Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
lewerlin
Member

Повідомлення

Entar: 31.12.2025 03:18Мені це мало про що говорить)
Чуйку ще й міряють по різному - до ваттів, до вольтів і чисто тиск в паскалях(стандарт, SPL).
Якщо міряти до вольтів, то 6дб різниці дадуть х2 різниці в гучності.
Radio Bay
Member

Повідомлення

lewerlin: 31.12.2025 07:49Чуйку ще й міряють по різному - до ваттів, до вольтів і чисто тиск в паскалях(стандарт, SPL).
Заплутав людину :)
daesz
Member

Повідомлення

Radio Bay: 31.12.2025 06:41
daesz: 31.12.2025 06:05він якийсь дуже тендітний і у мене після декількох тижнів, здавалося би дуже бережного користування, тканинна ізоляція на одному кінці "вилки" вилізла і дроти були фактично оголені
Може термоусадка там буде до речі
Ну типу самі проводи під тканинною ізоляцією мають окреме ізоляційне (резинове чи силіконове, я не приглядався, тож точно не скажу) покриття , але я в той момент вирішив просто взяти новий кабель, бо якщо цей вийде із ладу (бо перебити чи порвати все ж дуже легко, коли вилка від навушників тримається на таких тендітних проводках), то доведетсья чекати 10-14 днів на доставку нового із звичайним не балансним, а його змотав і поклав в упаковку.
Radio Bay
Member

Повідомлення

daesz: 31.12.2025 08:11але я в той момент вирішив просто взяти новий кабель
Ну, так якщо вже розлізлося, то найліпше. То може спочатку треба було робити, але знав би прикуп
Entar
Member

Повідомлення

Radio Bay: 31.12.2025 04:15 Але у навушників небалансний дріт, треба читати, чи питати хто порівнював
У цих навушників балансний.

Отправлено спустя 1 минуту 42 секунды:
daesz: 31.12.2025 06:05
Entar: 31.12.2025 04:00Ну ці з таким. І зі звичайним)
Доречі, будьте обережні із комплектним балансним дротом, він якийсь дуже тендітний і у мене після декількох тижнів, здавалося би дуже бережного користування, тканинна ізоляція на одному кінці "вилки" вилізла і дроти були фактично оголені; мб, зрештою, був просто брак. Замовив з алі дріт від фііо і він імхо значно якісніший за комплектний, по звучанню ніби також краще (але важко судити об'єктивно, бо в мене не супер-пупер цап).
спойлер
Зображення
Дякую, я в принципі їх як причепив так сильно і не дьоргаю, але добре що є можливість дріт цей взяти. Але дріт виглядає надійним, в тканині, і з такими товстенькими штуками на кінцях
West20105
Member

Повідомлення

Відпишу свій відгук,можливо буде комусь в нагоді) підбирав собі вуха на заміну старим revolver s hyperx бо вони сильно великі були і давили на вуха і вилиці,а сидіти по 6-10 годин це ще той ад. Шукав щось бездротове і з мікрофоном щоб зручно було. Вибір пав на hyper x cloud 3,але на дроті бо жаба задавила віддавати майже 6к за бездротові) але тут увірвалась дружина і подарувала мені cloud 3 s wireless. По посадку вони значно щільніше прилягають до голови,дуже м'які одразу це відчулось після старих. Мікро для діскорду гарний,трішки краще ніж був. Сидів грав в АРК по 6+ годин в день,то все комфортно і не тисне,єдине що ліве вухо походу трохи більше інколи треба поправляти навушники,але то таке вже) звук з коробки був як з бочки,я аж розчарувався трохи,бо револьвери значно краще грають. Але через фірмове ПЗ підкрутив еквалайзер і звучати стали краще і по гучності прям запас вагомий є,сиджу з 30-35% гучності. Приїхали навушники 28-го,до 2-го активно в них грав по 5-7 годин на день і з 90% заряду сіли тільки до 50%. Може комусь відгук допоможе :super:
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Dyson Zone Active Noise Cancelling Headphones - $180. На релізі коштувати $1000
https://electronics.woot.com/offers/new ... dphones-18
Мають маску для очищення повітря через фільтри - я серйозно. Важать 0.6кг.
спойлер
Screenshot 2026-01-14 142824.png
Але це Dyson. Зробіть вашій коханій подарунок. Вона точно знає цю назву - в неї є, або вона хоче мати фен Dyson. Ну або пилосос.
ramm
Member

Повідомлення

Привіт, народ, порадьте навушники. Вчора гепнув свої hd990pro 250ohm об підлогу і один драйвер здох, візуальний огляд не показав обривів чи пошкоджень, отже проблема десь глибше, а це 2.5к+ тільки за динамік, тому не хочу морочитись із сервісними центрами й віддавати половину ціни навушників за ремонт. Тимпаче що "вуха" в мене вау ефекту не викликали і за шість років мені вже набридло міняти амбашури, оголів'я та слайдери. До них сидів в перших клауд корах і вони мені цілком підходили, а віддавати 10к за нові баєри чи аналог я не збираюсь - 99% музики я слухаю з ютубу і це електроніка в більшості випадків, тому думаю зупинитися на більш бюджетних навушниках, в районі 3к плюс-мінус 500грн. Ще уточнення - обов'язково провідні і повнорозмірні. Джерело звуку creative g6.
Radio Bay
Member

Повідомлення

ramm: 15.01.2026 10:10в районі 3к плюс-мінус 500грн. Ще уточнення - обов'язково провідні і повнорозмірні
Tackstar 82 Pro
ramm
Member

Повідомлення

Radio Bay
Це вилазить за рамки бюджету.
Filabatya
Member

Повідомлення

ramm
https://a.aliexpress.com/_EvPoNhI
так само на олх можна подивитися :shuffle:
Вже не вилазить)
timetron666
Member

Повідомлення

Народ, підкажіть, що можна купити цікаве з внутріканальних навушників? Може щось з KZ, або FIIO? На fiio бувають, часто хороші акції. Може є тут хто користується KZ, як вони там по якості?

Бюджет 1600грн
heidfeld
Member

Повідомлення

timetron666: 16.01.2026 11:32 Народ, підкажіть, що можна купити цікаве з внутріканальних навушників? Може щось з KZ, або FIIO? На fiio бувають, часто хороші акції. Може є тут хто користується KZ, як вони там по якості?

Бюджет 1600грн
бульдозер viewtopic.php?t=279390

продает в своем тг. недорого v-moda, не знаю как они. но цена хорошая. может и ухи норм.

https://t.me/GCS_Buldozer/5848?single
timetron666
Member

Повідомлення

heidfeld: 16.01.2026 11:59
timetron666: 16.01.2026 11:32 Народ, підкажіть, що можна купити цікаве з внутріканальних навушників? Може щось з KZ, або FIIO? На fiio бувають, часто хороші акції. Може є тут хто користується KZ, як вони там по якості?

Бюджет 1600грн
бульдозер viewtopic.php?t=279390

продает в своем тг. недорого v-moda, не знаю как они. но цена хорошая. может и ухи норм.

https://t.me/GCS_Buldozer/5848?single
Дякую, але не люблю це поєднання, музика і блютуз
ramm
Member

Повідомлення

Filabatya
там доставка ще 360 грн. Невже нічого немає в ціновій категорії 3к?
Filabatya
Member

Повідомлення

Скаймані :lol:
Доречі, на рахунок FT1, наскільки крутий Бас і масштаб звуку через великі динаміки, настільки ці вузькоглазі зекономили на конструкції дужки і ні одна собака в оглядах про це не сказала в ютубі детально, пластикові кріпленнч стальних дужок і болт на заклепці що тримає лопухи, в мене в мінімальному положенні а з великою головою вони довго не проживуть. Але, коли вночі включаєш гучно, все це розчиняється і голова махає в такт :super:
ramm
Member

Повідомлення

Я спитав що є за 3к +-500, обидвоє-рябоє тичуть свою китайщину за 3800, ну тоді давай ще 300 докину і потім ще 300 і так повернуся до баєрів за 10к.
Filabatya
Member

Повідомлення

ramm
https://rozetka.com.ua/ua/142500044/p142500044/
Маю ще такі :up: за тисячку, самий сильни прижим що відчував, без шапки не рекомендую :shuffle:
спойлер
І плюси позабирав з попередніх коментів :rotate:
Востаннє редагувалось 16.01.2026 15:50 користувачем Filabatya, всього редагувалось 5 разів.
ramm
Member

Повідомлення

Воістину аудіофіли - дегенерати з дегенаратів.
Filabatya: 16.01.2026 15:21за тисячку самий сильни прижим що відчував, без шапки не рекомендую
Воно і видно, що тобі череп пережало.
alumem
Member

Повідомлення

ramm
Ого, отета заявление)
philips shp9500 На алике 50 баксов, сам не слушал но многие хвалят + вроде как удобные
У нас на олх можно будет их же до 3к купить.
За такие бабки только китайшина, а ты думаешь хайпера на заводе в нидерландах собирают?)
Відповісти