Cyberpunk 2077 виповнилося п’ять років

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Nutbar
Хай буде по вашому, якщо ви не побачили змін.
daesz
Member

Повідомлення

Nutbar: 11.12.2025 22:32Кажу, що гра та сама, тільки прокачку змінили:
Не та сама, бо геймплейно вона відрізняється. В базовій грі не було метальних ножів, а в 2.0 є ціла гілка для них.
Чукча не читатєль, чукча пісатєль?
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

daesz
Скоріше за все той хто на ютубі пройшов
daesz
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
очевидно, що так :rotate:
Моє перше проходження було на мілі/катана/стелс/ван шот білд, до 2.0 - це був найфановіший білд зі всіх, які я перепробував, але метальні ножі - це просто бімба :D
Nutbar
Member

Повідомлення

daesz: 11.12.2025 22:37 В базовій грі не було метальних ножів, а в 2.0 є ціла гілка для них.
Ну нічого собі! :lol: :facepalm:
AntonyKandaurov: 11.12.2025 22:38 Скоріше за все той хто на ютубі пройшов
Скоріше за все той, хто цінує свій час і не буде перепроходити гру кожного разу, як розробники додають нового ножа :rotate:
спойлер
2025-12-11 231631.jpg
Фантазуйте далі.
LordTornado
Member

Повідомлення

denizen: 11.12.2025 12:35 Гра чудова, у якої немає аналогів чи конкурентів.
Але я так і не зміг звикнути до кривого керування авто.
А как же две игры Деус Экс? (хоть там и нет поездок на авто и мотоциклах)
daesz
Member

Повідомлення

Nutbar: 11.12.2025 23:16Ну нічого собі!
А чим ще гра має відрізнятись крім геймплею? Додали нормальну поведінку копів, додали автопереслідування тих самих копів, додали квестову лінію після релізу анімешки, додали цілий ДЛЦ з новою сюжетною лінію.
Злив зарахований в любому випадку.
Rosberg
Member

Повідомлення

Не є великим геймером, але гра реально кльова та оригінальна.
Vladys77
Member

Повідомлення

STARL1GHT: 11.12.2025 17:09
Shaolin_Style: 11.12.2025 14:27 если девы пропустили вайп прогрессии сейвов в релиз, то почему я должен тратить свое время на прохождение заново? Кстати проблема не только у меня была: https://www.pcgamer.com/cyberpunk-2077- ... -game-bug/
Погано, що тобі трапився такий баг. З релізу особисто проходив - цього не зустрів, мав інші баги, але не проблеми зі збереженнями.
Всеодно кайфонув від сюжету.

Чи варто писати, що гра полірувалася всі ці 5 років, і технічний стан між релізним білдом та сьогоднішнім патчем - це небо і земля?..
Були проблеми з підтримкою збережень на різних версіях гри. А особливо після виходу Примари свободи там фігня почалася. Збереження до встановлення доповнення, збереження після встановлення доповнення, збереження коли доповнення стоїть, але ще не розпочав квест і збереження коли розпочав... зазвичай всі ці збереження несумісні між собою були.
Nutbar
Member

Повідомлення

daesz: 11.12.2025 23:37 А чим ще гра має відрізнятись крім геймплею? Додали нормальну поведінку копів, додали автопереслідування тих самих копів
Гру треба перепройти, бо додали метальні ножі та переслідування копів? Серйозно? Транспорт ще добряче переробили. Але це все можна відчути проходячи доповнення. Сюжет та завдання основної гри не змінились, чого їх затирати по 10 разів?
daesz: 11.12.2025 23:37додали квестову лінію після релізу анімешки, додали цілий ДЛЦ з новою сюжетною лінію.
Ні те ні інше не вимагає перепрохождення. Завантажили доповнення, продовжили з того місця де закінчили. Ви після виходу нової серії серіалу передивляєтесь сезон з початку?
daesz: 11.12.2025 23:37Злив зарахований в любому випадку.
Сходіть траву потрогайте :rotate:
Vpupkin
Member

Повідомлення

Nutbar: 12.12.2025 06:00Гру треба перепройти, бо додали метальні ножі та переслідування копів? Серйозно? Транспорт ще добряче переробили. Але це все можна відчути проходячи доповнення. Сюжет та завдання основної гри не змінились, чого їх затирати по 10 разів?
Ну як мінімум можна перепрорйти персонажем іншої статі, по іншим сюжетним гілкам.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Nutbar: 12.12.2025 06:00Сюжет та завдання основної гри не змінились, чого їх затирати по 10 разів?
А ви її лише один раз пройшли? А інші кінцівки в ютубі глянули? Тож про ютуб мабуть я не дуже й збрехав ;)
nochnik89
Member

Повідомлення

Вспомнилось как я под эту игру покупал новую видяшку ) ртх 2070, давал помню 11к за нее. Но игра вышла очень сырой и я помню разочаровался от глюков и багов. А потом стрельнул майнинг бум и я продал карту за 20ку. Спасибо кибарпанку :lol: Игру я прошел уже как купил ртх 3070. Дополнение еще не играл, хотя куплено. Нужно будет прогуляться улицами Найт-сити :rotate: Игра реально топ

Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
Nutbar: 12.12.2025 06:00Сюжет та завдання основної гри не змінились, чого їх затирати по 10 разів?
там много сюжетных нюансов, можно выбирать другие варианты и другие концовки. Да и стили игры можно попробовать другие
МОНАХ
Member

Повідомлення

► Одна з тих ігор, яку взагалі не витираю з "вінтів", бо ніколи не знаєш, коли знову захочеться хоча б на хвилин 15 зайти, "помедитувати" за кермом під музику по нічному неоновому місті (сам автомобіля не маю, бо в реальному житті за кермом - я реальний вбивця).
Buldozer.
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 11.12.2025 10:51 Как вышла, так и не запускал с декабря 20 года.
Тоже купил ее,но пока что-то все никак :D 6.1ч наигранно и баста
Nutbar
Member

Повідомлення

nochnik89: 12.12.2025 07:44 там много сюжетных нюансов, можно выбирать другие варианты и другие концовки. Да и стили игры можно попробовать другие
З цим я не сперечаюсь. Якщо дуже зайшло, то можна хоч 10 разів перепройти. Але точно не через те, що додали метальні ножі та переслідування поліцією - це смішно.

А що до кінцівок, то остання місія переграється і можна глянути декілька підсумків основного сюжету, з певними обмеженнями в залежності від рішень під час гри. Але ви це маєте знати не гірше мене. Так, в побічних квестах теж була певна варіативність. Це все дійсно можна дивитись і от заради цього перепройти можна. Цілком підтримую.
AntonyKandaurov: 12.12.2025 06:39 А ви її лише один раз пройшли? А інші кінцівки в ютубі глянули? Тож про ютуб мабуть я не дуже й збрехав ;)
Відповідь вище. У вас дуже погано з інтуіцією. Навіть по ачівкам було зрозуміло, що бачив я майже все, не вистачає тільки деяких кінцівок доповнення та пари дрібниць. Даремно причепились. Я не сперечаюсь з тим, що це хороша гра. Але ніяк не можу погодитись з тим, що перекроїли її настільки, щоб це вартувало перепроходження.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 11.12.2025 14:35 Shaolin_Style
я скажу більше, з патчем 2.0 всю гру перекроїли і гілки прокачки так що з'явився сенс перепройти але вже змінену гру. а так якщо гра вам не сподобалась то ми зрозуміли, дивно що ви намагаєтесь її знову полити гівном наче на дворі 24.12.2020 року ( як давно ж це було :eek: )
Никого не поливаю, объективно игра не просто так высоко оценена игроками и журналистами. Думаю что найду время и пройду тем более что дополнение тоже куплено. Смысл того что я написал выше заключается не в том что бы занизить ценность игры, а в том что первое впечатление самое важное. Не случись у меня баг с сейвами, наверное все было бы по другому.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Shaolin_Style
З цим згоден - у мене схожа ситуація була з Days Gone.
Nutbar: 12.12.2025 11:51Відповідь вище. У вас дуже погано з інтуіцією. Навіть по ачівкам було зрозуміло, що бачив я майже все, не вистачає тільки деяких кінцівок доповнення та пари дрібниць. Даремно причепились. Я не сперечаюсь з тим, що це хороша гра. Але ніяк не можу погодитись з тим, що перекроїли її настільки, щоб це вартувало перепроходження.
Тоді питань не маю, кожному своє, як то кажуть.
daesz
Member

Повідомлення

Nutbar: 12.12.2025 06:00Гру треба перепройти, бо додали метальні ножі та переслідування копів? Серйозно?
Це було перше, що прийшло в голову із нового доданого, що змінило геймплейну складову. Але ж краще причепитись до слів, правда?
Nutbar: 12.12.2025 06:00Сходіть траву потрогайте
Киньте лінк з відео на ютубі, я екран потрогаю.
Відповісти