Рандомні перезавантаження ПК

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Member

Chargerr69: 19.05.2025 17:35
Аціо: 19.05.2025 17:20 Chargerr69
Ну от коли перезбирали може не помітили та збили дріб'язок, а на такі дешеві дошки рідко трапляються дублюючи, чи запас міцності. Скоріше за все ви і не помітили як пара дріб'язку відлетіла, з усіма буває, ще може ви не здогадались засторогу від статики собі зробити, і таке буває.
Хіба після такого вона б могла працювати під макс навантаженнями без збоїв?
Так легко, адже автоматика режимів правці може була пошкоджена на якихось частотах, режимах, може взагалі непрямо залежні симптоми з'явитись.
l-m
Member

Donate: 19.05.2025 13:15Ще раз турбобуст це прогрів гоїв на доллари і не більше B-)
У тебе що турбобуст по місячній підписці? :laugh:
Chargerr69: 19.05.2025 13:20 На скільки я розумію, curve- працює лише коли всі ядра в макс бусті
Ні, воно зсуває криву напруги по всьому діапазону частот-навантажень.
Donate
Member

l-m: 19.05.2025 22:07 У тебе що турбобуст по місячній підписці? :laugh:
Проста мамка показує 100+ на мосфетах при турбобусті

Просте СО може давати температуру піками із за чого завиває вентилятор на деяких процессорах.

Тому хочеш ти цього чи ні ти за нього платиш :rotate:
Chargerr69
Junior

Підніму тему, довго сидів згадував після чого почалися проблеми і здається мені після встановлення башти id cooling, що могло статися? Ставив по інструкції, рідний бек плейт материнки, високі шайби проставки і на них скоби за які кріпиться сам кулер.
proos
Member

Donate: 19.05.2025 13:15Оці всі встановив curve -30 і все норм для людей які не використовують ПК.
???
Це як? Що значить використовувати?
Поставив -30 у себе та й забув. Кожен день комп працює без проблем, на вихідних можу гратися по 10 - 12 годин, киндом кам 2, батла 6...
Щось ви брякнули не подумавши.
Ответить