Новини
Останні статті і огляди
Battlefield 6
-
MessiaH
Member
Выглядит вполне симпотно и играется тоже. Вот что значит когда игра сделана не на ублюдском UE5, работает нормально даже с обычного харда
-
marvin1111
Member
-
Vader
Member
Хлопцы,такое дело,слетели настройки,не помню что надо перебиндить чтобы перс присел и не вставал с положения сидя.Пожалуйста подскажите,что поменять 
-
koteyjah
Member
Там есть вариант сидеть через Холд и Тогл. Нужно второе.
-
tornadox
Member
мені Gauntlet теж дуже сподобався, оця ідея з міксом режимів в кожному раунді - дуже захоплює.destructX: ↑ 03.11.2025 17:32Доречі, gauntlet сподобався, на відміну від бр своїм стаком тут хоча б цікаво
Аналогічно, пробую виконати челендж на інженера і противник на літаку чи гвинтокрилі дуже легко контрить. Коли сам сідаю в гвитокрил, збивають майже моментально. Може skill-issue?Grava: ↑ 02.11.2025 00:43Що я можу сказати про протиповітріні засоби у бф - стріляв весь раунд з slm-93a, жодного влучанняЗ рпг краще виходить.
-
Denvys5
Member
Відстрілюються приманки.tornadox: ↑ 26.11.2025 12:57пробую виконати челендж на інженера і противник на літаку чи гвинтокрилі дуже легко контрить. Коли сам сідаю в гвитокрил, збивають майже моментально. Може skill-issue?
Треба ловити момент коли можеш випустити стінгер двічі, або коли приманки вже використані.
Зеніткою робочий варіант це відстріляти ракети з зенітки а потім докинути стінгер
-
Cherniga
Member
Ще можна використовувати Aim Guided Missiletornadox: ↑ 26.11.2025 12:57 Аналогічно, пробую виконати челендж на інженера і противник на літаку чи гвинтокрилі дуже легко контрить.
-
Goddan
Member
Доброго дня. В один момент перестав запускатися баттлфілд 6. Я багато чого перепробував і в кінці кінців проблема в драйвері відеокарти була. Я видалив драйвер і гра запустилась але інші ігри просили драйвер. Що робити ? Відеокарта rx 7800 xt
-
Crazy_8
Junior
Найкращій варіант це ракета з ручним керуванням на будь-якій бмп. Зенітка в цій частині це сміття.Зеніткою робочий варіант
-
tornadox
Member
він стає доступний лише після виконання цього завдання.Cherniga: ↑ 26.11.2025 15:03Aim Guided Missile
Denvys5
виконав таки безкінечно спамлячи ракети з SLM-93A сидячи на сумці з боєприпасами
о, це для останнього завдання може спростить там треба 15 літаючий цілей збити.Crazy_8: ↑ 30.11.2025 16:03Найкращій варіант це ракета з ручним керуванням на будь-якій бмп. Зенітка в цій частині це сміття.
Відправлено через 1 хвилину 39 секунд:
DDU знось драйвери і став заново, в останній обнові є глюк шейдерів, що в деяких місцях гра вилітає на РДНА1Goddan: ↑ 30.11.2025 13:54Доброго дня. В один момент перестав запускатися баттлфілд 6. Я багато чого перепробував і в кінці кінців проблема в драйвері відеокарти була. Я видалив драйвер і гра запустилась але інші ігри просили драйвер. Що робити ? Відеокарта rx 7800 xt
-
destructX
Member
пф, я спамив редеплой кожні 3 пострілиtornadox: ↑ 08.12.2025 14:06
виконав таки безкінечно спамлячи ракети з SLM-93A сидячи на сумці з боєприпасами![]()
-
tornadox
Member
destructX: ↑ 08.12.2025 14:47найгірше в цьому всьому це коли пілот вистрибував на лоухп пташкі та фраг по ній не зараховувався, або оці мемні 920 демеджа з 1000
Якщо вже летить інша ракета, то не встигне
Челенджі інженера це останні які залишилися, все решта зробив. 5 з 15 вже є. З БМП і справді буде легше добити.
Зараз все більше помічаю що в лоббі зʼявляються чітери з рейтингом КД в 4 і вище. В мульті менше, в BR частіше.
-
tornadox
Member
https://www.reddit.com/r/AMDHelp/commen ... hole_time/Goddan: ↑ 30.11.2025 13:54Доброго дня. В один момент перестав запускатися баттлфілд 6. Я багато чого перепробував і в кінці кінців проблема в драйвері відеокарти була. Я видалив драйвер і гра запустилась але інші ігри просили драйвер. Що робити ? Відеокарта rx 7800 xt
Схоже на твою проблему?
-
marvin1111
Member
С последним патчем добавили ограничитель ФПС отдельно для меню, первый раз такую опцию вижу, в меню условные 60фпс достаточно, а видеокарта на расслабоне 
-
username_1
Member
Здравствуйте
Подскажите, пожалуйста, как настроить управление вертолетами, чтобы было как в 2042?
В 2042 очень классно летал на вертолетах, а в бф6 вообще не могу летать новым управлением.
Подскажите, пожалуйста, как настроить управление вертолетами, чтобы было как в 2042?
В 2042 очень классно летал на вертолетах, а в бф6 вообще не могу летать новым управлением.
-
Vader
Member
marvin1111
А где эта настройка?Я то думаю,что у меня на стрельбище жуткие просадки...
Где это выключить?
Отправлено спустя 1 час 45 минут 25 секунд:
Отбой-нашел
Где это выключить?
Отбой-нашел
-
marvin1111
Member
Vader: ↑ 16.12.2025 00:19 marvin1111
Где это выключить?
Отбой-нашел![]()
Еще после последнего патча изредка бывают микрофризы, зато звук починили, одним словом "DICE"
-
Vader
Member
Зампелла загинув-це гаплик
Шкода.
Шкода.
-
tablestikus
Member
Враховуючи по відео з останні 5секунд до смерті - він не загинув, а цілеспрямовано вирішив перевірити чи працюють закони фізики батли в реальному світі вилітаючи з тунелю в поворот на ферарі на швидкості 200+км/г
-
ASTON
Member
Як розуміти ці вбудовані метрики fps?
Бо лічильник adrenalin Не працює В грі.
Читав що береится найнижчетз трьох.
Тобто якщо Sim завжди 60,що логічно, бо тікет серваків 60, то як зрозуміти реальний fps системи?
Бо лічильник adrenalin Не працює В грі.
Читав що береится найнижчетз трьох.
Тобто якщо Sim завжди 60,що логічно, бо тікет серваків 60, то як зрозуміти реальний fps системи?