Сьогодні S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримає оновлення з додатковим контентом

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Ararat
Member

Повідомлення

О, добре. Ось і привід перепройти, а то задовбало длц чекати.
Се
Junior

Повідомлення

Уже можно играть или ещё годик подождать?
Grava
Member

Повідомлення

Се: 16.12.2025 10:31Уже можно играть
Ні, я забороняю.
unlnu
Member

Повідомлення

який ще шутер? - стрілянка! :D
XpertVision
Member

Повідомлення

Як я розумію, це не одне з 2х платних DLC, а якесь третє, менше за обсягом?
AlexWest
Member

Повідомлення

XpertVision, це безкоштовний доп.контент: нові завдання і не тільки. Бо більшість гравців скаржилися на дефіцит побічних місій. Допи, за які багато інших студій просять грошики. Респект GSC.
Се, я пройшов на релізі. Багів було багато, але в іграх буває й більше. Чекати можна вічність. Дивлячись чого чекаєте.
Kib
Member

Повідомлення

AlexWest: 16.12.2025 11:18Дивлячись чого чекаєте
Якби цих доданих 8 квестів помножити так на 5, то напевно я б вже почав грати після того як дропнув гру, після залісся. Питання чи реально пофіксили, спавн артів під землею, це мене також вибішувало.
lostsoulforever
Member

Повідомлення

XpertVision: 16.12.2025 10:57 Як я розумію, це не одне з 2х платних DLC, а якесь третє, менше за обсягом?
це не dlc, ви хоч читати вмієте?
Барбарис
Member

Повідомлення

Kib, у мене лише раз таке на Дикому трапилось в першому проходженні. На майстрі зі свіжого патчу поки не було, але всього годин з 40 награв на ньому.
XpertVision
Member

Повідомлення

AlexWest: 16.12.2025 11:18 XpertVision, це безкоштовний доп.контент: нові завдання і не тільки. Бо більшість гравців скаржилися на дефіцит побічних місій. Допи, за які багато інших студій просять грошики. Респект GSC.
Се, я пройшов на релізі. Багів було багато, але в іграх буває й більше. Чекати можна вічність. Дивлячись чого чекаєте.
Зрозуміло, дякую) Бо десь це оновлення називають DLC, десь просто доп. контент, а по опису воно все ж не маленьке повинне бути :super:
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Добренько, бажання перепройти гру вже в ультимейт версії +50 :D
Але ше Відьмак 3 не пройшов всі длс... а там квестів ... просто шок.. :-/
Hotspur
Member

Повідомлення

Це добре що більше квестів, бо їх після початку стає мало
dreikk91
Member

Повідомлення

unlnu: 16.12.2025 10:55 який ще шутер? - стрілянка! :D
Стрілянина
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Так це чисто продовження арг, ну прикольно, за це респект
AlexWest
Member

Повідомлення

Kib, якщо дропнули гру після Малої Зони, тоді звідки ви знаєте, що вам завдань буде мало? Може, вам якраз? В описі пише, що арти під текстурами пофіксили. Але це такий дріб'язок – явно не те, через що дропати таку масштабну й комплексну гру. Хоча б заради сюжету варто пройти.
lostsoulforever
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 16.12.2025 12:33 Так це чисто продовження арг, ну прикольно, за це респект
наче ні

сюжетка, 8 квестів, можливість в залежності від вибору у квестах появи нового хабу в спаленому лісі
просто вони ще додали продовження АРГ в цей патч разом з іншими апдейтами

АРГ буде оновлюватись до виходу длц повноцінного
Kullerok
Member

Повідомлення

О подедут новые-старые баги. Когда там уже все выйдет и пофиксится. :facepalm:
Zealoth
Member

Повідомлення

AlexWest: 16.12.2025 14:36 В описі пише, що арти під текстурами пофіксили. Але це такий дріб'язок – явно не те, через що дропати таку масштабну й комплексну гру.
Невозможность подобрать найденный артефакт в сталкере, єто все равно что неработающий трактор в симуляторе тракториста.
miroslav_mm
Member

Повідомлення

На цей раз перекачуать не 170 а 200гігов? :rotate:

Після патчу 1.7 у мене нпс почали провалюватися під землю/пол. Шмальнув в нього, впав, і одні черевики стерчать догори, іноді пів тулуба :D
На попередніх патчах теж було таке, а дуже рідко, а це прям дуже часто, вони ж добавили нові анімації нрс, а то як вони провалюються під текстуру в цій анімації не поправили.
Відповісти