Сьогодні S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримає оновлення з додатковим контентом

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
AlexWest
Member

Повідомлення

Zealoth, зустрічав таке два-три рази на всю гру, і це на релізі. Арти спавняться бескінечно. Висновок?
S0N1C
Member

Повідомлення

не отримає :shuffle:
отримає 18-го
lividum
Member

Повідомлення

Коли вони вже викатять ті длц. Щоб вже нарешті перший раз в неї зіграти. :lol:
Kib
Member

Повідомлення

AlexWest: 16.12.2025 14:36 Kib, якщо дропнули гру після Малої Зони, тоді звідки ви знаєте, що вам завдань буде мало? Може, вам якраз? В описі пише, що арти під текстурами пофіксили. Але це такий дріб'язок – явно не те, через що дропати таку масштабну й комплексну гру. Хоча б заради сюжету варто пройти.
Пройшов трохи далі, і по зіпсованому на мою думку персонажу Шраму суджу, головний сюжет напевно такий же повернутий, в поганому сенсі. Сталкер ніколи не був сильним мейн сюжетом, мене це влаштовує, а от наповнення було хорошим для масштабів мап в попередніх частинах, в сталкер 2 вони квадратуру мапи апскейнули в рази, але наповнення адекватне масштабу встигли зробити тільки для Залісся.
AlexWest
Member

Повідомлення

Kib: 16.12.2025 17:23
AlexWest: 16.12.2025 14:36 Kib, якщо дропнули гру після Малої Зони, тоді звідки ви знаєте, що вам завдань буде мало? Може, вам якраз? В описі пише, що арти під текстурами пофіксили. Але це такий дріб'язок – явно не те, через що дропати таку масштабну й комплексну гру. Хоча б заради сюжету варто пройти.
Пройшов трохи далі, і по зіпсованому на мою думку персонажу Шраму суджу, головний сюжет напевно такий же повернутий, в поганому сенсі. Сталкер ніколи не був сильним мейн сюжетом, мене це влаштовує, а от наповнення було хорошим для масштабів мап в попередніх частинах, в сталкер 2 вони квадратуру мапи апскейнули в рази, але наповнення адекватне масштабу встигли зробити тільки для Залісся.
В Сталкері завжди був глибокий сюжет, просто подавався простенько – більше через лор, ніж через катсцени чи скрипти. В другій частині він такий же глибокий, складний, наповнений сенсами, ще й подається, як в ААА-грі і дає можливість вибору. А що там з окремими персонажами – це смаківщина. Я б сказав, це поки найсильніший сюжет, який я зустрічав в шутерах. Грати варто заради нього, а допи – це вже по бажанню. Можна сприймати світ гри як надмірно пророблену дорогу декорацію до сюжету. Хоча це вже частково виправили.
КурткаБейн
Member

Повідомлення

арти під текстурами пофіксили в мікропатчі 1.7.1 якшо шо
Enjthesilence
Member

Повідомлення

lostsoulforever: 16.12.2025 14:44
Enjthesilence: 16.12.2025 12:33 Так це чисто продовження арг, ну прикольно, за це респект
наче ні

сюжетка, 8 квестів, можливість в залежності від вибору у квестах появи нового хабу в спаленому лісі
просто вони ще додали продовження АРГ в цей патч разом з іншими апдейтами

АРГ буде оновлюватись до виходу длц повноцінного
Вкладення
арг.png
stormblast
Junior

Повідомлення

КурткаБейн: 16.12.2025 18:35 арти під текстурами пофіксили в мікропатчі 1.7.1 якшо шо
В тунелі, як з хім завода йти на армійські склади, арт провалився в вагон. Сьогодні там лазив, снорків лякав. Арт тупо заспавнився в середигі вагону і його ніяк не дістати.
Ще був заспавнтвся в 1.7 біля бази долгу в електрах під землею. Треба буде глягуть як на 1.7.1, якшо встигну туди збігать до 1.8
Kukaracho
Member

Повідомлення

Выглядит как прогрев перед выходом ДЛС. И когда они уже СДК до ума доведут, бинокль с миникартой добавят?
Zealoth
Member

Повідомлення

AlexWest: 16.12.2025 15:33 Zealoth, зустрічав таке два-три рази на всю гру, і це на релізі. Арти спавняться бескінечно. Висновок?
А я встречал это регулярно до 1.7. Арты респавнятся только после выбросов, и ключевое слово РЕСПАВНЯТСЯ, если они застряли, то выброс новый вместо них не подстунет. Выводы?
AlexWest
Member

Повідомлення

Zealoth, можна знайти мільйон аналогічних артів у інших місцях. Сенсу зациклюватись на багованому місці? Висновок?
Zealoth
Member

Повідомлення

AlexWest: 17.12.2025 12:51 Zealoth, можна знайти мільйон аналогічних артів у інших місцях. Сенсу зациклюватись на багованому місці? Висновок?
Можно играть в милион други игр, смысл зацикливаться на забагованной игре? Я понимаю что при желание можно оправдать каждую проблему, только не понимаю зачем.
AlexWest
Member

Повідомлення

Zealoth: 17.12.2025 13:51
AlexWest: 17.12.2025 12:51 Zealoth, можна знайти мільйон аналогічних артів у інших місцях. Сенсу зациклюватись на багованому місці? Висновок?
Можно играть в милион други игр, смысл зацикливаться на забагованной игре? Я понимаю что при желание можно оправдать каждую проблему, только не понимаю зачем.
Бо проблема смішна, коли через таку кидають гру.
Grava
Member

Повідомлення

Пішло оновлення :rotate:
Zealoth
Member

Повідомлення

AlexWest: 17.12.2025 13:57
Zealoth: 17.12.2025 13:51

Бо проблема смішна, коли через таку кидають гру.
Смешно это фиксисть подобную проблему год.
AlexWest
Member

Повідомлення

Zealoth, так, смішно, але й сумно водночас. Але якщо не фанат, то нащо справді себе мучити – видалив та й по всьому.
destructX
Member

Повідомлення

Сигнал то я отримав, але ні мітки в кпк, ні нового завдання. Походу потрібно бігти на південь лісу та шукати самому :D
Відповісти