qbitTorrent

Обсуждение программ
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Зображення
Як із цим боротись? Качаю декілька різних серій у одного й того самого автора, в деяких при натисканні магніта - зразу стянує всю інфу і можна нормально закачати, деякі на інфініті лоуді (пробував лишати на годину і воно так і продовжує висіти) варіант скачати торрент файл не підходить, бо на тому трекері тільки через магнітики лінки дають :weep:
OldGoodGames
Member

Повідомлення

це значить, що нікого немає на роздачі
daesz
Member

Повідомлення

OldGoodGames
бачу 10 лічів / 10 сідів х(

Пару тижнів тому тягнув в іншої людини серіал в 4к блу реї, деякі серії нормально отримувало мета дату, інші по декілкьа раз перезапускав і тоді аж стягувало їх. Тут уже раз 15-20 пробував стартувати, міняв порт, нетворк інтерфейс (з будь-якого на ізернет і назад); перепробував все що на ютубі та на реддіті є по цьому, нічого не допомогло :(
DDt
Member

Повідомлення

daesz
а с диском куда качаешь, всё в порядке?
Alexsandr
Member

Повідомлення

daesz: 05.12.2025 04:21 Зображення
Як із цим боротись? Качаю декілька різних серій у одного й того самого автора, в деяких при натисканні магніта - зразу стянує всю інфу і можна нормально закачати, деякі на інфініті лоуді (пробував лишати на годину і воно так і продовжує висіти) варіант скачати торрент файл не підходить, бо на тому трекері тільки через магнітики лінки дають :weep:
попробуй включить Warp/VPN. иногда только так работает.
nochnik89
Member

Повідомлення

попробуй сделать это, даже отдельно видео сняли. Видать проблема распространенная
спойлер
tablestikus
Member

Повідомлення

daesz: 05.12.2025 07:11 OldGoodGames
Це добре, але це не значить що твій клієнт зміг до них під'єднатися.
OldGoodGames
Member

Повідомлення

daesz: 05.12.2025 07:11 OldGoodGames

Пару тижнів тому тягнув в іншої людини серіал в 4к блу реї, деякі серії нормально отримувало мета дату, інші по декілкьа раз перезапускав і тоді аж стягувало їх. Тут уже раз 15-20 пробував стартувати, міняв порт, нетворк інтерфейс (з будь-якого на ізернет і назад); перепробував все що на ютубі та на реддіті є по цьому, нічого не допомогло :(
так, вони можуть бути далеко або зі стран які блокує ваш пров або з боку пірів блок Українських іп
daesz
Member

Повідомлення

DDt: 05.12.2025 09:40 daesz
а с диском куда качаешь, всё в порядке?
Так, безпроблемний.
nochnik89: 05.12.2025 09:48 попробуй сделать это, даже отдельно видео сняли. Видать проблема распространенная
спойлер
Це одне із відео які я дивився, пробував все крім перевстановлення (бо не хочу втратити деякі з торентів які недокачані, щоб не перекачувати в майбутньому), нажаль, нічого не допомогло :(
OldGoodGames: 05.12.2025 18:51так, вони можуть бути далеко або зі стран які блокує ваш пров або з боку пірів блок Українських іп
Чому люди просто не створюють торрент файли ААааааа :lamer:

Відправлено через 16 хвилин 22 секунди:
Знайшов ось цей сайт, залишив на 47хв, воно так торрент файл і не змогло зліпити :D
спойлер
Зображення
Shpoker
Member

Повідомлення

daesz: 05.12.2025 19:24найшов ось цей сайт, залишив на 47хв, воно так торрент файл і не змогло зліпити
значит твой клиент не достучался ни к одному пиру. торрент формируется локально, когда ОТ КОГО ЛИБО по магнет ссылке получена вся метадата
daesz
Member

Повідомлення

Shpoker: 05.12.2025 19:55
daesz: 05.12.2025 19:24найшов ось цей сайт, залишив на 47хв, воно так торрент файл і не змогло зліпити
значит твой клиент не достучался ни к одному пиру. торрент формируется локально, когда ОТ КОГО ЛИБО по магнет ссылке получена вся метадата
Можливо й справді як написали вище
вони можуть бути далеко або зі стран які блокує ваш пров або з боку пірів блок Українських іп
але ж сайт який конвертує магнітик в торрент файл немає відношення до мого клієнту торренту :(

Відправлено через 1 годину 26 хвилин 37 секунд:
"З горем пополам" після 50+ стартів магнітика прочитало метадату, 4 піра і качає тільки із 2 (італія та пд.корея лол)
Зображення
через сутку гляну седкєкве..
Shpoker
Member

Повідомлення

daesz
хош, давай тебе релеем побуду, если есть с кого качать), у меня провайдер без блокировок (ссылку на торрент дай)

Отправлено спустя 6 минут 15 секунд:
daesz: 05.12.2025 21:36але ж сайт який конвертує магнітик в торрент файл немає відношення до мого клієнту торренту
так если раздаёт полтора рашкованина с белыми списками, то всё понятно)
Mike88
Member

Повідомлення

Панове, ви подивились мініатюру "тю, а навіщо качати, а тим паче роздавати торренти - все ж можна онлайн дивитись".
ТС, без образ B-)
daesz
Member

Повідомлення

Shpoker
дяк за пропозицію, нехай вже качає як є, хоч метадату прочитало :D
Mike88: 05.12.2025 21:45ТС, без образ
тут швидше нюанс, що дещо і переглянутого я, інколи, залишаю. Та й дивитись онлайн в кращому випадку вийде в 1080р, а зазвичай якийсь захудалий 720р та ще й з низьким бітрейтом. Плюс, коли фізично володієш відеофайлами - то легше зорієнтуватись на чому зупинився (бо відеоплеєр пам'ятає), а всі ці відеохостинги потребують реєстрації, а деколи не хочуть пам'ятати навіть із нею :D
OldGoodGames
Member

Повідомлення

daesz: 05.12.2025 19:24
OldGoodGames: 05.12.2025 18:51так, вони можуть бути далеко або зі стран які блокує ваш пров або з боку пірів блок Українських іп
Чому люди просто не створюють торрент файли ААааааа :lamer:
за моїм досвідом що магнит, що файл, однаково, якщо немає з кого качати то таке буде як в тебе,
сам через таке проходив неодноразово, також qbitorrent, але клієнт не має значення який у данному випадку.
daesz
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 05.12.2025 23:57за моїм досвідом що магнит, що файл, однаково, якщо немає з кого качати то таке буде як в тебе,
Файлом можна додати в клієнт, а коли піри з'являться - воно автоматично почне качати, а так сидиш і тикаєш по 100500 раз в надії що в якийсь момент сутки від Бог-зна-звідки скачає метадату :D
Shpoker
Member

Повідомлення

Вообще, норм клиенты добавляют магнет и позволяют скипнуть этот диалог, качая сам торрент как файл из раздачи. Вероятно в кюбитторренте тоже есть возможность скипнуть то окно, но я не проверял, будет возможность - потестирую)
gloomy
Junior

Повідомлення

daesz: 06.12.2025 00:02
OldGoodGames: 05.12.2025 23:57за моїм досвідом що магнит, що файл, однаково, якщо немає з кого качати то таке буде як в тебе,
Файлом можна додати в клієнт, а коли піри з'являться - воно автоматично почне качати, а так сидиш і тикаєш по 100500 раз в надії що в якийсь момент сутки від Бог-зна-звідки скачає метадату :D
Не треба чекати, просто при додаванні тиснеш внизу ОК чи що там і все. Клієнт отримає мета-інформацію, коли буде можливість. Я так роблю у qbitTorrent постійно.
daesz
Member

Повідомлення

gloomy: 06.12.2025 00:27
daesz: 06.12.2025 00:02
Не треба чекати, просто при додаванні тиснеш внизу ОК чи що там і все. Клієнт отримає мета-інформацію, коли буде можливість. Я так роблю у qbitTorrent постійно.
Я думав необхідно дочекатись поки у вікні справа з'явиться інформація про те, що в торенті присутнє із файлів, в іншому випадку нічого не відбудеться :spy:

Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
Shpoker: 06.12.2025 00:13 Вообще, норм клиенты добавляют магнет и позволяют скипнуть этот диалог, качая сам торрент как файл из раздачи. Вероятно в кюбитторренте тоже есть возможность скипнуть то окно, но я не проверял, будет возможность - потестирую)
Я ще до війни перейшов на qbit (із порад на reddit'i), бо в μtorrent'i була постійна реклама + інтерфейс тормозив жахливо, та й малвербайтс завжди на нього "матюкався" за фішинг та рекламу, навіть не впевнений які в нього зараз є альтернативи; але qbit ніби непоганий у всьому (і не тормозить, і без реклами) :D
gloomy
Junior

Повідомлення

daesz: 06.12.2025 00:54 Я думав необхідно дочекатись поки у вікні справа з'явиться інформація про те, що в торенті присутнє із файлів, в іншому випадку нічого не відбудеться :spy:
Можна почекати, коли треба скачати тільки деякі файли. Звичайно, якщо чекати не довго.
Відповісти