для обох сторін, тож повертаємось на початок, знову
не треба за мене додумувати те, чого я не писав, ви причепилися до перерізу, відкинувши довжину і питомий опір, я привів приклад того, що ви не праві
- тому що ніхто не використовує різні матеріали, не потрібно додавати змінні, яких немає
- саме переріз піна "тато" є знаковим, в т.ч. для якості контакту, тому що визначає i tolerance, і площу контакту поверхні
- дроти виключаються тому що їх перетин більший за піни у випадку 12pin
- відносний опір контакту "мама" може бути як більшим, так і меньшим через перетин
- але загальний опір конектора зажди >= піна "тато", тобто ніколи не може бути кращим - саме тому 12pin електрично принципіально гірший за 8pin
- що і фіксується в статистиці
The connector was plugged in only once. Original 12VHPWR connector from a BeQuiet Dark Power 13 1000W.
And that brings us to the problem with the connector. At the end of the day, we are relying on the randomness of resistance. We have 12 possible wires, whose resistance can deteriorate over time and by chance.
тож раджу перевіряти конектори бо у випадку апгрейду будете продавати стару карту разом з БЖ, як єдине ціле
Відправлено через 6 хвилин 7 секунд:
Хоча тут він пише дурниці, бо деградують/горять саме конектори, а не дроти, які через більший перетин/менший опір фактично є мідними шинами, які відводять/розсіюють тепло від конекторів