різниця - 20%
то ви, а не я із формули викидаєте опір матеріалу, стверджуючи, що він однаковий відповідно вам і доводити, я ж в свою чергу кажу, що не знаю чи він там однаковий
ви вказуєте, що він є в даташитах - тож і вкажіть будь ласка.
я стверджую, що він всюди однаковий (tc) - що легко довести, тому і не вказується в даташитах
доведіть ваше твердження, що 12вхпір гірше 8пін конкретними розрахунками, або замірами, а не абстрактними твердженнями і неправильними формулами
перетин пінів 12 pin - 0.64mm, перетин пінів 8pin - 1.2mm+, які розрахунки з якого шкілького курсу фізики вам провести?
дані з ГН мають різницю в межах похибки
різниця між 4 та 3.3 більша за 20 (двадцять) відсотків
це і є стадії горя, у мене горя немає, 12вхпвр норм працює, і у leif також все ок
ну значить все ще перша стадія, як я вже написав - без макро-фото роз'єму не рахується, бо горить воно тихесенько і чудово
Відправлено через 14 хвилин 53 секунди:
нічосі заявочка. тобто те, що ви навідріз відмовляєтесь визнати, що за єдиними доступними даними надійність роз'ємів 12пін та 8пін статистично однакова це дещо інше?
4 == 3.3? Яка у вас оцінка з математики?
ну, я ж, очевидно, мав на увазі не це, невже не зрозуміли? чому в новинах писали про кожен випадок оплавлення роз'єму 12пін, а тут не написали, про той який ви скинули? непорядок! щось тут не чисто

можливо, десь поруч валізка з доларами від маркетологів? ееех, всєй правди ми нє узнаєм
Що я і казав: "не показалі по тілімарафону - неправда"
добре, що ви не заплатили і будете за нас усіх, хто вже пав в нерівному бою з маркетингом, боротись з клятими маркетологами далі.
його боротьба!
ні, я фіксую факти і повторюю вам шкільну програму з фізики/геометрії/математики
тобто те, що карта працює без жодних зауважень
в наведеному прикладі
карта також працювала без жодних зауважень, а користувач дізнався про прогар лише при апргейді
тож макро-фото роз'єму будь ласка, відповідний телефон маєте
ви, цей во, закиньте може цю стату GN в чат жипіті чи джеміні, і навіть на нинішньому етапі розвиту ці інструменти зможуть вам пояснити доступно, на пальцях: чому +20% це невірна оцінка і пересмикування. спробуйте, дізнаєтесь для себе багато нового. ну, хоча б заради цікавості. як вам ідея? я бачу просто, що з живих людей вас ніхто не переконає, що ви несете тотальну крінжу з цими +20%
4 та 3.3 це вже відносні дані, тож порівнювати їх напряму і можна, і потрібно.
До того ж маємо випадки, коли
12pin горів по декілька разів, тож +20% відмов це ще дуже оптимістичний сценарій для 12pin