Грати футбол/баскетбол по ТБ/з трибун (те саме і з боксом) то не моє і далі по тексту
Єдине, що я це все, разом з іграми на трубі не описував словом "грати". Але якщо людині цікаво дивитись щось, то нічого дивного в цьому не бачу
Грати футбол/баскетбол по ТБ/з трибун (те саме і з боксом) то не моє і далі по тексту
Це все ж інше. Дивляться на змагання найкращих команд світу. Там бажання підтримати улюблену команду та спортивний азарт. Дивитись, як хтось проходить сюжетну гру, ну таке. Але кожному своє)Ijachok: ↑ 10.01.2026 13:12Грати футбол/баскетбол по ТБ/з трибун (те саме і з боксом) то не моє і далі по тексту
стоит , вы не пожалеете , это великий шедевр
Мені здається ви знайшли собі відмазку щоб через лінощі навіть геймпад не підіймати, або у вас в житті спілкування такий дефіцит що стрімер в моніторі вам заміняє його. Ви там написали що розробники вміють ігри якось «по-особливому» робити, а ви впевнені що можете так казати не гравши ні в що?)) Може вони роблять як зазвичай, а ви деградуєте? Подумайте над цим!VovaII: ↑ 09.01.2026 21:26 kairo
Хотіли куколдами назвати. — Це зрозуміло. Але розробники вміють такі ігри робити, що самому в них грати менш цікаво ніж дивитись проходження підходящого для цієї гри стримера. По суті дивишся як якесь кіно, а не смикаєшся туди-сюди між: «отут дивись» і «а зараз грай».
Ну просто фільми, ігри, серіали і тд, це якраз контент який створювався для перегляду з відсутністю взаємодії з ним з вашого боку, в іграх геймплей є який якраз створювався для того щоб ти взяв геймпад чи клавомишу та тицяв кнопки, точно не бачите нічого «дивного»?Ijachok: ↑ 10.01.2026 13:12Грати футбол/баскетбол по ТБ/з трибун (те саме і з боксом) то не моє і далі по тексту
Єдине, що я це все, разом з іграми на трубі не описував словом "грати". Але якщо людині цікаво дивитись щось, то нічого дивного в цьому не бачу
Я наприклад взагалі забув за роки, що там та про що. Можна тепер на нову кінцівку грати))xsparrow: ↑ 12.01.2026 10:10Проходити декілька разів бажання не дуже багато, а якщо пройти її один раз, то не побачиш і половину того, що там надумав Девійд Кейдж.
Мавіки створювались не для того, щоб нищити окупантів, але кого це спиняє? Згадуючи керування деяких ігор, я влагалі не здивований, що їх комфортніше дивитися, ніж самому грати. Крім того, в часи моєї молодості це ж була типова забава - дивитись з-за спини, як однокласник із кишеньковими коштами катає Twisted Metal чи пізніше - CS. А тепер це стало зручніше. Сам проходження не дивлюсь (не бачу доданої цінності для себе, на відміну від огляду, який допоможе вибрати гру чи розбору механік, якщо цікаво, що і як там працює), але так, не бачу нічого дивного, крім того, що якісь люди намагаються нав'язати свої упередження іншим. Ну бо з таким самим успіхом, зараз прийдуть інші люди і розкажуть, для чого створювались комп'ютери та інтернет. І це явно не для того, щоб рухати піксельних ельфійок з допомогою геймпада/клавомишіIronWithin: ↑ 11.01.2026 10:49 Ну просто фільми, ігри, серіали і тд, це якраз контент який створювався для перегляду з відсутністю взаємодії з ним з вашого боку, в іграх геймплей є який якраз створювався для того щоб ти взяв геймпад чи клавомишу та тицяв кнопки, точно не бачите нічого «дивного»?
Ви колись дивилися кіно? А враженнями щодо фільму ділилися?shnok: ↑ 12.01.2026 12:45 Так цікаво як люди проходять на ютубі...і діляться враженнями... Притому що самі ніяк не можуть впливати на сюжет. Мабуть дуже цікаво. Притому
Порівняння - браво, висновки - оскар, навіть вступати в суперечку не хочу, нехай люди дивляться на той сором який ви пишете і самі роблять висновкиIjachok: ↑ 12.01.2026 11:31Мавіки створювались не для того, щоб нищити окупантів, але кого це спиняє? Згадуючи керування деяких ігор, я влагалі не здивований, що їх комфортніше дивитися, ніж самому грати. Крім того, в часи моєї молодості це ж була типова забава - дивитись з-за спини, як однокласник із кишеньковими коштами катає Twisted Metal чи пізніше - CS. А тепер це стало зручніше. Сам проходження не дивлюсь (не бачу доданої цінності для себе, на відміну від огляду, який допоможе вибрати гру чи розбору механік, якщо цікаво, що і як там працює), але так, не бачу нічого дивного, крім того, що якісь люди намагаються нав'язати свої упередження іншим. Ну бо з таким самим успіхом, зараз прийдуть інші люди і розкажуть, для чого створювались комп'ютери та інтернет. І це явно не для того, щоб рухати піксельних ельфійок з допомогою геймпада/клавомишіIronWithin: ↑ 11.01.2026 10:49 Ну просто фільми, ігри, серіали і тд, це якраз контент який створювався для перегляду з відсутністю взаємодії з ним з вашого боку, в іграх геймплей є який якраз створювався для того щоб ти взяв геймпад чи клавомишу та тицяв кнопки, точно не бачите нічого «дивного»?![]()
Пізно не вступати в суперечку, написавши настільки феєричні повідомлення. Але мені тоді теж особливо нема про що сперечатись. Тільки побажаю колись подорослішати і перестати самостверджуватись через транслювання власних комплексів щодо абсолютно неважливих речей. Кожен дивиться що хоче, але з іншого боку, і ганьбиться теж - як хочеIronWithin: ↑ 12.01.2026 18:21Порівняння - браво, висновки - оскар, навіть вступати в суперечку не хочу, нехай люди дивляться на той сором який ви пишете і самі роблять висновкиIjachok: ↑ 12.01.2026 11:31
Мавіки створювались не для того, щоб нищити окупантів, але кого це спиняє? Згадуючи керування деяких ігор, я влагалі не здивований, що їх комфортніше дивитися, ніж самому грати. Крім того, в часи моєї молодості це ж була типова забава - дивитись з-за спини, як однокласник із кишеньковими коштами катає Twisted Metal чи пізніше - CS. А тепер це стало зручніше. Сам проходження не дивлюсь (не бачу доданої цінності для себе, на відміну від огляду, який допоможе вибрати гру чи розбору механік, якщо цікаво, що і як там працює), але так, не бачу нічого дивного, крім того, що якісь люди намагаються нав'язати свої упередження іншим. Ну бо з таким самим успіхом, зараз прийдуть інші люди і розкажуть, для чого створювались комп'ютери та інтернет. І це явно не для того, щоб рухати піксельних ельфійок з допомогою геймпада/клавомиші![]()
P.S Як тільки ці люди з форуму розмножуються, спорами?![]()
Ну пізно, так пізно.Ijachok: ↑ 12.01.2026 23:20Пізно не вступати в суперечку, написавши настільки феєричні повідомлення. Але мені тоді теж особливо нема про що сперечатись. Тільки побажаю колись подорослішати і перестати самостверджуватись через транслювання власних комплексів щодо абсолютно неважливих речей. Кожен дивиться що хоче, але з іншого боку, і ганьбиться теж - як хочеIronWithin: ↑ 12.01.2026 18:21
Порівняння - браво, висновки - оскар, навіть вступати в суперечку не хочу, нехай люди дивляться на той сором який ви пишете і самі роблять висновки
P.S Як тільки ці люди з форуму розмножуються, спорами?![]()
![]()
Що означає побажання подорослішати? Перерости намагання самоствердитись через нав'язування упереджень і виявити просту річ - те, що не стосується 32-річного форумчанина - не якесь неправильне, навіть якщо цей формумчанин не може це зрозуміти. І люди, які споживають щось якимось іншим способом - не обов'язково більш ліниві чи деградуючі, ніж ті, хто спалює свій час із контролером в руках. Ну і звичайно, супер-підлітково виглядають намагання пофантазувати про чужий дефіцит спілкування чи розмноження. Ось всі ці: "лінощі навіть геймпад не підіймати, або у вас в житті спілкування такий дефіцит що стрімер в моніторі вам заміняє його.", " ви деградуєте?", "P.S Як тільки ці люди з форуму розмножуються, спорами?" - виглядають ну дуже дивно, як на дорослу людину без комплексів.IronWithin: ↑ 13.01.2026 11:15 Це шизофренія мужик, коли я вказую що ви контент «через дупу» споживаєте, це конкретика, а ти мені «подорослішай, не транслюй комплекси»…, а конкретика буде? Може вкажеш що за комплекс ти мені вигадав, та може поясниш що в твоєму розумінні означає «подорослішай», ммм?
А зараз буде урок читання. Що означає "але з іншого боку"? Протиставлення. Спочатку я пишу про те, що "Кожен дивиться що хоче". Але поряд із цим, другою частиною речення ( і ганьбиться теж - як хочеIronWithin: ↑ 13.01.2026 11:15Це ж треба половину повідомлення писати який я неправий, а в кінці погодитись і написати «ганьбиться теж - як хочеIjachok: ↑ 12.01.2026 23:20 ...Тільки побажаю колись подорослішати і перестати самостверджуватись через транслювання власних комплексів щодо абсолютно неважливих речей. Кожен дивиться що хоче, але з іншого боку, і ганьбиться теж - як хоче![]()
» тобто перефразувати те чим я завершив попереднє повідомлення і що призвело до хвилі обурення в цьому… браво, аплодую стоячи!
![]()
Як показує ця тема, написана у профілі цифра 32, не спасає від чіпляння до людей зі своїми "деградаціями", "дефіцитом спілкування" і "розмноженням". Я і в 30 років не вимахував перед людьми такими смішними аргументамиIronWithin: ↑ 13.01.2026 11:15 P.S хоч вік в профілі вкажи, а то мені не пособі від думки що «подорослішати» мені може рекомендувати «шкет» якийсь!
Ну добре, давай продовжимо, коли пишеш що я намагаюсь самоствердитися через навʼязування це якось повʼязано з тим що я тобі вказую на те що ти цвяхи виделкою забиваєш? Чи це хтось просто бреше/виправдовується використовуючи терміни яких може й хтось не зрозуміє, але це не я))Ijachok: ↑ 13.01.2026 13:20Що означає побажання подорослішати? Перерости намагання самоствердитись через нав'язування упереджень і виявити просту річ - те, що не стосується 32-річного форумчанина - не якесь неправильне, навіть якщо цей формумчанин не може це зрозуміти. І люди, які споживають щось якимось іншим способом - не обов'язково більш ліниві чи деградуючі, ніж ті, хто спалює свій час із контролером в руках. Ну і звичайно, супер-підлітково виглядають намагання пофантазувати про чужий дефіцит спілкування чи розмноження. Ось всі ці: "лінощі навіть геймпад не підіймати, або у вас в житті спілкування такий дефіцит що стрімер в моніторі вам заміняє його.", " ви деградуєте?", "P.S Як тільки ці люди з форуму розмножуються, спорами?" - виглядають ну дуже дивно, як на дорослу людину без комплексів.IronWithin: ↑ 13.01.2026 11:15 Це шизофренія мужик, коли я вказую що ви контент «через дупу» споживаєте, це конкретика, а ти мені «подорослішай, не транслюй комплекси»…, а конкретика буде? Може вкажеш що за комплекс ти мені вигадав, та може поясниш що в твоєму розумінні означає «подорослішай», ммм?
А зараз буде урок читання. Що означає "але з іншого боку"? Протиставлення. Спочатку я пишу про те, що "Кожен дивиться що хоче". Але поряд із цим, другою частиною речення ( і ганьбиться теж - як хочеIronWithin: ↑ 13.01.2026 11:15
Це ж треба половину повідомлення писати який я неправий, а в кінці погодитись і написати «ганьбиться теж - як хоче» тобто перефразувати те чим я завершив попереднє повідомлення і що призвело до хвилі обурення в цьому… браво, аплодую стоячи!
![]()
), залишаю можливість 32-літньому форумчанину ганьбитись як хоче, продовжуючи переконувати інших, що якась неважлива річ у необов'язковій сфері - це щось погане, і щось гірше, ніж витрачати той самий час, але трошки по-інакшому.
Як показує ця тема, написана у профілі цифра 32, не спасає від чіпляння до людей зі своїми "деградаціями", "дефіцитом спілкування" і "розмноженням". Я і в 30 років не вимахував перед людьми такими смішними аргументамиIronWithin: ↑ 13.01.2026 11:15 P.S хоч вік в профілі вкажи, а то мені не пособі від думки що «подорослішати» мені може рекомендувати «шкет» якийсь!![]()
1. По-перше, не мені. Я проходження не дивлюсь, про що написав у першому ж повідомленні. Просто дивуюсь впертості донесення упереджень і неадекватності висновків без жодних підстав для цього. Людина, яка дивиться ютуб, може мати і більше спілкування, порівняно із кожним з нас, і менше. А ще може бути значно розумнішою, більш освіченою та успішною, ніж ми обоє, які тратять час не тільки на ігри, а й на суперечки про них у цій теміIronWithin: ↑ 13.01.2026 14:17Ну добре, давай продовжимо, коли пишеш що я намагаюсь самоствердитися через навʼязування це якось повʼязано з тим що я тобі вказую на те що ти цвяхи виделкою забиваєш?
Я свідомо не хотів надто детально описувати, що єдине логічне пояснення, для всіх цих неадекватних претензій і висновків, яке припускаю - що у людини нарешті з’явилось хоч якесь спілкування, з яким довго були проблеми і вона невдало намагається знайти тих, у кого того спілкування нема, що часто буває у підлітків і трохи старших гіків. Але в мене надто мало ввідних даних, щоб робити детальніші висновки. На такому поясненні не наполягаю, це припущення, якого я не хотів уточнювати. Тому описав загальне враження - виглядає підлітково, незважаючи на цифру в профілі.IronWithin: ↑ 13.01.2026 14:17Слова «Ну і звичайно, супер-підлітково виглядають намагання пофантазувати» мені вважати аргументацією після мого твердження про деградацію вашу ж, чи я маю право теж саме написати у відповідь нічого не пояснюючи?
Більше 32, сім’я є. І це ніяк не стосується того, як хтось інший проводить свій вільний час. Повторюсь, проходження/стріми не дивлюсь. І я ще зрозумів би, якби моя дружина, яка після роботи отримує додаткову освіту, подивилась на кожного з нас і сказала би, що ми деградуємо за іграми (на своїй системі чи в YouTube). Бо її використання позаробочого часу справді якісно відрізняється. А тут - грати чи дивитись відео. І на цьому намагатися вимахуватись? Та ще й фантазувати про нестачу спілкування і т.д.? Можу тільки порадити вилізати з пісочниці, яким би не був вік і є сім’я чи нема. Водночас, змушувати покидати цю пісочницю теж не буду. Думаю, я уже достатньо об’ємну виховну бесіду провів. Не працює? Не моя проблемаIronWithin: ↑ 13.01.2026 14:17І закриємо останні питання, - скільки років і чи є сімʼя? Подивимось наскільки ж в мене «комплекси» і чи я не правий