Мені сподобалась демка, в епіку здається. Так і не купив, бо не було часу. А тоді вони її роздали безкоштовно
Новини
Останні статті і огляди
Продажі гри Detroit: Become Human перевищили 15 мільйонів копій
-
Барбарис
Member
Пропоную обговорити Продажі гри Detroit: Become Human перевищили 15 мільйонів копій
Мені сподобалась демка, в епіку здається. Так і не купив, бо не було часу. А тоді вони її роздали безкоштовно
Буде час, можна спробувати
-
Геральт
Member
Шикарна забавка (чи інтерактивне кіно) З неї почав знайомство з таким типом ігор. Були ще Until Dawn, Beyond: Two Souls, Heavy Rain. Також норм, але ця насильніша.
-
Mikes
Member
Хіба що ра рівнем ідіотизму й дурості в сюжеті, який шито білими ниткáми, та що постійно викликає бажання розбити собі обличча фейспалмами....Геральт: ↑ 09.01.2026 13:32 ...але ця насильніша.
-
Earanak
Member
Мне вот из игро-кино, точнее 'игро-слайд-рисовашка' еще зашла эта - "As Dusk Falls", думаю перепройти в ближайшее время 
А то у меня не все до финала дожили
А то у меня не все до финала дожили
-
IC9517
ATI&Vmod_fan
Наверное лучшее и самое вариативное интерактивное кино.
Quantic Dream долго к этому шла и очень жаль что о новых проектах студии ничего не слышно.
Quantic Dream долго к этому шла и очень жаль что о новых проектах студии ничего не слышно.
-
AlexWest
Member
Великі критики під'їхали.Mikes: ↑ 09.01.2026 13:42Хіба що ра рівнем ідіотизму й дурості в сюжеті, який шито білими ниткáми, та що постійно викликає бажання розбити собі обличча фейспалмами....Геральт: ↑ 09.01.2026 13:32 ...але ця насильніша.
Хорошій грі хороші продажі. Сумно, що студія зараз займається геть не тим, чого від неї чекаєш.
Грав іще Fahrenheit від них: перша половина сюжету – це розкішно, а от далі...-_-
Detroit же тримає рівень до кінця.
-
waryag
Member
Диспатч может поспорить, с оговорками.IC9517: ↑ 09.01.2026 14:15Наверное лучшее и самое вариативное интерактивное кино.
Если бы... анонсировали МОВА (которую заочно уже похоронили) и вроде паралельно пилят экшн по ЗВ.IC9517: ↑ 09.01.2026 14:15 Quantic Dream долго к этому шла и очень жаль что о новых проектах студии ничего не слышно.
-
vsx
Member
Великолепная игра. Настоящий некстген своего времени с хорошим вариативным сюжетом.
-
Dynamite
Member
Fahrenheit этой же студии - шедеврГеральт: ↑ 09.01.2026 13:32 Шикарна забавка (чи інтерактивне кіно) З неї почав знайомство з таким типом ігор. Були ще Until Dawn, Beyond: Two Souls, Heavy Rain. Також норм, але ця насильніша.
-
IronWithin
Member
Лайк вам в хату, чудова граEaranak: ↑ 09.01.2026 13:57 Мне вот из игро-кино, точнее 'игро-слайд-рисовашка' еще зашла эта - "As Dusk Falls", думаю перепройти в ближайшее время
А то у меня не все до финала дожили![]()
-
VovaII
Member
Проходив на ютубі. Було декілька моментів які хотів би пройти по своєму. Але вцілому вийде надто довге перепроходження заради 2-3 моментів.
— Тобто вийшло так, що я гру «пройшов». Розробники від мене грошей не отримали. Гроші отримав той стрімер, що гру придбав і стрімив.
— На знаю як це охарактеризувати/оцінити?
— Тобто вийшло так, що я гру «пройшов». Розробники від мене грошей не отримали. Гроші отримав той стрімер, що гру придбав і стрімив.
-
AlexWest
Member
І другу частину гри, особливо фінальну, ви теж вважаєте шедевром?Dynamite: ↑ 09.01.2026 14:55 Fahrenheit этой же студии - шедевр
Отправлено спустя 2 минуты 39 секунд:
VovaII, за кілька років забудете в деталях і зможете спокійно пройти самотужки. Сюжет тут настільки варіативний, що половини сцен, які були у того стрімера, ви можете взагалі не побачити, і навпаки.
-
kairo
Member
Люди, які дивляться, як хтось проходить гру за них на Ютубі. Є в мене аналогія, але нікого не хочу ображати))VovaII: ↑ 09.01.2026 16:12На знаю як це охарактеризувати/оцінити?
-
waryag
Member
Ви не купили, хтось купив. З усіх великих компаній тільки нінтендо періодично воює зі стрімерами, інші навпаки - заохочуть контентмейкерів.VovaII: ↑ 09.01.2026 16:12 Проходив на ютубі. Було декілька моментів які хотів би пройти по своєму. Але вцілому вийде надто довге перепроходження заради 2-3 моментів.
-
KolSer
Junior
Епік справді колись роздавав Детройт? Чи то я не так зрозумів...
-
Барбарис
Member
KolSer, думаю так. Інакше звідки вона в бібліотеці? Я в епіку купував лише ККД1 та Мехвар. Хіба то подарунок і я щось плутаю.
-
zaqik
Member
Ну я купил, и что? Лудшы чем это ваше хенирени.
-
VovaII
Member
kairo
Хотіли куколдами назвати. — Це зрозуміло. Але розробники вміють такі ігри робити, що самому в них грати менш цікаво ніж дивитись проходження підходящого для цієї гри стримера. По суті дивишся як якесь кіно, а не смикаєшся туди-сюди між: «отут дивись» і «а зараз грай».
Хотіли куколдами назвати. — Це зрозуміло. Але розробники вміють такі ігри робити, що самому в них грати менш цікаво ніж дивитись проходження підходящого для цієї гри стримера. По суті дивишся як якесь кіно, а не смикаєшся туди-сюди між: «отут дивись» і «а зараз грай».
-
Alonzo
Member
Класна гра, дуже подобалося як андроїд в меню із плином часу мінялася і коментувала рішення
-
Vladys77
Member
Всі перераховані круті, але значно старіші за Детройт. Тому і не дивно, що він найкращий.Геральт: ↑ 09.01.2026 13:32 Шикарна забавка (чи інтерактивне кіно) З неї почав знайомство з таким типом ігор. Були ще Until Dawn, Beyond: Two Souls, Heavy Rain. Також норм, але ця насильніша.
Відправлено через 3 хвилини 8 секунд:
Не знаю чи є в мене в Epic. Але пройшов наче з усіма можливими кінцівками на PS. Це одна з кількох ігор за весь час від якої в мене був вау ефект і ступор після повного проходження, бо був просто в шоці.Барбарис: ↑ 09.01.2026 13:30 Пропоную обговорити Продажі гри Detroit: Become Human перевищили 15 мільйонів копій
Мені сподобалась демка, в епіку здається. Так і не купив, бо не було часу. А тоді вони її роздали безкоштовноБуде час, можна спробувати
Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
Грати на YouTube то не моєVovaII: ↑ 09.01.2026 21:26 kairo