Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Hells Angels
це не суть - мсі більше не будуть надавати доступ до схемотехніки їхніх РСВ, тобто якщо гарантійний період минув - вона не ремонтабельна, єдине що мб шукати донора від якогось асуса чи гіги чи будь-кого іншого, де все інше справне і перепаювати кристал та пам'ять на нього.
NIKOLAY-Forum
Junior

Повідомлення

щось відсутні свіжі тести й порівняння між 5070ti, яку б таку обрати в межах 46 тис грн? Щоб поставив та забув про неї), не супергарячу,й не нарватися на брак чіпа
GreenMile
Member

Повідомлення

daesz: 18.12.2025 01:12
спойлер
Ще не бачив щоб компанія так вміло стріляла собі в ногу. Стопе, це ж мс"саний"і :lol:
А в чому претензія? Карту десь грохнули так, шо зламали багатошаровий текстоліт і аж чіп відлетів, а винна МСІ в цьому? :think:

Відправлено через 57 секунд:
UPD. Дочитав нижче, мде :(
Vlaad13
Member

Повідомлення

а потім люди дивуються - чому амуде ніхто не купує :lol:
Chester_pl
Member

Повідомлення

шо у вас тут відбувається.
тема називатися "Вибір відеокарти" людина NIKOLAY-Forum питає - " яку модель порекомендуете" профільне питання у профільний темі= нахерачили мінусів :-/ .
NIKOLAY-Forum
Junior

Повідомлення

Chester_pl: 18.12.2025 18:26 шо у вас тут відбувається.
тема називатися "Вибір відеокарти" людина NIKOLAY-Forum питає - " яку модель порекомендуете" профільне питання у профільний темі= нахерачили мінусів :-/ .
так і є, дякую за підтримку, таке відчуття, що модератор абсолютно не слідкує на жаль,чи йому просто начхати на цю гілку форуму :gigi: . Було слушне питання, але його вже й видалили, натомість ті хто мінусив , пише про будь що, а не по темі....
Nouriel
Member

Повідомлення

Vlaad13
чого в тесті батлфілд 5070 не завантажена на 100% :laugh: а потім такі клоуни як ти розказують шо в батлі 9070хт не може бути рівна 5080 :laugh:
Yurius
Member

Повідомлення

NIKOLAY-Forum: 18.12.2025 18:32йому просто начхати на цю гілку форуму
або вам начхати на час людей і ви не в змозі прочитати 5 сторінок останніх.

Відправлено через 1 хвилину 13 секунд:
daesz: 18.12.2025 01:56мсі більше не будуть надавати доступ до схемотехніки їхніх РСВ,
геніальне рішення,хоча мсі завжди були з привітом в плані гарантії.
Востаннє редагувалось 18.12.2025 18:44 користувачем Yurius, всього редагувалось 1 раз.
oversteve
Member

Повідомлення

NIKOLAY-Forum: 18.12.2025 18:32
Chester_pl: 18.12.2025 18:26 шо у вас тут відбувається.
так і є, дякую за підтримку, таке відчуття, що модератор абсолютно не слідкує на жаль,чи йому просто начхати на цю гілку форуму :gigi: . Було слушне питання, але його вже й видалили, натомість ті хто мінусив , пише про будь що, а не по темі....
viewtopic.php?p=4069335#p4069335

п.с. зверху є пошук в темі, якщо ліньки перечитувати декілька останніх сторінок, то вбили там 5070ti/5070ті і вуаля
Nouriel
Member

Повідомлення

Vlaad13: 18.12.2025 18:22а потім люди дивуються - чому амуде ніхто не купує
нумо аналізувати відео: з 15 ігор
8 - 9070 швидше,
3- 5070,
3 - рівні
і кс де міняється паритет від розширення
тупо нема сенсу купувати 5070. шо ти цим хотів показати я не знаю :laugh:
Востаннє редагувалось 18.12.2025 18:46 користувачем Nouriel, всього редагувалось 1 раз.
Yurius
Member

Повідомлення

Nouriel: 18.12.2025 18:44тупо нема сенсу купувати 5070. шо ти цим хотів показати я не знаю
Усіми силами намагається добити до - 6000 профіль :lol:
NIKOLAY-Forum
Junior

Повідомлення

oversteve: 18.12.2025 18:36
NIKOLAY-Forum: 18.12.2025 18:32
viewtopic.php?p=4069335#p4069335

п.с. зверху є пошук в темі, якщо ліньки перечитувати декілька останніх сторінок, то вбили там 5070ti/5070ті і вуаля
ситуація просто із мінусами в цій темі, дуже не здорова, ба більше, відчуття що це чийсь спортивний збочений інтерес . це ж не тільки на мій погляд, знайти щось корисне, тут можливо лише дійсно ретельним пошуком , натомість тут переважно одні
" Small Talk" від жителів цієї теми :)
мені відекарта потрібна для роботи, в основному 3d рендерінг, це специфічна тематика, але поведінка старожилів і відсутність модерації, призводить до простої дії,людина з української гілки, просто валить на форум до москалів, де місцеві спамери її не банять як тут ...Чому так і що з вами чуваки ?
Patruletz
Member

Повідомлення

NIKOLAY-Forum: 18.12.2025 18:48тут можливо лише дійсно ретельним пошуком
ви прийшли 5.11 з пошуком карти до 32к, вам там щось відповідали але вас нема.
приходите через місяць знову треба карта але вже до 46к.
якщо людина хоче купити карту то вона зазвичай доколупується до останнього моменту, а не задала питання та пішла. І винні зввсно форумчани, бо вам не розказали знову що можна обрати :facepalm:
alumem
Member

Повідомлення

NIKOLAY-Forum
Просто за 46к любое исполнение будет норм, это не низ рынка со всякими вантузами.
Внутрянка у них у всех сейчас почти одинаковая
daesz
Member

Повідомлення

GreenMile: 18.12.2025 11:11UPD. Дочитав нижче, мде
Це особливо смішно бо на хвилі "негодувань" - нвідія почала продавати окремо ту рсіе приблиду, які вони в рефах використовують, щоб карти бути більш ремонтно-придатними. Цей хід від мсі ні в казці сказати, ні пером описати :D
Hells Angels
Member

Повідомлення

daesz: 18.12.2025 19:12нвідія почала продавати окремо ту рсіе приблиду
китайці підсуєтились раніше на тижня 2 вроді :gigi:
Vlaad13
Member

Повідомлення

Nouriel: 18.12.2025 18:44
Vlaad13: 18.12.2025 18:22а потім люди дивуються - чому амуде ніхто не купує
нумо аналізувати відео: з 15 ігор
8 - 9070 швидше,
3- 5070,
3 - рівні
і кс де міняється паритет від розширення
тупо нема сенсу купувати 5070. шо ти цим хотів показати я не знаю :laugh:
Я думаю що в КС якось фпс вистачить :laugh:
man1242
Member

Повідомлення

daesz: 18.12.2025 19:12
GreenMile: 18.12.2025 11:11UPD. Дочитав нижче, мде
Це особливо смішно бо на хвилі "негодувань" - нвідія почала продавати окремо ту рсіе приблиду, які вони в рефах використовують, щоб карти бути більш ремонтно-придатними. Цей хід від мсі ні в казці сказати, ні пером описати :D
Зараз скоротять випуск гпу на 40% і проблема буде вирішена B-)
Геральт
Member

Повідомлення

Nouriel: 18.12.2025 18:44 нумо аналізувати
Ти від людини вимагаєш неможливого.
NIKOLAY-Forum: 18.12.2025 18:48 мені відекарта потрібна
viewtopic.php?p=4060374#p4060374
і нижче
man1242
Member

Повідомлення

У притомних продавців 5080 мсі вентуз подолав відмітку у 58т грн :rotate: 9070xt теж пішли у наступ :rolleyes:
Відповісти