там треба, якщо в південну корею доставляти, то 10% податку ще сплатити + якась доставка по сеулу, думаю, баксів 5-7. якщо в штати замовити, то, фіг його знає: на редіті бачив, що якісь люди платили недавно якісь тарифи купуючи у геона зі штатів, а можливо зараз вже все доїде і податків не буде (ситуація змінюється стрімко), але доставка може бути дорожче ніж той 10% податок в кореї, навіть якщо проскочити повз тарифи. а потім же ще доставка в Україну і митниця. тому це все зі "ух ти класно як, бербоун від геона всього 125", як і в випадку з квертікейс, стрімко перетворюється ближче до 280-300 під ключ в Україні за корпус+плейт+пцб. потім ще світчі і капи додатиfeniks_tm: ↑ 13.12.2025 20:54А от з 250+
тут вже треба дивитись і оцінювати, чи цікаво тобі то спробувати,"увидєть сваімі руками, сваімі глазамі патрогать", як казав двічі несудимий проФФесор, бо, як ти зазначив, це вже не 100 баксів і продати цю балалайку на ОЛХ буде складніше, скоріше за все. хоча хайп на НЕ клавіатури великий, мали б забрати, якщо що
Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
я так розумію в описі на сайті це рендери, а не фотки, на тих і правда червоний потужний, цікаво, який він ІРЛ, але мав би бути гарнийБарбарис: ↑ 13.12.2025 21:35О, червоний, улюблений колір моєї мами
але всі 5 кольорів чудові, можна сміливо купувати будь-який, імхо