Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

там треба, якщо в південну корею доставляти, то 10% податку ще сплатити + якась доставка по сеулу, думаю, баксів 5-7. якщо в штати замовити, то, фіг його знає: на редіті бачив, що якісь люди платили недавно якісь тарифи купуючи у геона зі штатів, а можливо зараз вже все доїде і податків не буде (ситуація змінюється стрімко), але доставка може бути дорожче ніж той 10% податок в кореї, навіть якщо проскочити повз тарифи. а потім же ще доставка в Україну і митниця. тому це все зі "ух ти класно як, бербоун від геона всього 125", як і в випадку з квертікейс, стрімко перетворюється ближче до 280-300 під ключ в Україні за корпус+плейт+пцб. потім ще світчі і капи додати

тут вже треба дивитись і оцінювати, чи цікаво тобі то спробувати,"увидєть сваімі руками, сваімі глазамі патрогать", як казав двічі несудимий проФФесор, бо, як ти зазначив, це вже не 100 баксів і продати цю балалайку на ОЛХ буде складніше, скоріше за все. хоча хайп на НЕ клавіатури великий, мали б забрати, якщо що

Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
Барбарис: 13.12.2025 21:35О, червоний, улюблений колір моєї мами
я так розумію в описі на сайті це рендери, а не фотки, на тих і правда червоний потужний, цікаво, який він ІРЛ, але мав би бути гарний

але всі 5 кольорів чудові, можна сміливо купувати будь-який, імхо
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
там треба, якщо в південну корею доставляти, то 10% податку ще сплатити + якась доставка по сеулу
Я думаю можно с Кореи в Китайский Мист, а потом 10 дней и в Украине. Но надо смотреть какой вариант дешевле.
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 13.12.2025 22:19Я думаю можно с Кореи в Китайский Мист
там немає податку між ними? цікаво. але треба глянути скільки доставка буде. бо воно їде в хардшелл кейсі і в коробці. навіть незважаючи на невелику вагу бербоуну це габаритне відправлення
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
там немає податку між ними?
Это хороший вопрос. Нужно в Мист Чина спросить. Они там такие помогатели - всегда клиентоориентированы.
feniks_tm
Member

Повідомлення

StTechnik: 13.12.2025 22:19 leif
там треба, якщо в південну корею доставляти, то 10% податку ще сплатити + якась доставка по сеулу
Я думаю можно с Кореи в Китайский Мист
У них же є склад у південній Кореї, чи звідки там геони відгружають?
leif
Member

Повідомлення

feniks_tm: 13.12.2025 22:36У них же є склад у південній Кореї, чи звідки там геони відгружають?
геони відгружають з сеулу, у НП є там склад, я купував як раз у геона на нього. де точно склад у міста - не дізнавався
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif: 13.12.2025 22:37 де точно склад у міста - не дізнавався
Gwangyang 광양
leif
Member

Повідомлення

тут момент в тому, якщо раптом доставка в китай безмитна, а доставка туди дешевша ніж доставка по сеулу + корейський податок. але, я, якщо чесно сильно сумніваюсь. тому розраховував би на $230 за бербоун з пцб'шкою на складі форвардера, а далі вже доставка в Україну і митниця

Відправлено через 34 секунди:
аа, ну це не сеул, як у НП. може доставочка бути подорожче
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif: 13.12.2025 22:40 а доставка туди дешевша ніж доставка по сеулу
Малює безкоштовну доставку (Я так розумію від 100 000 вон чи щось типу того) на їх корейській платформі, і трошки дешевше ніж на глобальному. Але чомусь у мене жоден лістинг не відкривається викидаючи помилку, що не існує такої сторінки :spy:
leif
Member

Повідомлення

feniks_tm: 13.12.2025 22:56Малює безкоштовну доставку на їх корейській платформі
може якийсь склад в китаї, або ще щось. бо, якщо по сеулу платна доставка а в китай безкоштовна, ще і ціна нижче це прикол канеш)) бонуси домашньому риночку
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif: 13.12.2025 23:03
feniks_tm: 13.12.2025 22:56Малює безкоштовну доставку на їх корейській платформі
може якийсь склад в китаї, або ще щось. бо, якщо по сеулу платна доставка а в китай безкоштовна, ще і ціна нижче це прикол канеш)) бонуси домашньому риночку
Мова була саме в межах Кореї, не в Китай, звісно)
leif
Member

Повідомлення

feniks_tm: 13.12.2025 23:04Мова була саме в межах Кореї, не в Китай, звісно)
аа, я швидко 2сек глянув, подумав китайський сайт)

Відправлено через 38 секунд:
дякую за наводочку, я і не знав, що такий є
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif: 13.12.2025 23:16
feniks_tm: 13.12.2025 23:04Мова була саме в межах Кореї, не в Китай, звісно)
аа, я швидко 2сек глянув, подумав китайський сайт)

Відправлено через 38 секунд:
дякую за наводочку, я і не знав, що такий є
Підозрюю, що треба аккаунт або корейський VPN юзати. Спробував зареєструватись на нашу сімку, смс-ка не доходить... не доля :rotate:
PerfectO
Member

Повідомлення

у меня уже много лет старушка А4Tech KV 300H. она меня всем устраивает, но есть один странный баг - она перестает работать (зависает), когда я начинаю играть в ARC RAIDERS. только после запуска этой игры. я подключил вторую старую клавиатуру HAVIT HV-KB378, которая всегда работает. если во время зависания A4Tech нажать любую клавишу на HAVIT, то A4Tech снова начинает работать. ChatGPT пишет, что это баг HID довольно старой A4Tech.

в итоге, посоветуйте, пожалуйста, аналог А4Tech KV 300H - до 1 тыс. грн (или надо смотреть дороже?), тонкую, полноформатную, довольно тихую, мембранную, проводную клавиатуру с однотонной подсветкой с выбором цветам или синий/зеленый (без рандомной RGB радуги).
спойлер
Каталог с примерами
destructX
Member

Повідомлення

PerfectO: 15.12.2025 00:07 у меня уже много лет старушка А4Tech KV 300H. она меня всем устраивает, но есть один странный баг - она перестает работать (зависает), когда я начинаю играть в ARC RAIDERS. только после запуска этой игры. я подключил вторую старую клавиатуру HAVIT HV-KB378, которая всегда работает. если во время зависания A4Tech нажать любую клавишу на HAVIT, то A4Tech снова начинает работать. ChatGPT пишет, что это баг HID довольно старой A4Tech.

в итоге, посоветуйте, пожалуйста, аналог А4Tech KV 300H - до 1 тыс. грн (или надо смотреть дороже?), тонкую, полноформатную, довольно тихую, мембранную, проводную клавиатуру с однотонной подсветкой с выбором цветам или синий/зеленый (без рандомной RGB радуги).
спойлер
Каталог с примерами
А як вибирати мембранки? Та ще й до 1000 грн :-/ Здається ринок мембран повністю мертвий, шо технологічно, шо маркетингово, тим паче бюджетний
Яка візуально подобається та є в наявності (low profile по заявленим потребам) ту й брати, плюсом враховувати відгуки та бюджет :D
Хіба бу ринок, якась орната в3, із більш менш цікавого low за такий бюджет, але я не знаю яка вона по звуку :-P
PerfectO
Member

Повідомлення

destructX
По моему примеру каталога там 146 моделей, все мусор?

Спасибо за совет, но по звуку она не очень. если смотреть не мембрану, то тогда механику? HATOR Icefall Mecha Rainbow Wireless норм или есть лучше вариант до 2к грн? хотя она тоже не очень тихая.

update: в комментариях пишут, что нельзя выбрать статичный цвет - только радуга переливается постоянно. эта модель мне точно не подходит.
destructX
Member

Повідомлення

PerfectO: 15.12.2025 06:32 destructX

Спасибо за совет, но по звуку она не очень. если смотреть не мембрану, то тогда механику? HATOR Icefall Mecha Rainbow Wireless норм или есть лучше вариант до 2к грн? хотя она тоже не очень тихая
А я ж тому й спитав, як вибирати мембранку? Це ж не механіка де є купа критеріїв, а у мембранок нічого ж нема, мембрана всюди однакова. Тільки візуал та формат кнопок :laugh:
Дешеві механіки не бувають тихими, той хатор буде ще більше "не очень"
Якшо ще +- тисячу докласти можна взяти хорошу механіку aula f99 pro на leobog feather світчах. От вона гарна і бесшумна, але то 98% формат
7mindfields
Member

Повідомлення

PerfectO: 15.12.2025 06:32 destructX

Спасибо за совет, но по звуку она не очень.
146 тихих лоупрофайл мембранок з підсвіткою в категорії до 1000грн? Вірю, я повірив
Тонкі мембранні клавіатури всі звучать як шмат лайна, виділяється тільки apple magic keyboard, але там немає підсвітки і використовується механізм ножиць, і це буде б/в, і дорожче за 1000

З бюджетних лоупрофальних повноразмірних мембранок швидко згадується тільки dell kb216, але не впевнений що вона тиха, і підсвітки там також немає

Ні на що не натякаю, але деякі занадто переоцінюють вартість виділеного бюджету під клавіатуру, то тиху безкомпромісну якісну механіку з shine through кейкапами обох розкладок до 3000грн, то тиху лоупрофальну мембранку з підсвіткою до 1000грн і натурально дивуються що варіантів або немає, або майже немає, жах
Барбарис
Member

Повідомлення

7mindfields, ну ще можна Cherry Stream чи Cougar Vantar на ножицях :gigi:
StTechnik
Member

Повідомлення

Барбарис: 15.12.2025 10:517mindfields, ну ще можна Cherry Stream чи Cougar Vantar на ножицях
Тогда уже и Кейрон В серию тудаже. Но есть нюанс. 1. Нет кирилицы. 2 Символы не просвечиваются. :D
Відповісти