дякую. точно, все так. якось я пропустив ту частину, де було про
the company has also already sold the Active Key division, its hygiene peripheral device business
і тому подумав, що ти якусь іншу замітку з цієї теми читав
Відправлено через 1 годину 21 хвилину 23 секунди:
фух, нарешті забрав скарб) щось через сезон знижок так довго він їхав. у звичайний час через 4-5 днів після отримання в штатах я вже забираю у Львові, а тут мало не три тижні. ну, не критично, чорна п'ятниця, ясно, що навантаження зростає.
- спойлер

а також мав невелику пригоду з акко спр67. я як раз думаю заслати її на церакот, бо цей блакитний просто бісить мене, аж тут після посту
Kosdnepr про ТТС фрозен сайленти вирішив взяти її потицяти і виявив, що контролер фрізить трохи
(фрозен сайленти фрізять, не дивно, ба-дам-тссс), тобто введення ніби працює, аж потім на пів секунди підвисає рандомно, або ж навпаки вводиться кілька символів одразу. причину я знав, адже чомусь саме пару світчів ТТС (з іншими не мав таких траблів) увійшли в сокети неправильно, оминаючи ліф, типу збоку нього. хто знає той знає, хто не знає -- lucky you)) буває така фігня з ХС сокетами, і вона як раз призводить до того, що контролер починає вимахуватись описаним вище чином. і щось я гнув той ліф пінцетом, гнув голкою, протитав спиртом, вставляв різні світчі, дивився як прижимає піни, і так з ним і сяк -- ніфіга. ззовні виглядає ніби норм, але не працює нормально:
- спойлер

проблемний сокет на літері Т.
короче врешті решт він мене остаточно дістав і я його випаяв:
- спойлер

почав знову усіляко його намагатись привести до тями, без додатку у вигляді ПЦБшкі це зробити дещо простіше, як не дивно)
і шо ви думаєте, таки я його подолав, запаяв назад -- все знову працює. перемога

навіть зараз пишу з цієї клавіатури. тепер точно відправлю на церакот і буду користуватись як м'якенькою (бо ця акко, хто не знає, має ультра м'який і оринігальний маунт буквально на пружинах) сайлент клавіатурою. залишилось обрати колір, зараз схиляюсь до
отакого, ну, зроз, стопами нео65 кор+ )) але може і щось інше ще оберу в останній момент, типу сірого якогось, у них там є прикольні. або взагалі псіхану і в
отакий пофарбую