Новини
Останні статті і огляди
Cyberpunk 2077 виповнилося п’ять років
-
Afit
Member
Предлагаю обсудить Cyberpunk 2077 виповнилося п’ять років
Одно мне в нём не понравилось - это шкала здоровья у противников, которые впитывают тонны урона
Одно мне в нём не понравилось - это шкала здоровья у противников, которые впитывают тонны урона
-
Shaolin_Style
Member
Как вышла, так и не запускал с декабря 20 года.
-
Ortyomko
Member
тримай нас в курсіShaolin_Style: ↑ 11.12.2025 10:51 Как вышла, так и не запускал с декабря 20 года.
-
Sailor Popeye
Member
Молодці поляки, зараз це шикарна гра, в якій можна провести сотні годин.
Сподіваюсь сталкер так само з роками дошліфують та з виходом DLC стане ще краще
Сподіваюсь сталкер так само з роками дошліфують та з виходом DLC стане ще краще
-
dret09
Member
Гарний приклад того як НЕ потрібно випускати ігри, але як ПОТРІБНО їх підтримувати. Грав на старті та загалом проходив 3 рази. Феноменальна гра
-
FirstTDM
Member
Шикарная игра! Отличное DLC! Надо будет еще пару раз перепройти в честь юбилея 
-
Reinmar
Member
Afit
Это же стандарт рпг в принципе... Наличие шкалы здоровья и высокий ттк на старте,пока не качнешься
Это же стандарт рпг в принципе... Наличие шкалы здоровья и высокий ттк на старте,пока не качнешься
-
proos
Member
То что она закончиласьAfit: ↑ 11.12.2025 10:34Одно мне в нём не понравилось
-
denizen
Member
Гра чудова, у якої немає аналогів чи конкурентів.
Але я так і не зміг звикнути до кривого керування авто.
Але я так і не зміг звикнути до кривого керування авто.
-
vsx
Member
Только вот киберпанк это не рпгReinmar: ↑ 11.12.2025 11:39 Afit
-
Shaolin_Style
Member
если девы пропустили вайп прогрессии сейвов в релиз, то почему я должен тратить свое время на прохождение заново? Кстати проблема не только у меня была: https://www.pcgamer.com/cyberpunk-2077- ... -game-bug/Ortyomko: ↑ 11.12.2025 11:03тримай нас в курсіShaolin_Style: ↑ 11.12.2025 10:51 Как вышла, так и не запускал с декабря 20 года.
-
AntonyKandaurov
Member
Shaolin_Style
я скажу більше, з патчем 2.0 всю гру перекроїли і гілки прокачки так що з'явився сенс перепройти але вже змінену гру. а так якщо гра вам не сподобалась то ми зрозуміли, дивно що ви намагаєтесь її знову полити гівном наче на дворі 24.12.2020 року ( як давно ж це було
)
я скажу більше, з патчем 2.0 всю гру перекроїли і гілки прокачки так що з'явився сенс перепройти але вже змінену гру. а так якщо гра вам не сподобалась то ми зрозуміли, дивно що ви намагаєтесь її знову полити гівном наче на дворі 24.12.2020 року ( як давно ж це було
-
STARL1GHT
Member
Погано, що тобі трапився такий баг. З релізу особисто проходив - цього не зустрів, мав інші баги, але не проблеми зі збереженнями.Shaolin_Style: ↑ 11.12.2025 14:27 если девы пропустили вайп прогрессии сейвов в релиз, то почему я должен тратить свое время на прохождение заново? Кстати проблема не только у меня была: https://www.pcgamer.com/cyberpunk-2077- ... -game-bug/
Всеодно кайфонув від сюжету.
Чи варто писати, що гра полірувалася всі ці 5 років, і технічний стан між релізним білдом та сьогоднішнім патчем - це небо і земля?..
-
12val12
Junior
+1 нафіг не требаShaolin_Style: ↑ 11.12.2025 10:51 Как вышла, так и не запускал с декабря 20 года.
-
Robostyle
Member
А пацана куда дели?
-
Nutbar
Member
Нічого там не перекроїли. Жодного сенсу перепроходити гру.AntonyKandaurov: ↑ 11.12.2025 14:35 я скажу більше, з патчем 2.0 всю гру перекроїли і гілки прокачки так що з'явився сенс перепройти але вже змінену гру
Пройшлов основну гру в 2020, буквально в день релізу почав. Пройшов доповнення в 2023 чи 24. Так, десь якісь дрібниці зафіксили, щось додали, але по великому рахунку все те саме. Головна відмінність дійсно в зміні гілок прокачки, але перепроходити через це - абсолютний маразм, якщо не сказати більше. Та і сама зміна дуже сумнівна, піди згадай-розберись через три роки куди тре вкачувати ті десятки скілпоінтів які вони примусово скинули, трохи навіть підгоріло.
-
delfin1979
Member
Класна гра. Одна з моїх найулюбленіший.
-
daesz
Member
Ну да, ну да, абсолютно те ж саме.Nutbar: ↑ 11.12.2025 17:43Нічого там не перекроїли.
- спойлер

- спойлер

-
AntonyKandaurov
Member
daesz
Дійсно, 0 змін і перебаланс дамага.
Дійсно, 0 змін і перебаланс дамага.
-
Nutbar
Member
Ну от як ви читаєте? Кажу, що гра та сама, тільки прокачку змінили:daesz: ↑ 11.12.2025 20:02 Ну да, ну да, абсолютно те ж саме.
І ви мені доказуєте що ні, дивись, ось прокачку змінилиNutbar: ↑ 11.12.2025 17:43 по великому рахунку все те саме. Головна відмінність дійсно в зміні гілок прокачки
Але сюжетно/геймплейно це абсолютно та сама гра.