А лайф де?
Новини
Останні статті і огляди
Сьогодні S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримає оновлення з додатковим контентом
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Сьогодні S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримає оновлення з додатковим контентом
А лайф де?
А лайф де?
-
Ararat
Member
О, добре. Ось і привід перепройти, а то задовбало длц чекати.
-
Се
Junior
Уже можно играть или ещё годик подождать?
-
Grava
Member
Ні, я забороняю.Се: ↑ 16.12.2025 10:31Уже можно играть
-
unlnu
Member
який ще шутер? - стрілянка! 
-
XpertVision
Member
Як я розумію, це не одне з 2х платних DLC, а якесь третє, менше за обсягом?
-
AlexWest
Member
XpertVision, це безкоштовний доп.контент: нові завдання і не тільки. Бо більшість гравців скаржилися на дефіцит побічних місій. Допи, за які багато інших студій просять грошики. Респект GSC.
Се, я пройшов на релізі. Багів було багато, але в іграх буває й більше. Чекати можна вічність. Дивлячись чого чекаєте.
Се, я пройшов на релізі. Багів було багато, але в іграх буває й більше. Чекати можна вічність. Дивлячись чого чекаєте.
-
Kib
Member
Якби цих доданих 8 квестів помножити так на 5, то напевно я б вже почав грати після того як дропнув гру, після залісся. Питання чи реально пофіксили, спавн артів під землею, це мене також вибішувало.AlexWest: ↑ 16.12.2025 11:18Дивлячись чого чекаєте
-
lostsoulforever
Member
це не dlc, ви хоч читати вмієте?XpertVision: ↑ 16.12.2025 10:57 Як я розумію, це не одне з 2х платних DLC, а якесь третє, менше за обсягом?
-
Барбарис
Member
Kib, у мене лише раз таке на Дикому трапилось в першому проходженні. На майстрі зі свіжого патчу поки не було, але всього годин з 40 награв на ньому.
-
XpertVision
Member
Зрозуміло, дякую) Бо десь це оновлення називають DLC, десь просто доп. контент, а по опису воно все ж не маленьке повинне бутиAlexWest: ↑ 16.12.2025 11:18 XpertVision, це безкоштовний доп.контент: нові завдання і не тільки. Бо більшість гравців скаржилися на дефіцит побічних місій. Допи, за які багато інших студій просять грошики. Респект GSC.
-
MAKKACIN
Member
Добренько, бажання перепройти гру вже в ультимейт версії +50
Але ше Відьмак 3 не пройшов всі длс... а там квестів ... просто шок..
Але ше Відьмак 3 не пройшов всі длс... а там квестів ... просто шок..
-
Hotspur
Member
Це добре що більше квестів, бо їх після початку стає мало
-
dreikk91
Member
Стрілянина
-
Enjthesilence
Member
Так це чисто продовження арг, ну прикольно, за це респект
-
AlexWest
Member
Kib, якщо дропнули гру після Малої Зони, тоді звідки ви знаєте, що вам завдань буде мало? Може, вам якраз? В описі пише, що арти під текстурами пофіксили. Але це такий дріб'язок – явно не те, через що дропати таку масштабну й комплексну гру. Хоча б заради сюжету варто пройти.
-
lostsoulforever
Member
наче ніEnjthesilence: ↑ 16.12.2025 12:33 Так це чисто продовження арг, ну прикольно, за це респект
сюжетка, 8 квестів, можливість в залежності від вибору у квестах появи нового хабу в спаленому лісі
просто вони ще додали продовження АРГ в цей патч разом з іншими апдейтами
АРГ буде оновлюватись до виходу длц повноцінного
-
Kullerok
Member
О подедут новые-старые баги. Когда там уже все выйдет и пофиксится. 
-
Zealoth
Member
Невозможность подобрать найденный артефакт в сталкере, єто все равно что неработающий трактор в симуляторе тракториста.AlexWest: ↑ 16.12.2025 14:36 В описі пише, що арти під текстурами пофіксили. Але це такий дріб'язок – явно не те, через що дропати таку масштабну й комплексну гру.
-
miroslav_mm
Member
На цей раз перекачуать не 170 а 200гігов?
Після патчу 1.7 у мене нпс почали провалюватися під землю/пол. Шмальнув в нього, впав, і одні черевики стерчать догори, іноді пів тулуба
На попередніх патчах теж було таке, а дуже рідко, а це прям дуже часто, вони ж добавили нові анімації нрс, а то як вони провалюються під текстуру в цій анімації не поправили.
Після патчу 1.7 у мене нпс почали провалюватися під землю/пол. Шмальнув в нього, впав, і одні черевики стерчать догори, іноді пів тулуба
На попередніх патчах теж було таке, а дуже рідко, а це прям дуже часто, вони ж добавили нові анімації нрс, а то як вони провалюються під текстуру в цій анімації не поправили.