qbitTorrent

Обсуждение программ
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

gloomy: 06.12.2025 01:27
daesz: 06.12.2025 00:54 Я думав необхідно дочекатись поки у вікні справа з'явиться інформація про те, що в торенті присутнє із файлів, в іншому випадку нічого не відбудеться :spy:
Можна почекати, коли треба скачати тільки деякі файли. Звичайно, якщо чекати не довго.
Якщо клацнути ОК, коли метадата не зчиталась, а потім закрити клієнт і відкрити заново - воно все ще почне качати як тільки одним із пірів стане доступним? Чи тільки в межах актичної сесії? (більш наочний приклад : додав торент з магнітика без зчинування метадати > за 2 години так жодного піра і не було > виключив комп і пішов спати > на друший день включив)
OldGoodGames
Member

Повідомлення

daesz: 06.12.2025 00:54
gloomy: 06.12.2025 00:27
Не треба чекати, просто при додаванні тиснеш внизу ОК чи що там і все. Клієнт отримає мета-інформацію, коли буде можливість. Я так роблю у qbitTorrent постійно.
Я думав необхідно дочекатись поки у вікні справа з'явиться інформація про те, що в торенті присутнє із файлів, в іншому випадку нічого не відбудеться :spy:
daesz: 06.12.2025 00:54 Я думав необхідно дочекатись поки у вікні справа з'явиться інформація про те, що в торенті присутнє із файлів, в іншому випадку нічого не відбудеться :spy:
Можна почекати, коли треба скачати тільки деякі файли. Звичайно, якщо чекати не довго.
ось це, якщо треба качати усе то просто тиц на ок і воно почне качати коли хтось зя'виться,
тільки якщо треба шось вибірково качати то треба чекати на завантаження мета данних.

Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
daesz: 06.12.2025 02:51

Якщо клацнути ОК, коли метадата не зчиталась, а потім закрити клієнт і відкрити заново - воно все ще почне качати як тільки одним із пірів стане доступним? Чи тільки в межах актичної сесії? (більш наочний приклад : додав торент з магнітика без зчинування метадати > за 2 години так жодного піра і не було > виключив комп і пішов спати > на друший день включив)
так, якщо він доданий вже до списку твоїх торрентів то наступного разу почне качати, якщо хтось буде роздавати.
daesz
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 06.12.2025 03:43так, якщо він доданий вже до списку твоїх торрентів то наступного разу почне качати, якщо хтось буде роздавати.
Я б чесно кажучи ніколи не б подумав, але це тепер економитиме багато часу, який я витрачав клацаючи купу раз магнітики в надії, що от цей раз хоч метадату підтягне :D
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 06.12.2025 00:54навіть не впевнений які в нього зараз є альтернативи
Є Tixati, але можна з ним зловити бан на закритих "рейтингових" трекерах(шарить паскей).
Відповісти