► А я люблю, коли є варіант вибору - так або інак; навіть якщо воно трохи "дерев'яно" виглядає або управляється - в Скайрімі постійно бігаю та рукопашу від 3-ї персони, а взаємодію-лутаю-з-лука-стріляю - вже від 1-ї.
-------------------------------------------------
Artem_M: ↑
08.12.2025 11:49
Брав її "в оренду" за 100 грн.
Такий собі космічний Фар-Край для фанатів Пандори і її мешканців. Як такої родзинки не помітив.
► Зрозуміло... Бо мене знайомий колись запрошував на "плойку" попробуватись, але цілий день потрібно було виділити, щоб до нього добратися, а сам він - займається розповсюдженням ігор, але сам по собі дотошно в них не шарить (ну, прикольно, каже -

мені такої характеристики мало ). Напевно і надалі поспішати не буду,

от як в 2027-му не зможу купити нову відеокарту - ото буде самий раз повернутися до чогось такого, щоб пограти ще на профільній "в-половину-повзунка".
-------------------------------------------------
FirstTDM: ↑
08.12.2025 12:38
Премьера нового фильма «Аватар» (третья часть франшизы), получившего название «Аватар: Пламя и пепел», запланирована на 19 декабря 2025 года в мире
► Чув, що журналюгам та критикам на попередньому перегляді зайшло, мовляв, Камерон все ще може здивувати... як мінімум картинкою. А от що до сюжету... Також чув, що сам Камерон, ніби, сказав, якщо не вистрелить (під 2 лярди+ зборів), то це буде фінальна крапка.