HP анонсувала комп’ютер-клавіатуру EliteBoard G1a на платформі AMD Ryzen AI

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Alexx-wisa
Member

Повідомлення

Моноблок за/в моніторі набагато краще рішення. Так і ТДП можна вище поставити, бо влізе краще охолодження і клавіатуру можна будь яку підключити, а не одного виробника. Ну і нормальний процес заміни комплектуючих.
П. С. За спробу можна 4 поставити, але в житті сильно я думаю поширення не набере.
Scoffer
Member

Повідомлення

Насправді тема прикольна за умови якщо його зменшити, щось накшталт розкладних клавіатур, і щоб реально копійки вартувало. Щоб можна було в кишеню кинути і не боятись загубити/зламати.
John Doe
Member

Повідомлення

Scoffer: 09.01.2026 15:47 ZX Spectrum, це ти?
Ні, тут клавіатура повноцінна.
Це "Пошук -1" від київського "Електронмаша" 40 років потому ;)
ДядяСаша
Member

Повідомлення

Геральт
Так є ж Малинка!

З приводу охолодження там і більше 15Ват відвести можна зробивши нижню частину клави алюмінієвою з ребрами для кращого розсіювання тепла.

Водонепроникна клава не допоможе.
Я так люблю чай з медом :D !
Одного разу товаришу на ноут розлив, так кнопки досі не віджимаються :lol: !
А інші віджимаються з довгою затримкою :-P Який якісний мед! :lick: І трава тоді була зеленіша і сонце тепліше... :rotate:
Afit
Member

Повідомлення

alex_sul: 09.01.2026 15:53 Чайок решіть судьбу цього ізделія полностію!)
Чим ноутбук в цьому плані краще? Чи зупиняє це людей купувати їх?
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

ДядяСаша: 09.01.2026 22:47 Одного разу товаришу на ноут розлив, так кнопки досі не віджимаються :lol: !
А інші віджимаються з довгою затримкою :-P Який якісний мед! :lick: І трава тоді була зеленіша і сонце тепліше... :rotate:
Норм) А мед який був? Клава досі пахне нектаром квітів зібраними бджілками-трудівницями)?
Я розлив пиво на 2019 Macbook Pro 16", останній MBP на інтелі з топовою комплектацією - з відеокартою радеон, тач баром, на i9. Він був підключений до живлення - одразу труп. Добре, що я був на хорошому рахунку на роботі, і мені прислали інший і не сварили. Але шкода було з точки зору комп'ютерного ентузіаста - все-таки машинка цікава була...
Але пиво було хороше, він пах хмелем ще з місяць...
AssayMAS
Member

Повідомлення

zaqik: 09.01.2026 21:222026: моноблок в клавиатуре
японцы таким со спектрума болеют
у них до недавно в клаве лоу енд ноутбучный проц с парой ГБ распаянной озу (и порой рефаб), но у устройства все возможные видеовыходы с самобытной видеокартой (видел с переключателем - куда выводить видео). И быстрый слот под SD карты...
А тут HP сделала "дорого богато" для состоятельных ЯПОНСКИХ господ...
starik_0
Member

Повідомлення

Олег Мандріаник: 09.01.2026 17:07
Scoffer: 09.01.2026 16:55
15 ват, до речі, це доволі дофіга. Спробуй потримати 15-ватну лампочку в руках. Щоб випадково не втратити відбитки пальців, при пасивному охолодженні на всю ту клаву ватт з 5 максимум можна. Середніх звісно.
В мобилках и больше 15Вт процы бывают. А в игровых смартах и больше 20Вт
ты уверен в своих словах? у меня проц на телефоне 5 ватт и при игре аккум нагреваетсядо 37 а проц значит еще больше, и он начинает тротлить
Відповісти