Новини
Останні статті і огляди
Вибір відеокарти
-
Yurius
Member
Пани Геральт та vsx купили таки 9070...модер закривай тему,крапка 
-
Геральт
Member
Від Влада не дочекаєшся...а мав шанс перетягнути мене на темну сторону 
-
pawn
Member
Шкода хлопців, так викинути коштиYurius: ↑ 22.11.2025 17:13Пани Геральт та vsx купили таки 9070
-
Геральт
Member
pawn
А яка альтернатива, якщо потрібна була карта:
- нова
- відчутно швидша за 6900
- від 16гіг
- 8пін
- з radeon chill або аналог від зелених/синіх
- до 1к$
А яка альтернатива, якщо потрібна була карта:
- нова
- відчутно швидша за 6900
- від 16гіг
- 8пін
- з radeon chill або аналог від зелених/синіх
- до 1к$
-
Vader
Member
Геральт
76 градусов,у меня глаз дергается,у меня 56 и то это надо поискать
76 градусов,у меня глаз дергается,у меня 56 и то это надо поискать
-
pawn
Member
Геральт
5070Ti...?
Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
За 12vhpwr і його наступними модифікаціями - майбутнє.
5070Ti...?
Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
ясно, вони горять, десь там у вашій уяві) Особливо на 5070Ті) Це не серйозно, щось на кшталт адептів Windows 7/XPГеральт: ↑ 22.11.2025 17:33- 8пін
-
Yurius
Member
хотспот пошукай.Vader: ↑ 22.11.2025 17:37 Геральт
76 градусов,у меня глаз дергается,у меня 56 и то это надо поискать![]()
-
vsx
Member
Блин, опередил
-
Геральт
Member
Не хотів підключати через перехідники, а 5070Ті+БЖ вилазить за бюджет. І аналога chill там нема, наскільки знаю, а дуже вже до тої фічі звик.pawn: ↑ 22.11.2025 17:39 ясно, вони горять, десь там у вашій уяві) Особливо на 5070Ті) Це не серйозно, щось на кшталт адептів Windows 7/XP
-
pawn
Member
Ну нехай буде так.Геральт: ↑ 22.11.2025 18:13Не хотів підключати через перехідники, а 5070Ті+БЖ вилазить за бюджет. І аналога chill там нема, наскільки знаю, а дуже вже до тої фічі звик.
-
KPAH
Member
А где сейчас дешевле всего можно взять 5060? Я так понял на Моно уже нет скидок?
-
alumem
Member
KPAH
да, ото шо по хотлайну есть или найти промокод на клик
да, ото шо по хотлайну есть или найти промокод на клик
-
man1242
Member
Фср4 кваліті краще таа натив ?))Геральт: ↑ 22.11.2025 18:13Не хотів підключати через перехідники, а 5070Ті+БЖ вилазить за бюджет. І аналога chill там нема, наскільки знаю, а дуже вже до тої фічі звик.pawn: ↑ 22.11.2025 17:39 ясно, вони горять, десь там у вашій уяві) Особливо на 5070Ті) Це не серйозно, щось на кшталт адептів Windows 7/XP
-
KPAH
Member
Да был промокод на Click, но и там все дешевые 5060 уже разобрали.
-
Yurius
Member
поділись у приватні промо, він багаторазовий.KPAH: ↑ 22.11.2025 20:18Да был промокод на Click
-
Hells Angels
Member
так тут на форумі робить людина кабелі під любий бж, достатньо було просто замовити кастомний кабельГеральт: ↑ 22.11.2025 18:13Не хотів підключати через перехідники
-
KPAH
Member
Я наверное не так выразился, просто друг брал у них через Моно за 12700 вышла 5060 и ему там дали скидку 5%, не знаю через промик или к аккаунты привязано.Yurius: ↑ 22.11.2025 21:08поділись у приватні промо, він багаторазовий.KPAH: ↑ 22.11.2025 20:18Да был промокод на Click
-
Crazy_8
Junior
Вітаю, панство. Хочу купити 5070 ti за мінімум грошей. Підкажіть що краще взяти. Поки розглядаю такі варіанти(можливі варіанти ще):
- Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF OC
- Zotac GAMING GeForce RTX 5070 Ti SOLID SFF OC
- ASUS PCI-Ex GeForce RTX 5070 Ti PRIME OC Edition
Потрібна карта довжиною до 310(мій корпус Vinga Ghost).
Знаю, що у гіги були/є проблеми з тим, що витікає термопаста. Про цей Зотак інфи багато не знайшов. Я так розумію що в плані продуктивності воно все +- одне, тож мабуть треба дивитись на охолодження та компоненти карти.
Планую рендерити на карті та іноді грати в ігри.
- Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF OC
- Zotac GAMING GeForce RTX 5070 Ti SOLID SFF OC
- ASUS PCI-Ex GeForce RTX 5070 Ti PRIME OC Edition
Потрібна карта довжиною до 310(мій корпус Vinga Ghost).
Знаю, що у гіги були/є проблеми з тим, що витікає термопаста. Про цей Зотак інфи багато не знайшов. Я так розумію що в плані продуктивності воно все +- одне, тож мабуть треба дивитись на охолодження та компоненти карти.
Планую рендерити на карті та іноді грати в ігри.
-
FirstTDM
Member
Crazy_8: ↑ 23.11.2025 00:22Хочу купити 5070 ti за мінімум грошей. Підкажіть що краще взяти.
Имхо, для игр - можно, конечно, выбирать подешевле (тем более, что иногда), но для работы это как-то неправильно - надо самую надежную выбиратьCrazy_8: ↑ 23.11.2025 00:22Планую рендерити на карті та іноді грати в ігри.
Если посмотреть на гарантию в 36 месяцев, то Zotac сразу вылетает из сравнения
Экономить буквально пару % на стоимости (смотрим почти одинаковые цены в Розетке, Brain...) на карточке для работы с рендерингом как-то странно
Итого - опять Асус получается
-
Crazy_8
Junior
На жаль я не найбагатший працівник в своїй сфері), але готовий витратити дещо більше, якщо воно того вартує. Плюс корпус обмежує, а новий брати не хочу, бо ще треба буде блок живлення новий взятиЭкономить буквально пару % на стоимости (смотрим почти одинаковые цены в Розетке, Brain...) на карточке для работы с рендерингом как-то странно
Итого - опять Асус получается![]()
Хочу взяти краще за свої гроші.