Arctic розпочала постачання універсальної термопасти MX‑7

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Melofon
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 16.12.2025 17:27да ну, скільки дов не брав, він чуть гуще чим мх чи ID-COOLING а от хонівей реально сильно тягучий
Не знаю что вы там брали, но я не раз уже брал DOW и она оочень густая была всегда, очень трудно размазать тонко да и липнет не с первого раза на кристал или крышку а больше к тому чем ты мажешь, а мх жижа жижей по сравнению с ней при намазке проблем вообще нет и тонким слоем тоже.

Отправлено спустя 1 минуту 54 секунды:
big_bang: 17.12.2025 08:47
Melofon: 16.12.2025 16:53 По мне так все эти термопасты от актик, ноктуа, термал гризли отдыхают в сравнении с серверными термоинтерфейсами от DOW CORNING и Honeywell :shuffle:
в якому магазині продаються вище згадані ?
Здесь на форуме у проверенного продавца.

Отправлено спустя 3 минуты 45 секунд:
daesz: 16.12.2025 23:59птм після нанесення та 10-15 днів потрібно затягнути круплення ще більше для кращого прижиму і це ніхто 100% не робив для цього тесту.
У Dow Corning такая же фигня, в первый день конечно можно получить нормальные результаты но лучше всего они будут через несколько дней т.к. там давление работает медленно и выдавливается лишнее медленно бо она очень густая и разжижается только под давлением и чем оно выше тем лучше, но когда всё лишнее выйдет при хорошем прижиме темпы лучше чем у большинства паст что я пробовал.
feniks_tm
Member

Повідомлення

Не розумію чому люди дивуються ціні на арктик. Воно ж завжди було так, що MSRP якась космічна, а продається по факту вдвічі (а то і втричі) дешевше, особливо у нас (відносно Європи). Можете заради цікавості погуглити MSRP на різні їх продукти і порівняти з фактичними :rotate:
Я більше здивований, що вона і на практиці дійсно топова вийшла, уже хотів писати про HY-P17, а MX7 йому в п'ятки дихає. Питання лише у довговічності і чи не піддається пампауту. На відяху я б усе одно PTM7950 юзав, а для проців з IHS - чому б і ні.

А от возвеличення MX4 взагалі не розумію, абсолютна посередність :think:
daesz
Member

Повідомлення

feniks_tm: 17.12.2025 22:19А от возвеличення MX4 взагалі не розумію, абсолютна посередність
Вона була хорошою у відношенні ціна/якість.. тоді коли вона вийшла (ще досі маю більше половини тюбика 2г), але її час пройшов, особливо враховуючи, що ціна між мх5/6 - не те щоб дуже велика (в плані ціни).
longaro
Member

Повідомлення

Ну интересно да , главное не обосраться опять как с Мх5 которая поголовно минусилась на Розетке и ее сняли с производства :laugh:
Может брак конечно , но может и современем что то случилось с крупной партией , что с нее начала течь вода . А эти огрехи только через лет 5 можно узреть . Впринципе Ноктуа устраивала , раз в годик-два чистить и поновой мазать , не знаю че там за выдавливания / высыхания какие то ( ну может если под 100 жарить без вырубания ПК чето и произойдет лол ) , но уже прогресс шагает вперед , что радует , потому пора другое пробовать :rolleyes:
Yurius
Member

Повідомлення

Минулого року взяв тут цю распіарену пасту для 4070ті гіга геймінг (лайно с заводу висохло за 1.5 роки) ,так ось через 2 місяці проізошов повний памп аут того Дав корнінгу і темпи полетіли у космос.
talex
Member

Повідомлення

feniks_tm: 17.12.2025 22:19 Не розумію чому люди дивуються ціні на арктик. Воно ж завжди було так, що MSRP якась космічна, а продається по факту вдвічі (а то і втричі) дешевше, особливо у нас (відносно Європи). Можете заради цікавості погуглити MSRP на різні їх продукти і порівняти з фактичними :rotate:
Я більше здивований, що вона і на практиці дійсно топова вийшла, уже хотів писати про HY-P17, а MX7 йому в п'ятки дихає. Питання лише у довговічності і чи не піддається пампауту. На відяху я б усе одно PTM7950 юзав, а для проців з IHS - чому б і ні.

уже есть на Амазоне по цене в 2 раза ниже заявленных
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

talex: 18.12.2025 14:00
feniks_tm: 17.12.2025 22:19 Не розумію чому люди дивуються ціні на арктик. Воно ж завжди було так, що MSRP якась космічна, а продається по факту вдвічі (а то і втричі) дешевше, особливо у нас (відносно Європи). Можете заради цікавості погуглити MSRP на різні їх продукти і порівняти з фактичними :rotate:

уже есть на Амазоне по цене в 2 раза ниже заявленных
Ну норм, 8 грам 365 грн десь :up:
Якраз там мій тюбик мх4 8грам добігає кінця
schpermuller
Junior

Повідомлення

daesz: 16.12.2025 22:46
kairo: 16.12.2025 17:29У фазового переходу недолік, якщо перевстановити СО, треба ліпити новий. Наприклад, при заміні термопрокладок на відясі, там полюбому треба пару разів все перевстановити, щоб був хороший контакт усюди.
Хто вам таке сказав? 1 пед можна реюзати скільки мінімум декілька раз.
+ ефект від того як він встановлений сильно перебільшений (на відміну від термопасти, де фігово намазав - гц, йди перемазуй заново).
18.40
kairo: 16.12.2025 17:29 Та й по температурам фазовий програє кращим термопастам.
А цю дурницю вам хто сказав?
спойлер
спойлер
https://www.tomshardware.com/best-picks ... rmal-paste
спойлер
https://www.igorslab.de/en/overhyped-ho ... s-cards/5/
kairo: 16.12.2025 17:29По Ханівел ще проблема, що вони офіційно в роздріб не продаються і купа підробок.
Це, по суті, єдина проблема із ним. В нас на форумі продає Євгеній і має багато відгуків.
Як Євгенія знайти? Дайте лінк на його пост чи нік
Grava
Member

Повідомлення

schpermuller: 26.12.2025 10:28Як Євгенія знайти?
Перша тема на барахолці :rotate:
veler
Junior

Повідомлення

Придбав тут на барахолці, фазовий ханівел в листах, наніс на gtx1660, спочатку було норм, але через рік без навантаження чіп постійно 50, замінив на мх6 стало 37.
Filabatya
Member

Повідомлення

А гвинти підтянути :gigi:
Аціо
Member

Повідомлення

А я спочатку не зрозумів, а потім як зрозумів...
Це вони зробили "нові" мх4 та мх6 які на 2-3 градусу гірше старих та тримають рік, а тепер повернуть стару формулу у мх7 але за дорого і яка знов триматиме 3-5 років, і от воно покращення вже сьогодні!
спойлер
Скажіть будь ласка що я помилився, і взагалі тупеньке.
Відповісти