Battlefield 6

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
MessiaH
Member

Повідомлення

Выглядит вполне симпотно и играется тоже. Вот что значит когда игра сделана не на ублюдском UE5, работает нормально даже с обычного харда
marvin1111
Member

Повідомлення

кто то с таким сталкивался?
Вкладення
DDD.jpg
Vader
Member

Повідомлення

Хлопцы,такое дело,слетели настройки,не помню что надо перебиндить чтобы перс присел и не вставал с положения сидя.Пожалуйста подскажите,что поменять :super:
koteyjah
Member

Повідомлення

Там есть вариант сидеть через Холд и Тогл. Нужно второе.
tornadox
Member

Повідомлення

destructX: 03.11.2025 17:32Доречі, gauntlet сподобався, на відміну від бр своїм стаком тут хоча б цікаво
мені Gauntlet теж дуже сподобався, оця ідея з міксом режимів в кожному раунді - дуже захоплює.
Grava: 02.11.2025 00:43Що я можу сказати про протиповітріні засоби у бф - стріляв весь раунд з slm-93a, жодного влучання :laugh: З рпг краще виходить. :lol:
Аналогічно, пробую виконати челендж на інженера і противник на літаку чи гвинтокрилі дуже легко контрить. Коли сам сідаю в гвитокрил, збивають майже моментально. Може skill-issue? :insane:
Denvys5
Member

Повідомлення

tornadox: 26.11.2025 12:57пробую виконати челендж на інженера і противник на літаку чи гвинтокрилі дуже легко контрить. Коли сам сідаю в гвитокрил, збивають майже моментально. Може skill-issue?
Відстрілюються приманки.
Треба ловити момент коли можеш випустити стінгер двічі, або коли приманки вже використані.
Зеніткою робочий варіант це відстріляти ракети з зенітки а потім докинути стінгер
Cherniga
Member

Повідомлення

tornadox: 26.11.2025 12:57 Аналогічно, пробую виконати челендж на інженера і противник на літаку чи гвинтокрилі дуже легко контрить.
Ще можна використовувати Aim Guided Missile
Goddan
Member

Повідомлення

Доброго дня. В один момент перестав запускатися баттлфілд 6. Я багато чого перепробував і в кінці кінців проблема в драйвері відеокарти була. Я видалив драйвер і гра запустилась але інші ігри просили драйвер. Що робити ? Відеокарта rx 7800 xt
Crazy_8
Junior

Повідомлення

Зеніткою робочий варіант
Найкращій варіант це ракета з ручним керуванням на будь-якій бмп. Зенітка в цій частині це сміття.
tornadox
Member

Повідомлення

Cherniga: 26.11.2025 15:03Aim Guided Missile
він стає доступний лише після виконання цього завдання.

Denvys5
виконав таки безкінечно спамлячи ракети з SLM-93A сидячи на сумці з боєприпасами :D
Crazy_8: 30.11.2025 16:03Найкращій варіант це ракета з ручним керуванням на будь-якій бмп. Зенітка в цій частині це сміття.
о, це для останнього завдання може спростить там треба 15 літаючий цілей збити.

Відправлено через 1 хвилину 39 секунд:
Goddan: 30.11.2025 13:54Доброго дня. В один момент перестав запускатися баттлфілд 6. Я багато чого перепробував і в кінці кінців проблема в драйвері відеокарти була. Я видалив драйвер і гра запустилась але інші ігри просили драйвер. Що робити ? Відеокарта rx 7800 xt
DDU знось драйвери і став заново, в останній обнові є глюк шейдерів, що в деяких місцях гра вилітає на РДНА1
destructX
Member

Повідомлення

tornadox: 08.12.2025 14:06
виконав таки безкінечно спамлячи ракети з SLM-93A сидячи на сумці з боєприпасами :D
пф, я спамив редеплой кожні 3 постріли :D за десяток конквестів на новій мапі зробив, найгірше в цьому всьому - це коли пілот вистрибував з лоухп пташки та фраг по ній не зараховувався, або оці мемні 920 демеджа з 1000 :D
tornadox
Member

Повідомлення

destructX: 08.12.2025 14:47найгірше в цьому всьому це коли пілот вистрибував на лоухп пташкі та фраг по ній не зараховувався, або оці мемні 920 демеджа з 1000 :D
:up: :up: :up:
Якщо вже летить інша ракета, то не встигне :D
Челенджі інженера це останні які залишилися, все решта зробив. 5 з 15 вже є. З БМП і справді буде легше добити.

Зараз все більше помічаю що в лоббі зʼявляються чітери з рейтингом КД в 4 і вище. В мульті менше, в BR частіше.
tornadox
Member

Повідомлення

Goddan: 30.11.2025 13:54Доброго дня. В один момент перестав запускатися баттлфілд 6. Я багато чого перепробував і в кінці кінців проблема в драйвері відеокарти була. Я видалив драйвер і гра запустилась але інші ігри просили драйвер. Що робити ? Відеокарта rx 7800 xt
https://www.reddit.com/r/AMDHelp/commen ... hole_time/
Схоже на твою проблему?
marvin1111
Member

Повідомлення

С последним патчем добавили ограничитель ФПС отдельно для меню, первый раз такую опцию вижу, в меню условные 60фпс достаточно, а видеокарта на расслабоне :up:
username_1
Member

Повідомлення

Здравствуйте

Подскажите, пожалуйста, как настроить управление вертолетами, чтобы было как в 2042?

В 2042 очень классно летал на вертолетах, а в бф6 вообще не могу летать новым управлением.
Vader
Member

Повідомлення

marvin1111
А где эта настройка?Я то думаю,что у меня на стрельбище жуткие просадки...
Где это выключить?

Отправлено спустя 1 час 45 минут 25 секунд:
Отбой-нашел :gigi:
marvin1111
Member

Повідомлення

Vader: 16.12.2025 00:19 marvin1111
А где эта настройка?Я то думаю,что у меня на стрельбище жуткие просадки...
Где это выключить?

Отправлено спустя 1 час 45 минут 25 секунд:
Отбой-нашел :gigi:
:gigi: причем нагрузка на gpu при локе в меню на 60 фпс бывает разной, то 50%, то 65%, но в любом случае у видеокарты получается передышка между катками :up:
Еще после последнего патча изредка бывают микрофризы, зато звук починили, одним словом "DICE"
Vader
Member

Повідомлення

Зампелла загинув-це гаплик :( :( :(
Шкода.
tablestikus
Member

Повідомлення

Vader: 23.12.2025 01:14 Зампелла загинув-це гаплик :( :( :(
Шкода.
Враховуючи по відео з останні 5секунд до смерті - він не загинув, а цілеспрямовано вирішив перевірити чи працюють закони фізики батли в реальному світі вилітаючи з тунелю в поворот на ферарі на швидкості 200+км/г
ASTON
Member

Повідомлення

Як розуміти ці вбудовані метрики fps?
Бо лічильник adrenalin Не працює В грі.
Читав що береится найнижчетз трьох.
Тобто якщо Sim завжди 60,що логічно, бо тікет серваків 60, то як зрозуміти реальний fps системи?
Відповісти