Продажі гри Detroit: Become Human перевищили 15 мільйонів копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Барбарис
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Продажі гри Detroit: Become Human перевищили 15 мільйонів копій
Мені сподобалась демка, в епіку здається. Так і не купив, бо не було часу. А тоді вони її роздали безкоштовно :gigi: Буде час, можна спробувати
Геральт
Member

Повідомлення

Шикарна забавка (чи інтерактивне кіно) З неї почав знайомство з таким типом ігор. Були ще Until Dawn, Beyond: Two Souls, Heavy Rain. Також норм, але ця насильніша.
Mikes
Member

Повідомлення

Геральт: 09.01.2026 13:32 ...але ця насильніша.
Хіба що ра рівнем ідіотизму й дурості в сюжеті, який шито білими ниткáми, та що постійно викликає бажання розбити собі обличча фейспалмами....
Earanak
Member

Повідомлення

Мне вот из игро-кино, точнее 'игро-слайд-рисовашка' еще зашла эта - "As Dusk Falls", думаю перепройти в ближайшее время :shuffle:
А то у меня не все до финала дожили :laugh:
IC9517
ATI&Vmod_fan

Повідомлення

Наверное лучшее и самое вариативное интерактивное кино.
Quantic Dream долго к этому шла и очень жаль что о новых проектах студии ничего не слышно.
AlexWest
Member

Повідомлення

:rolleyes:
Mikes: 09.01.2026 13:42
Геральт: 09.01.2026 13:32 ...але ця насильніша.
Хіба що ра рівнем ідіотизму й дурості в сюжеті, який шито білими ниткáми, та що постійно викликає бажання розбити собі обличча фейспалмами....
Великі критики під'їхали.
Хорошій грі хороші продажі. Сумно, що студія зараз займається геть не тим, чого від неї чекаєш.
Грав іще Fahrenheit від них: перша половина сюжету – це розкішно, а от далі...-_-
Detroit же тримає рівень до кінця.
waryag
Member

Повідомлення

IC9517: 09.01.2026 14:15Наверное лучшее и самое вариативное интерактивное кино.
Диспатч может поспорить, с оговорками.
IC9517: 09.01.2026 14:15 Quantic Dream долго к этому шла и очень жаль что о новых проектах студии ничего не слышно.
Если бы... анонсировали МОВА (которую заочно уже похоронили) и вроде паралельно пилят экшн по ЗВ.
vsx
Member

Повідомлення

Великолепная игра. Настоящий некстген своего времени с хорошим вариативным сюжетом.
Dynamite
Member

Повідомлення

Геральт: 09.01.2026 13:32 Шикарна забавка (чи інтерактивне кіно) З неї почав знайомство з таким типом ігор. Були ще Until Dawn, Beyond: Two Souls, Heavy Rain. Також норм, але ця насильніша.
Fahrenheit этой же студии - шедевр
IronWithin
Member

Повідомлення

Earanak: 09.01.2026 13:57 Мне вот из игро-кино, точнее 'игро-слайд-рисовашка' еще зашла эта - "As Dusk Falls", думаю перепройти в ближайшее время :shuffle:
А то у меня не все до финала дожили :laugh:
Лайк вам в хату, чудова гра :super:
VovaII
Member

Повідомлення

Проходив на ютубі. Було декілька моментів які хотів би пройти по своєму. Але вцілому вийде надто довге перепроходження заради 2-3 моментів.
— Тобто вийшло так, що я гру «пройшов». Розробники від мене грошей не отримали. Гроші отримав той стрімер, що гру придбав і стрімив.
— На знаю як це охарактеризувати/оцінити?
AlexWest
Member

Повідомлення

Dynamite: 09.01.2026 14:55 Fahrenheit этой же студии - шедевр
І другу частину гри, особливо фінальну, ви теж вважаєте шедевром?

Отправлено спустя 2 минуты 39 секунд:
VovaII, за кілька років забудете в деталях і зможете спокійно пройти самотужки. Сюжет тут настільки варіативний, що половини сцен, які були у того стрімера, ви можете взагалі не побачити, і навпаки.
kairo
Member

Повідомлення

VovaII: 09.01.2026 16:12На знаю як це охарактеризувати/оцінити?
Люди, які дивляться, як хтось проходить гру за них на Ютубі. Є в мене аналогія, але нікого не хочу ображати))
waryag
Member

Повідомлення

VovaII: 09.01.2026 16:12 Проходив на ютубі. Було декілька моментів які хотів би пройти по своєму. Але вцілому вийде надто довге перепроходження заради 2-3 моментів.
— Тобто вийшло так, що я гру «пройшов». Розробники від мене грошей не отримали. Гроші отримав той стрімер, що гру придбав і стрімив.
— На знаю як це охарактеризувати/оцінити?
Ви не купили, хтось купив. З усіх великих компаній тільки нінтендо періодично воює зі стрімерами, інші навпаки - заохочуть контентмейкерів.
KolSer
Junior

Повідомлення

Барбарис: 09.01.2026 13:30 А тоді вони її роздали безкоштовно :gigi: Буде час, можна спробувати
Епік справді колись роздавав Детройт? Чи то я не так зрозумів...
Барбарис
Member

Повідомлення

KolSer, думаю так. Інакше звідки вона в бібліотеці? Я в епіку купував лише ККД1 та Мехвар. Хіба то подарунок і я щось плутаю.
zaqik
Member

Повідомлення

Ну я купил, и что? Лудшы чем это ваше хенирени.
VovaII
Member

Повідомлення

kairo
Хотіли куколдами назвати. — Це зрозуміло. Але розробники вміють такі ігри робити, що самому в них грати менш цікаво ніж дивитись проходження підходящого для цієї гри стримера. По суті дивишся як якесь кіно, а не смикаєшся туди-сюди між: «отут дивись» і «а зараз грай».
Alonzo
Member

Повідомлення

Класна гра, дуже подобалося як андроїд в меню із плином часу мінялася і коментувала рішення
Vladys77
Member

Повідомлення

Геральт: 09.01.2026 13:32 Шикарна забавка (чи інтерактивне кіно) З неї почав знайомство з таким типом ігор. Були ще Until Dawn, Beyond: Two Souls, Heavy Rain. Також норм, але ця насильніша.
Всі перераховані круті, але значно старіші за Детройт. Тому і не дивно, що він найкращий.

Відправлено через 3 хвилини 8 секунд:
Барбарис: 09.01.2026 13:30 Пропоную обговорити Продажі гри Detroit: Become Human перевищили 15 мільйонів копій
Мені сподобалась демка, в епіку здається. Так і не купив, бо не було часу. А тоді вони її роздали безкоштовно :gigi: Буде час, можна спробувати
Не знаю чи є в мене в Epic. Але пройшов наче з усіма можливими кінцівками на PS. Це одна з кількох ігор за весь час від якої в мене був вау ефект і ступор після повного проходження, бо був просто в шоці.

Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
VovaII: 09.01.2026 21:26 kairo
Хотіли куколдами назвати. — Це зрозуміло. Але розробники вміють такі ігри робити, що самому в них грати менш цікаво ніж дивитись проходження підходящого для цієї гри стримера. По суті дивишся як якесь кіно, а не смикаєшся туди-сюди між: «отут дивись» і «а зараз грай».
Грати на YouTube то не моє :gigi: Не розумію цей тупий прикол :lol:
Відповісти