ну бо з таким самим успіхом, зараз прийдуть інші люди і розкажуть, для чого створювались комп'ютери та інтернет. І це явно не для того, щоб рухати піксельних ельфійок з допомогою геймпада/клавомиші :gigi:
AlexWest
Member

xsparrow, пройшов вперше на Ютубі. За рік половину забув (мабуть, тому, що не був емоційно особисто залучений) і пройшов із задоволенням сам. За шість років знову половину забув і перепройшов з кайфом. І за пів року знову готовий перепройти, бо атмосфера й подача класні, навіть коли знаєш сюжет, та й до персонажів прикипів. Є логічні хиби, на що часто душать хейтери, але нащо акцентуватися на цьому і псувати собі задоволення? Не розумію. Краще прийняти, як ігрові умовності.
shnok
Member

Так цікаво як люди проходять на ютубі...і діляться враженнями... Притому що самі ніяк не можуть впливати на сюжет. Мабуть дуже цікаво. Притому гра багато на інтерактивні події
По сабжу в свій час heavy rain сподобався більше
dead_rat
Member

shnok: 12.01.2026 12:45 Так цікаво як люди проходять на ютубі...і діляться враженнями... Притому що самі ніяк не можуть впливати на сюжет. Мабуть дуже цікаво. Притому
Ви колись дивилися кіно? А враженнями щодо фільму ділилися? ;)
IronWithin
Member

Ijachok: 12.01.2026 11:31
IronWithin: 11.01.2026 10:49 Ну просто фільми, ігри, серіали і тд, це якраз контент який створювався для перегляду з відсутністю взаємодії з ним з вашого боку, в іграх геймплей є який якраз створювався для того щоб ти взяв геймпад чи клавомишу та тицяв кнопки, точно не бачите нічого «дивного»?
Мавіки створювались не для того, щоб нищити окупантів, але кого це спиняє? Згадуючи керування деяких ігор, я влагалі не здивований, що їх комфортніше дивитися, ніж самому грати. Крім того, в часи моєї молодості це ж була типова забава - дивитись з-за спини, як однокласник із кишеньковими коштами катає Twisted Metal чи пізніше - CS. А тепер це стало зручніше. Сам проходження не дивлюсь (не бачу доданої цінності для себе, на відміну від огляду, який допоможе вибрати гру чи розбору механік, якщо цікаво, що і як там працює), але так, не бачу нічого дивного, крім того, що якісь люди намагаються нав'язати свої упередження іншим. Ну бо з таким самим успіхом, зараз прийдуть інші люди і розкажуть, для чого створювались комп'ютери та інтернет. І це явно не для того, щоб рухати піксельних ельфійок з допомогою геймпада/клавомиші :gigi:
Порівняння - браво, висновки - оскар, навіть вступати в суперечку не хочу, нехай люди дивляться на той сором який ви пишете і самі роблять висновки :facepalm:
P.S Як тільки ці люди з форуму розмножуються, спорами? :laugh:
Ijachok
Member

IronWithin: 12.01.2026 18:21
Ijachok: 12.01.2026 11:31
Порівняння - браво, висновки - оскар, навіть вступати в суперечку не хочу, нехай люди дивляться на той сором який ви пишете і самі роблять висновки :facepalm:
Пізно не вступати в суперечку, написавши настільки феєричні повідомлення. Але мені тоді теж особливо нема про що сперечатись. Тільки побажаю колись подорослішати і перестати самостверджуватись через транслювання власних комплексів щодо абсолютно неважливих речей. Кожен дивиться що хоче, але з іншого боку, і ганьбиться теж - як хоче ;)
IronWithin
Member

Ijachok: 12.01.2026 23:20
IronWithin: 12.01.2026 18:21

Пізно не вступати в суперечку, написавши настільки феєричні повідомлення. Але мені тоді теж особливо нема про що сперечатись. Тільки побажаю колись подорослішати і перестати самостверджуватись через транслювання власних комплексів щодо абсолютно неважливих речей. Кожен дивиться що хоче, але з іншого боку, і ганьбиться теж - як хоче ;)
Ну пізно, так пізно.
Це шизофренія мужик, коли я вказую що ви контент «через дупу» споживаєте, це конкретика, а ти мені «подорослішай, не транслюй комплекси»…, а конкретика буде? Може вкажеш що за комплекс ти мені вигадав, та може поясниш що в твоєму розумінні означає «подорослішай», ммм? Це ж треба половину повідомлення писати який я неправий, а в кінці погодитись і написати «ганьбиться теж - як хоче ;)» тобто перефразувати те чим я завершив попереднє повідомлення і що призвело до хвилі обурення в цьому… браво, аплодую стоячи! :facepalm:
P.S хоч вік в профілі вкажи, а то мені не пособі від думки що «подорослішати» мені може рекомендувати «шкет» якийсь!
Ijachok
Member

IronWithin: 13.01.2026 11:15 Це шизофренія мужик, коли я вказую що ви контент «через дупу» споживаєте, це конкретика, а ти мені «подорослішай, не транслюй комплекси»…, а конкретика буде? Може вкажеш що за комплекс ти мені вигадав, та може поясниш що в твоєму розумінні означає «подорослішай», ммм?
Що означає побажання подорослішати? Перерости намагання самоствердитись через нав'язування упереджень і виявити просту річ - те, що не стосується 32-річного форумчанина - не якесь неправильне, навіть якщо цей формумчанин не може це зрозуміти. І люди, які споживають щось якимось іншим способом - не обов'язково більш ліниві чи деградуючі, ніж ті, хто спалює свій час із контролером в руках. Ну і звичайно, супер-підлітково виглядають намагання пофантазувати про чужий дефіцит спілкування чи розмноження. Ось всі ці: "лінощі навіть геймпад не підіймати, або у вас в житті спілкування такий дефіцит що стрімер в моніторі вам заміняє його.", " ви деградуєте?", "P.S Як тільки ці люди з форуму розмножуються, спорами?" - виглядають ну дуже дивно, як на дорослу людину без комплексів.
IronWithin: 13.01.2026 11:15
Ijachok: 12.01.2026 23:20 ...Тільки побажаю колись подорослішати і перестати самостверджуватись через транслювання власних комплексів щодо абсолютно неважливих речей. Кожен дивиться що хоче, але з іншого боку, і ганьбиться теж - як хоче ;)
Це ж треба половину повідомлення писати який я неправий, а в кінці погодитись і написати «ганьбиться теж - як хоче ;)» тобто перефразувати те чим я завершив попереднє повідомлення і що призвело до хвилі обурення в цьому… браво, аплодую стоячи! :facepalm:
А зараз буде урок читання. Що означає "але з іншого боку"? Протиставлення. Спочатку я пишу про те, що "Кожен дивиться що хоче". Але поряд із цим, другою частиною речення ( і ганьбиться теж - як хоче ;) ), залишаю можливість 32-літньому форумчанину ганьбитись як хоче, продовжуючи переконувати інших, що якась неважлива річ у необов'язковій сфері - це щось погане, і щось гірше, ніж витрачати той самий час, але трошки по-інакшому.
IronWithin: 13.01.2026 11:15 P.S хоч вік в профілі вкажи, а то мені не пособі від думки що «подорослішати» мені може рекомендувати «шкет» якийсь!
Як показує ця тема, написана у профілі цифра 32, не спасає від чіпляння до людей зі своїми "деградаціями", "дефіцитом спілкування" і "розмноженням". Я і в 30 років не вимахував перед людьми такими смішними аргументами ;)
IronWithin
Member

Ijachok: 13.01.2026 13:20
IronWithin: 13.01.2026 11:15 Це шизофренія мужик, коли я вказую що ви контент «через дупу» споживаєте, це конкретика, а ти мені «подорослішай, не транслюй комплекси»…, а конкретика буде? Може вкажеш що за комплекс ти мені вигадав, та може поясниш що в твоєму розумінні означає «подорослішай», ммм?
Що означає побажання подорослішати? Перерости намагання самоствердитись через нав'язування упереджень і виявити просту річ - те, що не стосується 32-річного форумчанина - не якесь неправильне, навіть якщо цей формумчанин не може це зрозуміти. І люди, які споживають щось якимось іншим способом - не обов'язково більш ліниві чи деградуючі, ніж ті, хто спалює свій час із контролером в руках. Ну і звичайно, супер-підлітково виглядають намагання пофантазувати про чужий дефіцит спілкування чи розмноження. Ось всі ці: "лінощі навіть геймпад не підіймати, або у вас в житті спілкування такий дефіцит що стрімер в моніторі вам заміняє його.", " ви деградуєте?", "P.S Як тільки ці люди з форуму розмножуються, спорами?" - виглядають ну дуже дивно, як на дорослу людину без комплексів.
IronWithin: 13.01.2026 11:15
Це ж треба половину повідомлення писати який я неправий, а в кінці погодитись і написати «ганьбиться теж - як хоче ;)» тобто перефразувати те чим я завершив попереднє повідомлення і що призвело до хвилі обурення в цьому… браво, аплодую стоячи! :facepalm:
А зараз буде урок читання. Що означає "але з іншого боку"? Протиставлення. Спочатку я пишу про те, що "Кожен дивиться що хоче". Але поряд із цим, другою частиною речення ( і ганьбиться теж - як хоче ;) ), залишаю можливість 32-літньому форумчанину ганьбитись як хоче, продовжуючи переконувати інших, що якась неважлива річ у необов'язковій сфері - це щось погане, і щось гірше, ніж витрачати той самий час, але трошки по-інакшому.
IronWithin: 13.01.2026 11:15 P.S хоч вік в профілі вкажи, а то мені не пособі від думки що «подорослішати» мені може рекомендувати «шкет» якийсь!
Як показує ця тема, написана у профілі цифра 32, не спасає від чіпляння до людей зі своїми "деградаціями", "дефіцитом спілкування" і "розмноженням". Я і в 30 років не вимахував перед людьми такими смішними аргументами ;)
Ну добре, давай продовжимо, коли пишеш що я намагаюсь самоствердитися через навʼязування це якось повʼязано з тим що я тобі вказую на те що ти цвяхи виделкою забиваєш? Чи це хтось просто бреше/виправдовується використовуючи терміни яких може й хтось не зрозуміє, але це не я))
Слова « Ну і звичайно, супер-підлітково виглядають намагання пофантазувати» мені вважати аргументацією після мого твердження про деградацію вашу ж, чи я маю право теж саме написати у відповідь нічого не пояснюючи?
І закриємо останні питання, - скільки років і чи є сімʼя? Подивимось наскільки ж в мене «комплекси» і чи я не правий :D
P.S навчились використовувати терміни всі кому не лінь, але застосовувати до себе не зміг жоден…
Ijachok
Member

IronWithin: 13.01.2026 14:17Ну добре, давай продовжимо, коли пишеш що я намагаюсь самоствердитися через навʼязування це якось повʼязано з тим що я тобі вказую на те що ти цвяхи виделкою забиваєш?
1. По-перше, не мені. Я проходження не дивлюсь, про що написав у першому ж повідомленні. Просто дивуюсь впертості донесення упереджень і неадекватності висновків без жодних підстав для цього. Людина, яка дивиться ютуб, може мати і більше спілкування, порівняно із кожним з нас, і менше. А ще може бути значно розумнішою, більш освіченою та успішною, ніж ми обоє, які тратять час не тільки на ігри, а й на суперечки про них у цій темі :gigi:
2. По-друге, аналогії неточні. На кожен забитий вилкою цвях, я можу навести черговий вид спорту, який придумали для “геймплею”, а не щоб люди дивилися в той самий екран. І це теж було в моєму першому ж полвідомленні. Я теж більше люблю баскетбол і різні єдиноборства (саме як заняття), але чомусь можу не додумувати, чого не вистачає тим, хто любить їх дивитись
3. По-третє, сказати, щось на зразок “ви не отримали все, що заклали розробники" vs фантазувати про деградацію, брак спілкування і розмноження, це адекватне донесення думки vs ті самі упередження і неадекватність висновків
IronWithin: 13.01.2026 14:17Слова «Ну і звичайно, супер-підлітково виглядають намагання пофантазувати» мені вважати аргументацією після мого твердження про деградацію вашу ж, чи я маю право теж саме написати у відповідь нічого не пояснюючи?
Я свідомо не хотів надто детально описувати, що єдине логічне пояснення, для всіх цих неадекватних претензій і висновків, яке припускаю - що у людини нарешті з’явилось хоч якесь спілкування, з яким довго були проблеми і вона невдало намагається знайти тих, у кого того спілкування нема, що часто буває у підлітків і трохи старших гіків. Але в мене надто мало ввідних даних, щоб робити детальніші висновки. На такому поясненні не наполягаю, це припущення, якого я не хотів уточнювати. Тому описав загальне враження - виглядає підлітково, незважаючи на цифру в профілі.
IronWithin: 13.01.2026 14:17І закриємо останні питання, - скільки років і чи є сімʼя? Подивимось наскільки ж в мене «комплекси» і чи я не правий
Більше 32, сім’я є. І це ніяк не стосується того, як хтось інший проводить свій вільний час. Повторюсь, проходження/стріми не дивлюсь. І я ще зрозумів би, якби моя дружина, яка після роботи отримує додаткову освіту, подивилась на кожного з нас і сказала би, що ми деградуємо за іграми (на своїй системі чи в YouTube). Бо її використання позаробочого часу справді якісно відрізняється. А тут - грати чи дивитись відео. І на цьому намагатися вимахуватись? Та ще й фантазувати про нестачу спілкування і т.д.? Можу тільки порадити вилізати з пісочниці, яким би не був вік і є сім’я чи нема. Водночас, змушувати покидати цю пісочницю теж не буду. Думаю, я уже достатньо об’ємну виховну бесіду провів. Не працює? Не моя проблема
o_O
Member

10/10 гра, абсолютно рекомендую, витвір ігромистецтва, для мене персонально це навіть не гра року, а мого життя. Пройшов до кінця та ще й lets play дуже добре зайшов після цього, гра має багато шляхів і кінцівок, можна проходити багато разів, дуже емоційний сюжет, глибокі смисли і підтексти, історичні паралелі, сильний графон, персонажі, світ і анімація на всі 100, сінема, рекордно високий рейтинг в Steam в 96% позитивних відгуків. В іншому є додаткові відео "як робили гру", дуже круто показано розробку зсередини і акторів, яких оцифрували, їхні коментарі, музику.
Ответить