Microsoft впроваджує ШІ-агентів у Windows 11, хоча визнає можливість галюцинацій і нові вразливості безпеки

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
ArmagedoonZergs
Member

Повідомлення

Scoffer: 02.12.2025 23:13 Z440_User
Я дуже радий за тебе. Тим часом з самого епічного: я в відрядженні, корпоративний лінукс оновлюється, знаходить в ноуті гіроскоп, і... перевертає екран догори дриґом в будь-якому положенні ноута. А я не маю рута тому що корп ноут і не секьюрно з точки зору іб. Так от я манав такі приколи.
Про підключення до рандомної периферії, котра зустрічається у контрагентів, я вже й мовчу.

Відправлено через 4 хвилини 34 секунди:
Мене лінукс, та і взагалі більшість опенсорсу, почало дратувати коли я з ним почав стикатись не на як прошивка до телека, а по роботі. Куди не плюнь - все через сраку зроблено, от буквально все.
Всі ОС які зараз є - гімно. Мак ОС - теж. Потрібно просто вибрати найменш погану саме для тебе.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Я очень надеюсь что всю эту ИИ срань можно будет полностью отключить. Мне Чатгпт полностью хватает.

Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:
ArmagedoonZergs: 03.12.2025 10:17 Всі ОС які зараз є - гімно. Мак ОС - теж. Потрібно просто вибрати найменш погану саме для тебе.
Винда 11 25Н2 отличная, работает стабильно и всё что нужно делает.
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Tetronga: 03.12.2025 07:14
Gelonyrum: 02.12.2025 19:01

10? З часів 8, тоді були перші зачатки анальної телеметрії.
В 8.х достатньо було не встановлювати оновлення з телеметрією (списки є всюди і досі)
В 10 телеметрія була вже в ядрі самої системи + оновлення обирати ти не можеш.

Єдине хіба що ти за телеметрію маєш на увазі синхронізацію з сервісами Майкрософт, які за часів 8 і з'явились? Ну таке, то корисні фічі були. Їх не нав'язували як це з 10 відбулось
Там на етапі встановлення треба було дрoчитись вимикаючи тих 6 перемикачів з телеметрією
Tetronga
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 03.12.2025 11:58
Tetronga: 03.12.2025 07:14
В 8.х достатньо було не встановлювати оновлення з телеметрією (списки є всюди і досі)
В 10 телеметрія була вже в ядрі самої системи + оновлення обирати ти не можеш.

Єдине хіба що ти за телеметрію маєш на увазі синхронізацію з сервісами Майкрософт, які за часів 8 і з'явились? Ну таке, то корисні фічі були. Їх не нав'язували як це з 10 відбулось
Там на етапі встановлення треба було дрoчитись вимикаючи тих 6 перемикачів з телеметрією
Ну, так. Але там більшість було просто про сервіси Майкрософт, а не телеметрію.
В 10 ж навіть процеси ядра як scvhost 24/7 щось відправляють, якщо не заблокуєш їх через браздмауер.
Відповісти