Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Filabatya
Member

Повідомлення

Entar
взяв такі як ваші, але не про, для нічного махання бошкою в такт, перші враження Бас просто монументальний, по вокалу треба погріти трохи, високі не агресивні, акцент на низ і середину. для балансу треба спробувати ті сенхи ще 6хх :D там все навпаки, з того що слухав в ютубі. а от мій к13 ви забрали і не признаєтесь :weep:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Entar: 31.12.2025 00:38А я ж спеціально ще брав механічну клаву з яскраво вираженим кліком щоб відчувати кнопочки
Тому в мене ножнічна клава. Welcome to the planar world :gigi:
Евгений King: 31.12.2025 00:52Тому я відкриті вуха не зміг юзати, бо в них чути все, нуль звукоїзоляції як для себе, так і для оточуючих
Є таке, цю особливість потрібно розуміти. Для них потрі6ні свої умови, а те що звуки іноді пролазять мені навіть довподоби,
не губиш зв'язок з всесвітом, але це, коли інколи. До речі, можна спілкуватися, якщо швидко, просто вимкнув звук, свої приколи
Entar
Member

Повідомлення

Filabatya: 31.12.2025 01:42 Entar
взяв такі як ваші, але не про, для нічного махання бошкою в такт, перші враження Бас просто монументальний, по вокалу треба погріти трохи, високі не агресивні, акцент на низ і середину. для балансу треба спробувати ті сенхи ще 6хх :D там все навпаки, з того що слухав в ютубі. а от мій к13 ви забрали і не признаєтесь :weep:
Щодо басу, бас є різний, от доречі всякі вибухи в кліпах/роликах чомусь взагалі якось не виразно (правда я не памятаю на яких навушниках вони взагалі дуже виразно, чи то тільки на колонках моїх едіках 2750). Вокал гарний дуже!
То не я, я хотів але хтось його замовив з передоплатою за декілька годин до мене, мені дістався к11 р2р, писав в темі про звуковухи.)

Отправлено спустя 2 минуты 4 секунды:
Radio Bay: 31.12.2025 02:11 Welcome to the planar world :gigi:
Дякую! А чого мені ніхто не казав наскільки це круто?)) Тільки чат гпт радив планари :D :D Але він радив моделі від 20к тож пішов відомим шляхом.
Radio Bay: 31.12.2025 02:11 те що звуки іноді пролазять мені навіть довподоби,
не губиш зв'язок з всесвітом, але це, коли інколи. До речі, можна спілкуватися, якщо швидко, просто вимкнув звук, свої приколи
Аналогічно, не треба спеціально знімати навушники щоб почути дружину, і їжа завдяки цьому не застиває))
daesz
Member

Повідомлення

Filabatya: 31.12.2025 01:42взяв такі як ваші, але не про
Вони не одинакові.
https://mobileaudiophile.com/headphones ... ro-review/

Буквально перші 2 абзаци вступу
When I first heard about the FiiO FT1 Pro, I thought to myself, “Wow, the same FT1 but with an open back design. I’m curious what the tuning is like?”. But when I realized that it uses a planar driver instead of a dynamic one, I was a bit confused by the name… You’d think it’s just an upgraded version of the regular FT1, or the same one but with an open back design, but it’s actually a completely different product with just a similar package overall.

That said, the build and overall package are really similar to the original FT1. From the outside, they look like siblings, but on the inside, they are completely different. I still find it a bit strange that FiiO decided to use the same name and just add “Pro.” It might make sense in terms of branding, but it could also confuse people who think they’re just getting a more premium version of the FT1 when it’s not really the case, as they are both for different tastes and preferences, and I would not call it the “Pro” version of the other one.
Востаннє редагувалось 31.12.2025 02:22 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
Filabatya
Member

Повідомлення

daesz
відкриті закриті, планари динамічні, сіамські близнюки)
там по оглів ю йде неймінг :D
feniks_tm
Дякую :jump:
Востаннє редагувалось 31.12.2025 02:35 користувачем Filabatya, всього редагувалось 7 разів.
feniks_tm
Member

Повідомлення

Filabatya: 31.12.2025 01:42 Entar
Вітаю у клубі FT1 :rotate: Тільки як уже сказали, спільного між ними там лише назва, ну і конструкція оголів'я)
Radio Bay
Member

Повідомлення

Entar: 31.12.2025 02:19А чого мені ніхто не казав наскільки це круто?)
Тому що мови про навушники не йшло і до них потрібне якісне джерело, вони підкреслять всі недоліки тракта +
Чутливість, дБ - 95
Значення опору, Ом - 20
Entar: 31.12.2025 02:19Аналогічно, не треба спеціально знімати навушники щоб почути дружину, і їжа завдяки цьому не застиває))
Типа того, я завів правило, коли я навушниках, постукай о косяк двері, я зам'ючу звук та поверну голову :)
Entar
Member

Повідомлення

Radio Bay: 31.12.2025 02:38
Entar: 31.12.2025 02:19А чого мені ніхто не казав наскільки це круто?)
Тому що мови про навушники не йшло і до них потрібне якісне джерело, вони підкреслять всі недоліки тракта +
Чутливість, дБ - 95
Значення опору, Ом - 20
Мені це мало про що говорить) Тобто як я розумію якраз добре що я взяв нового цапа бо без нього так гарно не було б з ними
Radio Bay: 31.12.2025 02:38 Типа того, я завів правило, коли я навушниках, постукай о косяк двері, я зам'ючу звук та поверну голову :)
Гарне правило, але моя все-рівно любить перекрикувати)
Radio Bay
Member

Повідомлення

Entar: 31.12.2025 03:18Мені це мало про що говорить) Тобто як я розумію якраз добре що я взяв нового цапа бо без нього так гарно не було б з ними
Низка чутливість - потрібен потужний підсилювач. Але то ще не дуже низко, в мене 92дБ/35 Ом, але й на підсилювачі 6Вт у канал при 32Ом
Entar
Member

Повідомлення

Radio Bay: 31.12.2025 03:28
Низка чутливість - потрібен потужний підсилювач. Але то ще не дуже низко, в мене 92дБ/35 Ом, але й на підсилювачі 6Вт у канал при 32Ом
Я думав то до високоомних відноситься що їх треба потужним чимось "розкачати"

Отправлено спустя 4 минуты 5 секунд:
Я правильно розумію що це про це, що у мого smsl m3 - Вихідна потужність на навушники 108 мВт
А у нового k11 r2r - 1300 mВ (а скільки ампер?)) )
Filabatya
Member

Повідомлення

бо в ньому нема усілка, а там є :gigi:
1,3В баланс 0,46В небаланс при 32оМ
студійний стандарт для передачі сигналу без перешкод на великі відстані, земляні петлі забирає, я звідки знаю в мене такого ще нема, але колонки підтримують. треба цапину балансну :D
баланс в вас має бути в апріорі кращим виходом оскільки схемотехніка цапа балансна, а те що, майже втричі сильніше качає то я би тільки в ту дірку і пхав :gigi:
Востаннє редагувалось 31.12.2025 03:56 користувачем Filabatya, всього редагувалось 17 разів.
Entar
Member

Повідомлення

Все, я зрозумів, там просто на ряді сайтів помилка))
Получається він аж в 10+ раз потужніше...

Отправлено спустя 7 минут 51 секунду:
Filabatya: 31.12.2025 03:35 то по балансу він стільки дає, так то 0,46В при 32оМ опору там і там
А які ще принципові відмінності балансного і звичайного 6.3 входу? Я просто в балансний втикнув.
Radio Bay
Member

Повідомлення

1400/32 Ом - дуже не погано. Мої 6Вт, то щось Шиїти від душі спаяли девайс. Дійсно то дуже дофіга, але, голоане, не замало. Потужності замало не буває.
Entar: 31.12.2025 03:33Я думав то до високоомних відноситься що їх треба потужним чимось "розкачати"
То давній міф, що супротив, то головне
Entar
Member

Повідомлення

Filabatya: 31.12.2025 03:35 студійний стандарт для передачі сигналу без перешкод на великі відстані, земляні петлі забирає, я звідки знаю в мене такого ще нема, але колонки підтримують. треба цапину балансну :D
Чи є якісь мінуси якщо сувати в цю дірку, чи лише плюси?)
Radio Bay
Member

Повідомлення

Entar: 31.12.2025 03:52Чи є якісь мінуси якщо сувати в цю дірку, чи лише плюси?)
Більш залежить від девайсу. Буває ліпше та голосніше, буває просто голосніше. Головне, треба мати навушники с таким дретом
Entar
Member

Повідомлення

Radio Bay: 31.12.2025 03:56
Entar: 31.12.2025 03:52Чи є якісь мінуси якщо сувати в цю дірку, чи лише плюси?)
Більш залежить від девайсу. Буває ліпше та голосніше, буває просто голосніше. Головне, треба мати навушники с таким дретом
Ну ці з таким. І зі звичайним)
Filabatya
Member

Повідомлення

не ну 6В то сильно :up: то по балансу?
Radio Bay
Member

Повідомлення

Entar: 31.12.2025 04:00Ну ці з таким. І зі звичайним
Але у навушників небалансний дріт, треба читати, чи питати хто порівнював
Filabatya: 31.12.2025 04:00то по балансу?
В мене не має балансного виходу :)
daesz
Member

Повідомлення

Entar: 31.12.2025 04:00Ну ці з таким. І зі звичайним)
Доречі, будьте обережні із комплектним балансним дротом, він якийсь дуже тендітний і у мене після декількох тижнів, здавалося би дуже бережного користування, тканинна ізоляція на одному кінці "вилки" вилізла і дроти були фактично оголені; мб, зрештою, був просто брак. Замовив з алі дріт від фііо і він імхо значно якісніший за комплектний, по звучанню ніби також краще (але важко судити об'єктивно, бо в мене не супер-пупер цап).
спойлер
Зображення
Radio Bay
Member

Повідомлення

daesz: 31.12.2025 06:05він якийсь дуже тендітний і у мене після декількох тижнів, здавалося би дуже бережного користування, тканинна ізоляція на одному кінці "вилки" вилізла і дроти були фактично оголені
Може термоусадка там буде до речі
Відповісти