Боюсь це трердження вже не актуальне.
По перше плату з реально норм кодеком знайти вже важко, тільки на старших чипсетах, навіть на B чипсетах гарний звук треба ще пошукати. По друге не одним кодеком єдині, окрім кодеку бажано щоб звукова була гарно ізольована від плати і мала якесь додаткове підсилення для вух, хоча б щоб 80-100Ом качнуло. Пару поколінь заліза тому навіть в А чипсетах попадались плати з ALC1200+, недавно дивився - жодної плати з натяком на норм звук поміж A та B чипсетів не було.
По друге, виробники пішли шляхом обмазування гівняного кодеку софтом. Після того, як під реалтек почали підмішувати просто ТОННУ софту і вкрутили йому покращення сигналу в шинді, він вже не те що не айс, а повний шлак. Аудіотракт й так сама повільна і лагуча ланка наразі в системі, а вони його ще 10 разів через софт ганяють
Сидів довго на зовнішній звуковій, потім дай думаю врублю реалтек - весь монітор обплював, відчуття що трек просто пливе, наче в нього не стала швидкість відтворення а динамічна, питання деталей треку і всього іншого то я взагалі опущу, це я думаю очевидно. Я очікував що звук буде норм, може не сильно детальний, але терпимий - проте я почув повну кашу, котру неможливо було слухати.
Людина на попередній сторінці вказала що у неї ALC892, я гарантую що будь-які дротові вуха на ній будуть грати просто ніяк, а якщо щось тугеньке високоомне взяти - то взагалі гроші на вітер.
Відповідно тому я й порадив одразу щось притомне з wireless 2.4Ггц, там не треба звукова, якщо не лізти в EQ і всілякі покращення звуку, DTS, прикраси шинди, то таке рішення буде набагато краще зв'язки середніх вух і гівняної звукової.
Ну або брати вуха з своєю комплектною USB звуковою...
Відправлено через 3 хвилини 56 секунд:
lewerlin: ↑
22.12.2025 23:11
Вищезгадані Takstar GM200 - 26/116. Там гарний мік.
І вони виявляється лежать на Розетці за 3к, як Takstar SHADE.
Рахуйте ще якусь звукову туди і бюджет гарно міняється
Під них треба хоча б Creative SXFI AMP (X1), тому 3к множте на 2