Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Filabatya
спойлер
Слухаєте що говорить Владік, і робите навпаки ;)
Yurius
Member

Повідомлення

Vlaad13: 06.12.2025 19:50з якого давно всі сміються.
це не про той канал,а про тебе :lol:
Vlaad13
Member

Повідомлення

вам ніхто не забороняє займатися мазохізмом та грати на 4060 у 1440
тут на 4070 іноді пам'яті в батлі невистачає а ви зібралиися на 4060 грати - ну ну :lol:
Filabatya
Member

Повідомлення

в мене монік 60гц, те що для вас всіх дно для мене норма) так само з процом 9600х покищо бачив шо впирався в 6 ядер тільки в алан вейку в 2к, але все рівно 9700х хочеться. дивлюсь перш все на ціну за кадр і наявність длсс оскільки він є на всіх нвідія а фср4 тільки на останніх радеонах, 10К б у 4060 на 20-25% сильніша 5060 до 15К далі в 20К сегменті ваша 4070 її би хотів але нема в оплату частинами і близько вже до самої донної паліт за 26 з 2 роками гарантії. 30К батл нормальних 5070 з найдешевшими 9070 :weep:
Востаннє редагувалось 06.12.2025 22:24 користувачем Filabatya, всього редагувалось 3 разів.
daesz
Member

Повідомлення

Filabatya: 06.12.2025 21:59наявність длсс оскільки він є на всіх нвідія
Я критик попередніх длсс-ів (таке ж мило як і фср-и), але длсс4 просто бімба, тупо нереально відрізники длсс4кволіті від нативу :lick:
Filabatya: 06.12.2025 21:59далі в 20К сегменті ваша 4070 її би хотів але нема в оплату частинами
5060ті16 в оплату частинами - ніби непогана ідея. Особливо якщо знайти на якійсь знижці 10% від всяких кліків/моно (незнаю що там зараз більш актуальне).
Vlaad13
Member

Повідомлення

Filabatya: 06.12.2025 21:59 в мене монік 60гц, те що для вас всіх дно для мене норма) так само з процом 9600х покищо бачив шо впирався в 6 ядер тільки в алан вейку в 2к, але все рівно 9700х хочеться. дивлюсь перш все на ціну за кадр і наявність длсс оскільки він є на всіх нвідія а фср4 тільки на останніх радеонах, 10К б у 4060 на 20-25% сильніша 5060 до 15К далі в 20К сегменті ваша 4070 її би хотів але нема в оплату частинами і близько вже до самої донної паліт за 26 з 2 роками гарантії. 30К батл нормальних 5070 з найдешевшими 9070 :weep:
ви же казали що розумний та богатий
що вам заважає купити 5070 і нормальний 165+ герц монітор?
на 60 герцах я останній раз грав у ігровому клубі в 2007 році потім вдома до 2017 року десь :laugh:
на лох юа такий монік взагалі можна знайти десь за 4-5к
Filabatya
Member

Повідомлення

Так я олед хочу 32 4к за ціну 27 2к зараз. Там памяті ж нема, скоро подешевіють :idea:
перша частина вашого посту дуже сумнівна :rotate:
Vlaad13
Member

Повідомлення

4к + 4060 звучить надійно
Filabatya
Member

Повідомлення

daesz
Таке ж би відео, але з фсром4тим, щоб було актуально :shuffle:
Kullerok
Member

Повідомлення

Filabatya: 06.12.2025 23:02 Так я олед хочу 32 4к за ціну 27 2к зараз. Там памяті ж нема, скоро подешевіють :idea:
перша частина вашого посту дуже сумнівна :rotate:
И чё ты с ним делать будешь :gigi: :lol: :lol: на твоём ведре только Ютуб смотреть в 4к
daesz
Member

Повідомлення

Filabatya
9060хт16/9070/9070хт

відео із порівнянням фср4 проти всього іншого
фср4 на рдна3 та рдна2

AviatoR
Junior

Повідомлення

Доброго дня!

"Прицелился" я на РТХ 5060 от Асус. (именно РТХ, а не РХ потому что планирую заниматься 3Д моделированием, а не только играми - т.е. Нвидиа осознанный выбор)
Ну а для игр это наверное топ (или один из топов) для ФуллХД. Ни в 2к ни в 4к "прыгать" не собираюсь в обозримом будущем. Т.е. большего и не надо...

Вопрос такой. Вот есть версии Дуал, а есть на три вентилятора. Ну например ота толстенная 2,5 слотовая 5060 Прайм от Асус...
Есть ли реальный смысл в такой огромной видеокарте? При том что я ее как то там особо насиловать не планирую. Врядли она у меня в принципе будет пахать на максимуме возможностей...ну а соответственно и греться прям сильно и не будет я думаю. Что Дуал что "тройная"...
Разница в цене там небольшая...

То вот я не знаю. У меня таких видеокарт никогда не было (больших). Это больше маркетинг? Или она реально лучше будет?

Заранее спасибо за Ваши мнения!
FirstTDM
Member

Повідомлення

AviatoR: 07.12.2025 12:34планирую заниматься 3Д моделированием, а не только играми
AviatoR: 07.12.2025 12:34ФуллХД. Ни в 2к ни в 4к "прыгать" не собираюсь в обозримом будущем. Т.е. большего и не надо...
Итого: 3Д моделирование + игры в FullHD = нужна современная видяха, которая будет загружена на 90-100% и при работе с 3D, и при новых ААА играх B-)
AviatoR: 07.12.2025 12:34Есть ли реальный смысл в такой огромной видеокарте? При том что я ее как то там особо насиловать не планирую. Врядли она у меня в принципе будет пахать на максимуме возможностей...
Конечно же будет пахать на максимуме и при работе в 3Д, и, например, во 2-м Сталкере...

Имхо, если финансы позволяют, то брать RTX 5060TI 16G от Асус Прайм или TUF... можно и MSI с тремя кулерами как вариант....
AviatoR: 07.12.2025 12:34Это больше маркетинг? Или она реально лучше будет?
Это маркетинг и они реально лучше будут - быстрее, тише, холоднее... B-)
AviatoR
Junior

Повідомлення

Спасибо. Просто версию Ti - по деньгам уже не потяну. Просто 5060 - это потолок. В ближайший год так точно...а то и два.
Это маркетинг и они реально лучше будут - быстрее, тише, холоднее... B-)
Почув думку, дякую!
FirstTDM
Member

Повідомлення

AviatoR: 07.12.2025 13:31Просто версию Ti - по деньгам уже не потяну. Просто 5060 - это потолок.
ASUS PRIME-RTX5060-O8G
shad_1985
Member

Повідомлення

AviatoR: 07.12.2025 12:343Д моделированием,
8gb vram, ok :gigi:
Grey_ukr
Member

Повідомлення

Приветствую.
Смотрю в сторону 9060 хт на 16
буду переходить с 1060 (3) :)
Назрело 2 вопроса
1. Как ведут себя радики в старых играх?
Под старыми я подразумеваю такие игры, как Готика 1, готика 2, Кризис 1 (не ремастеред), F.E.A.R., Бетмены.
Это не список с потолка, а те игры, в которые я сравнительно недавно проходил. Просто интересно, есть ли какие-либо проблемы с их запуском\игрой.

2. Кто-то сравнивал вживую ДЛСС\ФСР?
я честно скажу, что просмотрел несколько видео и иногда вижу, как на 2 ФСРе картинку мылит
Но там где сравнивали 3 фср и ДЛСС я слышу от автора, что ДЛСС лучше, но я как ни смотрел в две картинки рядом - так и не увидел разницы.
Многие говорят, что импут лаг выше, но это же тоже не проверить по ютубу.

Буду благодарен за ответы.

Ребят, а за что минусы? я не в той теме спросил?
GreenMile
Member

Повідомлення

Grey_ukr: 07.12.2025 14:36 Просто интересно, есть ли какие-либо проблемы с их запуском\игрой.
Нема.
Grey_ukr: 07.12.2025 14:362. Кто-то сравнивал вживую ДЛСС\ФСР?
я честно скажу, что просмотрел несколько видео и иногда вижу, как на 2 ФСРе картинку мылит
Но там где сравнивали 3 фср и ДЛСС я слышу от автора, что ДЛСС лучше, но я как ни смотрел в две картинки рядом - так и не увидел разницы.
Мільйон разів порівнювали і срачі влаштовували. ФСР4 в порівнянні з ДЛСС4 відрізняється на рівні гомеопатії, по суті, все зводиться лише до підтримки іграми цих технологій, у АМД з цим на поточний момент гірша ситуація.
KPAH
Member

Повідомлення

AviatoR: 07.12.2025 12:34 Доброго дня!

"Прицелился" я на РТХ 5060 от Асус. (именно РТХ, а не РХ потому что планирую заниматься 3Д моделированием, а не только играми - т.е. Нвидиа осознанный выбор)
Ну а для игр это наверное топ (или один из топов) для ФуллХД. Ни в 2к ни в 4к "прыгать" не собираюсь в обозримом будущем. Т.е. большего и не надо...

Вопрос такой. Вот есть версии Дуал, а есть на три вентилятора. Ну например ота толстенная 2,5 слотовая 5060 Прайм от Асус...
Есть ли реальный смысл в такой огромной видеокарте? При том что я ее как то там особо насиловать не планирую. Врядли она у меня в принципе будет пахать на максимуме возможностей...ну а соответственно и греться прям сильно и не будет я думаю. Что Дуал что "тройная"...
Разница в цене там небольшая...

То вот я не знаю. У меня таких видеокарт никогда не было (больших). Это больше маркетинг? Или она реально лучше будет?

Заранее спасибо за Ваши мнения!
Ну ASUS нелепо большая как для подобного огрызка.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Grey_ukr: 07.12.2025 14:36 Приветствую.
Смотрю в сторону 9060 хт на 16
буду переходить с 1060 (3) :)
Назрело 2 вопроса
1. Как ведут себя радики в старых играх?
Под старыми я подразумеваю такие игры, как Готика 1, готика 2, Кризис 1 (не ремастеред), F.E.A.R., Бетмены.
Это не список с потолка, а те игры, в которые я сравнительно недавно проходил. Просто интересно, есть ли какие-либо проблемы с их запуском\игрой.

2. Кто-то сравнивал вживую ДЛСС\ФСР?

Буду благодарен за ответы.

Ребят, а за что минусы? я не в той теме спросил?
Старі ігри там норм підуть
Головна проблема ФСР це не якість зображення(хоча і вона теж - трохи гірша). Головна проблема що ФСР додають в ігри дуже пізно, умовно виходить гра, через рік коли її всі давно пройшли вони туди додають ФСР :lol: . Про не дуже популярні ігри можно взагалі забути що там воно буде.
Відповісти