- спойлер
Новини
Останні статті і огляди
Вибір відеокарти
-
daesz
Member
Filabatya
-
Yurius
Member
це не про той канал,а про тебеVlaad13: ↑ 06.12.2025 19:50з якого давно всі сміються.
-
Vlaad13
Member
вам ніхто не забороняє займатися мазохізмом та грати на 4060 у 1440
тут на 4070 іноді пам'яті в батлі невистачає а ви зібралиися на 4060 грати - ну ну
тут на 4070 іноді пам'яті в батлі невистачає а ви зібралиися на 4060 грати - ну ну
-
Filabatya
Member
в мене монік 60гц, те що для вас всіх дно для мене норма) так само з процом 9600х покищо бачив шо впирався в 6 ядер тільки в алан вейку в 2к, але все рівно 9700х хочеться. дивлюсь перш все на ціну за кадр і наявність длсс оскільки він є на всіх нвідія а фср4 тільки на останніх радеонах, 10К б у 4060 на 20-25% сильніша 5060 до 15К далі в 20К сегменті ваша 4070 її би хотів але нема в оплату частинами і близько вже до самої донної паліт за 26 з 2 роками гарантії. 30К батл нормальних 5070 з найдешевшими 9070 
Востаннє редагувалось 06.12.2025 22:24 користувачем Filabatya, всього редагувалось 3 разів.
-
daesz
Member
Я критик попередніх длсс-ів (таке ж мило як і фср-и), але длсс4 просто бімба, тупо нереально відрізники длсс4кволіті від нативуFilabatya: ↑ 06.12.2025 21:59наявність длсс оскільки він є на всіх нвідія
5060ті16 в оплату частинами - ніби непогана ідея. Особливо якщо знайти на якійсь знижці 10% від всяких кліків/моно (незнаю що там зараз більш актуальне).Filabatya: ↑ 06.12.2025 21:59далі в 20К сегменті ваша 4070 її би хотів але нема в оплату частинами
-
Vlaad13
Member
ви же казали що розумний та богатийFilabatya: ↑ 06.12.2025 21:59 в мене монік 60гц, те що для вас всіх дно для мене норма) так само з процом 9600х покищо бачив шо впирався в 6 ядер тільки в алан вейку в 2к, але все рівно 9700х хочеться. дивлюсь перш все на ціну за кадр і наявність длсс оскільки він є на всіх нвідія а фср4 тільки на останніх радеонах, 10К б у 4060 на 20-25% сильніша 5060 до 15К далі в 20К сегменті ваша 4070 її би хотів але нема в оплату частинами і близько вже до самої донної паліт за 26 з 2 роками гарантії. 30К батл нормальних 5070 з найдешевшими 9070![]()
що вам заважає купити 5070 і нормальний 165+ герц монітор?
на 60 герцах я останній раз грав у ігровому клубі в 2007 році потім вдома до 2017 року десь
на лох юа такий монік взагалі можна знайти десь за 4-5к
-
Filabatya
Member
Так я олед хочу 32 4к за ціну 27 2к зараз. Там памяті ж нема, скоро подешевіють 
перша частина вашого посту дуже сумнівна
перша частина вашого посту дуже сумнівна
-
Vlaad13
Member
4к + 4060 звучить надійно
-
Filabatya
Member
daesz
Таке ж би відео, але з фсром4тим, щоб було актуально
Таке ж би відео, але з фсром4тим, щоб було актуально
-
Kullerok
Member
И чё ты с ним делать будешьFilabatya: ↑ 06.12.2025 23:02 Так я олед хочу 32 4к за ціну 27 2к зараз. Там памяті ж нема, скоро подешевіють
перша частина вашого посту дуже сумнівна![]()
-
daesz
Member
Filabatya
- 9060хт16/9070/9070хт
- відео із порівнянням фср4 проти всього іншого
- фср4 на рдна3 та рдна2
-
AviatoR
Junior
Доброго дня!
"Прицелился" я на РТХ 5060 от Асус. (именно РТХ, а не РХ потому что планирую заниматься 3Д моделированием, а не только играми - т.е. Нвидиа осознанный выбор)
Ну а для игр это наверное топ (или один из топов) для ФуллХД. Ни в 2к ни в 4к "прыгать" не собираюсь в обозримом будущем. Т.е. большего и не надо...
Вопрос такой. Вот есть версии Дуал, а есть на три вентилятора. Ну например ота толстенная 2,5 слотовая 5060 Прайм от Асус...
Есть ли реальный смысл в такой огромной видеокарте? При том что я ее как то там особо насиловать не планирую. Врядли она у меня в принципе будет пахать на максимуме возможностей...ну а соответственно и греться прям сильно и не будет я думаю. Что Дуал что "тройная"...
Разница в цене там небольшая...
То вот я не знаю. У меня таких видеокарт никогда не было (больших). Это больше маркетинг? Или она реально лучше будет?
Заранее спасибо за Ваши мнения!
"Прицелился" я на РТХ 5060 от Асус. (именно РТХ, а не РХ потому что планирую заниматься 3Д моделированием, а не только играми - т.е. Нвидиа осознанный выбор)
Ну а для игр это наверное топ (или один из топов) для ФуллХД. Ни в 2к ни в 4к "прыгать" не собираюсь в обозримом будущем. Т.е. большего и не надо...
Вопрос такой. Вот есть версии Дуал, а есть на три вентилятора. Ну например ота толстенная 2,5 слотовая 5060 Прайм от Асус...
Есть ли реальный смысл в такой огромной видеокарте? При том что я ее как то там особо насиловать не планирую. Врядли она у меня в принципе будет пахать на максимуме возможностей...ну а соответственно и греться прям сильно и не будет я думаю. Что Дуал что "тройная"...
То вот я не знаю. У меня таких видеокарт никогда не было (больших). Это больше маркетинг? Или она реально лучше будет?
-
FirstTDM
Member
AviatoR: ↑ 07.12.2025 12:34планирую заниматься 3Д моделированием, а не только играми
Итого: 3Д моделирование + игры в FullHD = нужна современная видяха, которая будет загружена на 90-100% и при работе с 3D, и при новых ААА играхAviatoR: ↑ 07.12.2025 12:34ФуллХД. Ни в 2к ни в 4к "прыгать" не собираюсь в обозримом будущем. Т.е. большего и не надо...
Конечно же будет пахать на максимуме и при работе в 3Д, и, например, во 2-м Сталкере...AviatoR: ↑ 07.12.2025 12:34Есть ли реальный смысл в такой огромной видеокарте? При том что я ее как то там особо насиловать не планирую. Врядли она у меня в принципе будет пахать на максимуме возможностей...
Имхо, если финансы позволяют, то брать RTX 5060TI 16G от Асус Прайм или TUF... можно и MSI с тремя кулерами как вариант....
Это маркетинг и они реально лучше будут - быстрее, тише, холоднее...AviatoR: ↑ 07.12.2025 12:34Это больше маркетинг? Или она реально лучше будет?
-
AviatoR
Junior
Спасибо. Просто версию Ti - по деньгам уже не потяну. Просто 5060 - это потолок. В ближайший год так точно...а то и два.
Почув думку, дякую!Это маркетинг и они реально лучше будут - быстрее, тише, холоднее...
-
FirstTDM
Member
ASUS PRIME-RTX5060-O8GAviatoR: ↑ 07.12.2025 13:31Просто версию Ti - по деньгам уже не потяну. Просто 5060 - это потолок.
-
shad_1985
Member
8gb vram, okAviatoR: ↑ 07.12.2025 12:343Д моделированием,
-
Grey_ukr
Member
Приветствую.
Смотрю в сторону 9060 хт на 16
буду переходить с 1060 (3)
Назрело 2 вопроса
1. Как ведут себя радики в старых играх?
Под старыми я подразумеваю такие игры, как Готика 1, готика 2, Кризис 1 (не ремастеред), F.E.A.R., Бетмены.
Это не список с потолка, а те игры, в которые я сравнительно недавно проходил. Просто интересно, есть ли какие-либо проблемы с их запуском\игрой.
2. Кто-то сравнивал вживую ДЛСС\ФСР?
я честно скажу, что просмотрел несколько видео и иногда вижу, как на 2 ФСРе картинку мылит
Но там где сравнивали 3 фср и ДЛСС я слышу от автора, что ДЛСС лучше, но я как ни смотрел в две картинки рядом - так и не увидел разницы.
Многие говорят, что импут лаг выше, но это же тоже не проверить по ютубу.
Буду благодарен за ответы.
Ребят, а за что минусы? я не в той теме спросил?
Назрело 2 вопроса
Под старыми я подразумеваю такие игры, как Готика 1, готика 2, Кризис 1 (не ремастеред), F.E.A.R., Бетмены.
Это не список с потолка, а те игры, в которые я сравнительно недавно проходил. Просто интересно, есть ли какие-либо проблемы с их запуском\игрой.
я честно скажу, что просмотрел несколько видео и иногда вижу, как на 2 ФСРе картинку мылит
Но там где сравнивали 3 фср и ДЛСС я слышу от автора, что ДЛСС лучше, но я как ни смотрел в две картинки рядом - так и не увидел разницы.
-
GreenMile
Member
Нема.Grey_ukr: ↑ 07.12.2025 14:36 Просто интересно, есть ли какие-либо проблемы с их запуском\игрой.
Мільйон разів порівнювали і срачі влаштовували. ФСР4 в порівнянні з ДЛСС4 відрізняється на рівні гомеопатії, по суті, все зводиться лише до підтримки іграми цих технологій, у АМД з цим на поточний момент гірша ситуація.Grey_ukr: ↑ 07.12.2025 14:362. Кто-то сравнивал вживую ДЛСС\ФСР?
-
KPAH
Member
Ну ASUS нелепо большая как для подобного огрызка.AviatoR: ↑ 07.12.2025 12:34 Доброго дня!
-
Vlaad13
Member
Старі ігри там норм підутьGrey_ukr: ↑ 07.12.2025 14:36 Приветствую.
Назрело 2 вопроса
Головна проблема ФСР це не якість зображення(хоча і вона теж - трохи гірша). Головна проблема що ФСР додають в ігри дуже пізно, умовно виходить гра, через рік коли її всі давно пройшли вони туди додають ФСР